FarmVille - 15

• 33 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Сега докато торих фермерките от темата с линковете в една от фермите (не знам дали е съфорумка) имаше някакво огнище , fire pit - има ли го още това ?? Много ми харесва.

Аз имам, падна ми се от яйце, но беше отдавна ...

Да, да, точно твойта е . Много ми хареса това, жалко, че го няма вече Sad

П.П. Не е твоята.

Защо почти никой не се влючва там в темата?

Аз искам да се включа,  се мъча да намеря линка на темата. Забравих на коя страница беше и сега пада едно лудо ровене  ooooh!

# 286
  • E-CLM & CH-VD
На Лайв Фийд ли си или на Нюз? Не знам как е на български.
Първото, както винаги. И аз не знам как е на бг, моя е на испански  Laughing и там се превежда буквално "новини в реално време" Rolling Eyes
То няма първо, първо винаги е онова, което си натиснала, ако натиснеш другото, то ще дойде първо. Wink

Не, под "първото" имам предвид Лайв Фийд, просто ме домързя да го напиша.  Laughing

п.п. Аз имам огнище, май идваше от златно яйце, но още в началото.

# 287
Ето темата: http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/topic.php?uid=190753582018&topic=12958

Но копирайте целия ред, не само това, което ви дава активно.

# 288
Ето темата: http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/topic.php?uid=190753582018&topic=12958

Благодаря   bouquet

Имам един въпрос- вие как се сдобихте с повече от 1 кокошарник на мен не ми разрешава да закупя втори. Трябва да кача определено ниво ли? newsm78

# 289
  • София

Благодаря   bouquet

Имам един въпрос- вие как се сдобихте с повече от 1 кокошарник на мен не ми разрешава да закупя втори. Трябва да кача определено ниво ли? newsm78

Имаше бъг, но вече не става.

# 290
....Имам един въпрос- вие как се сдобихте с повече от 1 кокошарник на мен не ми разрешава да закупя втори. Трябва да кача определено ниво ли? newsm78
Играта позволява само един.
Някои обадихме късмет да се сдобием с по два,
но вече оправиха бъга в играта и не става  Simple Smile

# 291

Благодаря   bouquet

Имаше бъг, но вече не става.
Cry Cry Cry Пропуснала съм много важен бъг ooooh!

# 292
  • Plovdiv
Ох, гледам има хора, които много са намазали от този бъг, защото има с по десетина кокошарника  Peace

Леле голяма мъка със съобщенията от фермата, ту се показват, ту се скриват и коства много рефреши, за да се появят  ooooh!

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 21:35 от Beloslava

# 293
Здравейте, искам да попитам откъде мога да си взема оранжево и жълто дърво ?Втори месец играя редовно ,но досега не съм го срещала нито при подаръците, нито в маркета..... Cry Cry Cry

# 294
  • София
Здравейте, искам да попитам откъде мога да си взема оранжево и жълто дърво ?Втори месец играя редовно ,но досега не съм го срещала нито при подаръците, нито в маркета..... Cry Cry Cry

Ако става дума за есенните дървета, те бяха подаръци, но отдавна ги няма.

# 295
  • София

Не можеш.
Тези дървета бяха пуснати за Деня на Благодарността миналата година. Освен да изчакаш до есента на тази година, друго не мога да те посъветвам   33uu !

# 296
  • Karlovo
На колко съседи ви дава да торите фермите и да храните кокошките ?

# 297
  • Plovdiv
Не съм засичала, но по някое време ме отрязва и не мога да мина през всички съседи.

# 298
На колко съседи ви дава да торите фермите и да храните кокошките ?

Аз имам около 53-4 съседи и ги торя всички. + отделно торя и други.

# 299
  • Бургас
Охххххх,момичета направо вече си строших всички видове нерви дет ги имам Crossing Arms
От седмица не мога да взимама подаръци-изгоряха ми най-малко 50 и то за конюшната.
И сега си стои непостроена.
Направо полудявам от яд.
То бива ,то може ,ама това не се търпи пък.

Общи условия

Активация на акаунт