FarmVille - 15

• 33 188
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Има и по големи маниаци.Имам съсед с 90003 валентинки Crazy

Е за какво ми е такъв съсед, той ги тегли с програма.И за какво са му толкова, и от къде толкова време да ги мести.
На бас, че има поне една нула в повече тука  Shocked

# 586
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Може да не е тук мястото да помоля но нека ако някой може да ми прати и линк като този на фермата но да е за cafe world.Така наистина е много по удобно.Стария Фиес си беше много по хубав

http://www.facebook.com/home.php?filter=app_102452128776 имам предвид като този

# 587
някой може ли да каже как се събират 250 от долар четата че да си купиш от тази новата кутия (диаманти ли е Иво е низ)
теза хора луди ли са или нещо са се обърка ли.таз игра май взема да става доста тапа с теза новите изобретения.даван къщи пука му майна пак мястото не стига  :sniper smile: :sniper smile: :sniper smile: Angry Rage Rage ignore2 :bang head: Rage tantrum #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire :о: :о: :о: :о:

# 588
някой може ли да каже как се събират 250 от долар четата че да си купиш от тази новата кутия (диаманти ли е Иво е низ)
теза хора луди ли са или нещо са се обърка ли.таз игра май взема да става доста тапа с теза новите изобретения.даван къщи пука му майна пак мястото не стига  :sniper smile: :sniper smile: :sniper smile: Angry Rage Rage ignore2 :bang head: Rage tantrum #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire :о: :о: :о: :о:

Е купуват се с пари. Това, че ти и аз не си плащаме, не означава , че други хора не го правят Simple Smile

# 589
# 590
Ето за невярващите какъв съсед си имам.Може и на някоя от вас да е съсед

# 591
Ето за невярващите какъв съсед си имам.Може и на някоя от вас да е съсед

WoW #Shocked #Shocked #Shocked

# 592
  • София
Здравейте,някой има ли проблем с влизането във фермата. В момента в които натисна иконата за играта или хвана нещо от стената ми става затъмнен екрана, ама само там където е играта. Дано съм обяснила правилно.

# 593
При всички е така.Явно фейсбук пак се е скапал Close

# 594
Здравейте,някой има ли проблем с влизането във фермата. В момента в които натисна иконата за играта или хвана нещо от стената ми става затъмнен екрана, ама само там където е играта. Дано съм обяснила правилно.

Същото е при мен, тъкмо питах приятелите имат ли подобен проблем!

# 595
  • Пловдив

Не си само ти  Confused

# 596
И при мен беше така, но сега като влязох имам в подаръците 44 подаръка, отварям 20 златни кокошки и ми го няма втория кокошарник, явно е махнат и са извадени кокошките от него, има ли при вас такова нещо.

# 597
  • София
Така при мен се оправи. Имам отворена само фермата. В момента в които отворя друго ми се скапва.  Дано ви помогнах.

# 598
И при мен беше така, но сега като влязох имам в подаръците 44 подаръка, отварям 20 златни кокошки и ми го няма втория кокошарник, явно е махнат и са извадени кокошките от него, има ли при вас такова нещо.

При всички е така

# 599
Пред сайта им се влиза във фермата.

Общи условия

Активация на акаунт