Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
-
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Практикуването на йога по време на бременност може да бъде полезно, но е важно да се консултирате с лекар или акушерка преди започване. Обикновено се препоръчва избягване на интензивни стилове и определени пози, особено през първите три месеца. Важно е да слушате тялото си и да избягвате пренапрежение.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
По време на бременност е важно да се храните балансирано, включвайки плодове, зеленчуци, млечни продукти, белтъчини и здравословни мазнини. Важно е да се избягват определени храни като сурова риба, недопечено месо и някои видове сирена. Винаги е добре да се консултирате с лекар или диетолог за персонализирани препоръки.
-
Какви са някои ефективни методи за облекчаване на коликите при бебета?
-
Какви са разликите между различните стилове на йога, като ащанга, пауър йога и дживамукти?
е от къде ме тестваха, че знаят...
да ти се иска поне още мъничко да поспиш, вместо да ставаш да правиш мускули с помпата, но поне е за кратко.
), ти ще се чувстваш по-спокойна и уверена твоята майка да ти помага в крайна сметка, а не свекито. Що за мераци
, не се ли сеща тази жена, че е дълбока резерва ?
, ще чакам и снимките. Аз съм била веднъж на бейбишауър и имаше игри каквито описваш. Мен други неща ме притесняват, като например как да си направя точно реджистрито, при положение, че от магазините почти нищо не ми трябва
. Повечето неща са гифт сертификати за някакви услуги ( дайпер сървиз, фотограф) или са он-лайн и не знам как да го организирам. На този бейбишауър, на който ходих бяха разделили цялата сума на броя на гостите и така бяха купили всички подаръци от реджистрито, ама не ми се стори много уместно
.
Майка ми си беше тук в България, свекито така или иначе нямаше намерение да ми се меси (но можеше да откликне, ако имах нужда). Като се върнахме от болницата, мъжа ми пък замина в запас за 1 месец, та с Мишел се гледахме абсолютно самички в началото и беше супер! И тя спокойна, и аз... 
и лека бременност до края
и малко щъкащо сладурче
...тогава да идва...то това бръмбърче ще и извади душата от тичане