Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Лелееее колко съм изпуснала...  Embarassed
Аз сега съм станала за корени... ама май ще се ходи в салон, защото последните ми опити вкъщи със силно изсветляващи бой не ме задоволи. Да стана светло русо, но въпреки всичко има разлика с дължините. Тази седмица като ме боядисат ще кача снимки да ме видите... че доста отдавна не съм ви се показвала. Ще се снимам сега както съм за корени и след това.  Hug

# 241
Добро утро,русокоски!

Люси,стискам палци да се получи! Praynig
И ще чакам резултата,защото и аз съм й хвърлила око на Престижа,само че на пепелно русото и на бежовото. Peace А тъмно пепеливото не те ли е страх,че ще стане прекалено тъмно? Rolling Eyes
Сигурно така и ще стане,но дължините ми са тъмно рижави.Неисках да ги обезцветявам за момента,че ми се късат вече от толкова третиране.Дано не стана на петна,че боята ми беше малко.Май после като излизам ще купувам още ooooh!

# 242
Ако не се лъжа точно на Арома пепелното русо станах като старо желязо в главата.Мого пепелно-сиво,аз бях шокирана от резултата,мъжо вика на какво си се направила в главата hahaha Да знаете,че много хваща.

# 243
Ето снимка и от последното ми боядисване с Палете А10.

http://img136.imageshack.us/img136/8739/021010102809.jpg

Сега се чудя коя боя да пробвам,защото както се вижда корените ми не изсветляха достатъчно.Може ли да ми дадете съвет  Hug

# 244
Ето снимка и от последното ми боядисване с Палете А10.

http://img136.imageshack.us/img136/8739/021010102809.jpg

Сега се чудя коя боя да пробвам,защото както се вижда корените ми не изсветляха достатъчно.Може ли да ми дадете съвет  Hug
Палете А10 си е силна боя.Щом въпреки това не ти изсветлява достатъчно корените,а ти се стремиш към много светло русо,то тогава трябва да обезцветяваш корените.

# 245
Определено косата ми е много упорита,а  естесвеният ми цвят е светлокестеняв.Ходила съм на фризьор за корените и са ми ги обезцветявали но пак няма съществена разлика.Явно трябва да се насоча към пепелно русо

# 246
Определено косата ми е много упорита,а  естесвеният ми цвят е светлокестеняв.Ходила съм на фризьор за корените и са ми ги обезцветявали но пак няма съществена разлика.Явно трябва да се насоча към пепелно русо
Насочи се към по-натурално русо.Щом косата ти е светло кестенява ще можеш да го поддържаш без никакъв проблем. Peace

# 247
Venisss ,цвета е върхът!    Hug
 Бях намислила утре сутрин да се боядисвам с Алфапарф,много светло пепелно русо ,но май ще преско4а до магазина и за една боя Арома ,малко по тъмен нюанс...........Как мислите,ще се получи ли нещо,ако ги смеся??????  newsm78

# 248
GodaiVa ,благодаря за съвета  Hug Следващият път ще си взема натурално русо и ще пиша какво се е получило  Peace

# 249
  • София
Деска, аз не бих рискувала да смесвам две различни марки боя  Rolling Eyes Да не вземе да стане някоя химична реакция между някоя от съставките и да си изгориш косата, или пък да стане я синьо, я зелено...  Laughing

# 250
Деска, аз не бих рискувала да смесвам две различни марки боя  Rolling Eyes Да не вземе да стане някоя химична реакция между някоя от съставките и да си изгориш косата, или пък да стане я синьо, я зелено...  Laughing
По принцип боите имат един и същ състав и вероятността за хим.реакция е малка.Опасността е от страничните агенти в боята,които биха предизвикали алергия,когато те се смесят.Една моя позната беше смесила 2 марки бои и да не ви звучи преувеличено,ама едва я спасиха.Симптомите се проявиха 3 дена след боядисването-отекоха и очите,челото и се поду,венците посиняха,и лекарите бяха доста объркани,а тя не спомена за боядисването.Лекуваха я няколко дена,а след това тя по някакъв повод спомена на лекарите за боите.Беше страшна картинка,аз от тогава поне знам смесване на 2 различни марки бои никога да не правя.Иначе 2 нюанса от една и съща марка няма проблем,поне според мен!

# 251
Мале,определено няма да пробвам.......просто следващия път ще си взема по тъмен нюанс   bouquet

# 252
Venisss, много хубав е станал цвета ти,дори мога да ти кажа,че на цвета на лицето ти(тена),сякаш ти отива повече.Браво,аз се радвам че и ти се харесваш и май ще по добре за поддържане...
Аз май няма да издържа до утре и да взема днес да намажа цялата коса Велатон-ама ,окислителите ми са все 9%, и малко ме страх за дължината.. newsm78

# 253
Момичета,да се отчета(паднаха батериите на апарата и нямам снимка).Всъщност очаквах да е мноогооо зле,но не е.А и няма нищо общо с цвета от картинката на боята.Цвета ми стана 1тон по тъмен от този за който питах вчера какъв се води http://club.biberonbg.com/read.php?12,628566,page=1 Joy няма нищо общо с тъмно пепелно русо.На места,където ми е била много изсветлена косата е станало русично,но се прелива и седи като на тънки кичури.Доволна съм,можеше и да е по зле Rolling EyesСамо незнам какво да ги правя тия връхчета,много са сухи.Слагах кристали,но...

# 254
Момичета,да се отчета(паднаха батериите на апарата и нямам снимка).Всъщност очаквах да е мноогооо зле,но не е,А и няма нищо общо с цвета от картинката на боята.Цвета ми стана 1тон по тъмен от този за който питах вчера какъв се води http://club.biberonbg.com/read.php?12,628566,page=1 Joy няма нищо общо с тъмно пепелно русо.На места,където ми е била много изсветлена косата и станало русично,но се прелива и седи като на тънки кичури.Доволна съм,можеше и да е по зле Rolling EyesСамо неснам какво да ги правя тия връхчета,много са сухи.Слагах кристали,но...
С коя боя/номер се прави?
За сухата коса 100 бъркоча мога да ти кажа-отваряш хладилника и почваш един кекс-жълтъци,кисело мляко,мед,зехтин  Laughing
Ако имаш някакви натурални масла (на Икаров,например сложи и тях)
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт