Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 866
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Моми4ета,кажете някоя маска или балсам за много суха и изтощена коса Praynig

# 301
Аз за втори път си купувам на Гарниера с трите масла.
Мога да кажа, че е средно ниво.

# 302
И аз съм я използвала и е добра,но се 4удя дали има нещо по-силно,което да подхранва пове4е newsm78

# 303
Аз мисля, че тези масовите са все едни и същи.
Една мацка беше писала, че все си взимала за суха коса, обаче веднъж си взела за боядисвана и много добре и се отразила.

# 304
  • София
Аз съм тази мацка  Laughing
Откак се помня си купувам маски за суха и изтощена коса и тя все си седи суха и изтощена Simple Smile Преди 2 седмици съвсем по погрешка си взех за боядисана коса (Orzene Beer) и косата ми стана чудна. Краищата не стърчат, а са съвсем пригладени и цялата коса е мека и блестяща. Много съм доволна. Всичките си други маски ги подарих на сестра ми Simple Smile

# 305
А тази маска горе-долу колко струвя,4е да си знам и по масовите магазин4ета ли се намира Hug

# 306
Адри беше похвалила маската на Orzene,мисля че за боядисана коса беше и аз откога се каня да си я купя,а все не остава ред и за нея. ooooh!
Колкото до тази серия на Гарние с трите масла,аз ползвах шампоана и балсама.Не знам защо,по принцип харесвам продуктите им за коса,но от тази серия останах много разочарована.
deskata_90,ако имаш възможност си вземи на Лореал от професионалната серия продукти.Смятам,че ще останеш доволна от тях. Peace

Офф...ами тя Адри се е включила... Laughing Аз докато си напиша поста... smile3538

# 307
  • София
7 лева и някакви стотинки  Grinning
Както и преди писах, въпреки цената си на моята коса се отрази по-добре от професионална маска на Лореал за 60 и кусур лева и от няколкото маски на Рене Фуртьо за 30 и 40+лв, които съм пробвала. И мирише доста приятно на виолетки  Heart Eyes
Все пак всичко е индивидуално и не гарантирам при всеки такъв резултат, но на мен ми е една от най-добрите покупки въобще Simple Smile

# 308
Аddri,мерси за информацията.Ще я потърся и ще си я купя да видиме на мен как ще действа Wink

# 309
# 310
  • София
Да, тази е.
Иначе същата марка има и за суха и изтощена коса и аз мислех, че нея си купувам  Laughing Може следващия път ако няма от тази за боядисана коса  да пробвам нея, макар че не знам дали има какво повече да очаквам Simple Smile

# 311
  • Варна
Addri,каква е тази маска на Лореал за 60 и кусур лева?Някоя на Керастаз ли?
От маските на по-нормални цени съм страшно доволна от Елвив на Лореал.Вече ползвам втора опаковка.Според мен е много по-хубава от Абсолют рипеър например.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 20:35 от tyzarka

# 312
  • София
Да, на Керастаз една в розова или цикламена кутия беше  Rolling Eyes

# 313
Не,ти определено си маниачка  smile3534 Интересна комбинация си направила,ще ми е много интересно  sohappy
Аз,както бях писала,тея "хранителни" нюанси грам не ги разбирам.
Стискам ти палци този път да има видим резултат  Peace
Само да питам ти 3 кичура ли ще правиш-по един с всяка боя и един общ?
 smile3508
Ще пробвам и трите варианта  Laughing
Познайте къде отивам  .... само да не има и после изненада... surpriseuu

# 314
аа..забравих....аз по рано като си взех двете бои..ами.аз такова..не устоях  Embarassedи си взех шампоана на тази маска дето я хвалите..(с бирата)....да видя какъв ефект ще има...исках и маска,ама нямаааа....

Общи условия

Активация на акаунт