Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
-
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Практикуването на йога по време на бременност може да бъде полезно, но е важно да се консултирате с лекар или акушерка преди започване. Обикновено се препоръчва избягване на интензивни стилове и определени пози, особено през първите три месеца. Важно е да слушате тялото си и да избягвате пренапрежение.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
По време на бременност е важно да се храните балансирано, включвайки плодове, зеленчуци, млечни продукти, белтъчини и здравословни мазнини. Важно е да се избягват определени храни като сурова риба, недопечено месо и някои видове сирена. Винаги е добре да се консултирате с лекар или диетолог за персонализирани препоръки.
-
Какви са някои ефективни методи за облекчаване на коликите при бебета?
-
Какви са разликите между различните стилове на йога, като ащанга, пауър йога и дживамукти?

.
Но кожата ми е много еластична и се надявам да си остане такава
И мириша на шоколад, като си легна
. Не ми е никак тежко с двечки, защото започнах бременността в добре форма и килограми. Слава Богу-нито киселини съм имала, нито подути крака, и стрии все още никакви. Ами не мога да се оплача, само дето не мога да спя последните нощи, но малко остана.
.
И аз се обзаведох с една блуза и жилетка на мъжо, но якетата му ми са големи 
. Проблемът е, че това яке, което ми отеснява, е за бременни, купих го в началото на зимата. Не ми се купува нещо, което ще нося само 1 месец... не е толкова зле положението де, предполагам още 1 месец ще ме държи якето, пък след това малко пооткопчано, дано да не е толкова студено тогава.
камбанка с висока талия и нито на гърдите, нито под тях мога да го закопчая. Тук обаче климата е много мек (обедите вече можем да се храним на терасата), та не мисля да купувам специално. За пролетта обаче ще трябва да измисля нещо, защото мистрала като ни заблъска става страшно. Намаленията приключват утре и ще се пробвам да се разходя днес и утре ако имам настроение. Нещо започнах отново рано да се будя и да мисля неща, които не мога да измисля...
). Шезлонгът е лек и може да се разнася нагоре-надолу, бебето за занимава с висящите играчки, а и може да подремне, като реши