FarmVille - 15

• 33 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Вече може да се играе от MSN

# 136
До кога ще продължава ужаса?

# 137
Здравейте.Как да направя така,че на стената да ми излизат новини само от фермата

# 138
Начало>Още>FarmVille.

# 139
Lele Male Много благодаря  bouquet

# 140
  • Бургас
продължава да не мога да си взема подаръците, освен тези за конюшнята  newsm78
а имам мистериозни кутии за прибиране  #Cussing out

# 141
Здравейте, момичета! Търся си 2 съседи за фермата - аз съм добър съсед - торя и пращам подаръци всеки ден. Ако има желаещи, мола да мипишат на лични. Благодаря  bouquet!

# 142
здравейте фермери,аз днес не виждам картинките на фермата от стената.как мога да го оправя,не ми се е случвало преди

# 143
Търся Farmville съседи dionisii1@abv.bg  Simple Smile

# 144
  • София
здравейте фермери,аз днес не виждам картинките на фермата от стената.как мога да го оправя,не ми се е случвало преди
и аз не ги виждам, така че не от тебе  Peace

# 145
Здравейте момичета, аз да попитам след оправяне на бъга, по колко яйца вадите на ден?
АЗ с голям зор успявам да изкарам 1яйце от около 80-90кокошки...

# 146
  • София
Здравейте момичета, аз да попитам след оправяне на бъга, по колко яйца вадите на ден?
АЗ с голям зор успявам да изкарам 1яйце от около 80-90кокошки...

И аз вадя по едно на ден и максимум още 1 от чуждите кокошарници, но това не се отчита за медала!
Имам още 10 яйца до синя медал и съм се настроила психически, че в най-добрия случай ще го взема за 10 дни.

# 147
Здравейте.

Бих искала да ви попитам дали някой от вас може да пращата тухли и съответно ще може ли да ми прати една? Защото от няколко дни само една тухла ми остана да събера?  Confused

# 148
Здравейте! На мен също ми трябват 5ма съседи за да я уголемя и да си помагаме Simple Smile
loraatc@abv.bg

# 149
  • София
Здравейте! На мен също ми трябват 5ма съседи за да я уголемя и да си помагаме Simple Smile
loraatc@abv.bg

Остават ти 4-ми.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт