Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 861
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Айде да пишеш после.

# 316
аа..забравих....аз по рано като си взех двете бои..ами.аз такова..не устоях  Embarassedи си взех шампоана на тази маска дето я хвалите..(с бирата)....да видя какъв ефект ще има...исках и маска,ама нямаааа....
Joy Добре,че не сме обсъждали още продукти,ще разориш мъжа си с тея изкушения  Joy

# 317
Момичета, като гледам темичката не я оставяме да отиде на 2стр. / пу - пу/

# 318
Момичета, като гледам темичката не я оставяме да отиде на 2стр. / пу - пу/
Аааа,ама вие си подивяхте,бе момичета.
Аз като ви чета така се изкушавам,ама нали уж не е полезно боядисването при бременност- гледам да не прекалявам.Последното ми боядисване беше края на януари,още не са ми изникнали кой знае колко черни  корени,но пък по дължина отдавна се изми цвета и пак съм белокоска  Laughing  Другата седмица обаче купувам бои и започвам с мацането.
Сега ми е интересно Ети какви ги надроби,понеже Лонда и Велатон са за мен непознати бои (никога не съм се боядисвала с тях).

# 319
Ами...тя ..Ети..първо намаза един кичур с Велатон и и допадна много,реши да пробва и Лонда,но не видя разлика някаква..та ...
сега съм си намазала цялата коса Велатона..малко не стигна,ама я доизкусорих.
И на мен ще ми е интересно като я измия,да видя какво е станало,а най хубаво ще се види като я изсуша,ама накрая като се погледна в огледалото и да не стане едно голямо"БАУУУУ"... Rolling Eyes

# 320
Ами...тя ..Ети..първо намаза един кичур с Велатон и и допадна много,реши да пробва и Лонда,но не видя разлика някаква..та ...
И на мен ще ми е интересно като я измия,да видя какво е станало,а най хубаво ще се види като я изсуша,ама накрая като се погледна в огледалото и да не стане едно голямо"БАУУУУ"... Rolling Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy

# 321
Ми аз като казвам,че на хранителните нюанси вяра да им нямаш  Laughing
А защо няма цвят "Ракия" да речем  Rolling Eyes

# 322
Ми аз като казвам,че на хранителните нюанси вяра да им нямаш  Laughing
А защо няма цвят "Ракия" да речем  Rolling Eyes

Има цвят "коняк"  Crazy на Лонда.

# 323
И този нюанс каква кора беше-върбова ли  Rolling Eyes Ми то коза-жена... + нюанс на косата върбова кора + тези супер яки обувки  Joy

# 324
  • София
Хахах, ще стане "дърт козел млада върба.."  Laughing

# 325

БАУУУУ   Crazy , ще има утре на дневна светлина ако е голяма разликата.

/майтап/

# 326
 Joy Joy Joy

Аууу...момичета,вие съвсем полудяхте...  tooth

# 327
Joy Joy Joy

Усещам,че тази вечер ти ще полудееш (цяла вечер ще умуваш от къде да си купиш ботушките)    hahaha   smile3503

# 328
  • София
Joy Joy Joy

Един познат навремето разправяше, че перхидролът прониквал през корените на косата в мозъка и затова блондинките не били в час   Laughing Така като гледам явно има нещо вярно в думите му  Joy Joy Joy

# 329
Joy Joy Joy

Усещам,че тази вечер ти ще полудееш (цяла вечер ще умуваш от къде да си купиш ботушките)    hahaha   smile3503

smile3532

Тия ботуши направо цепят мрака... Laughing  Чудя се какъв ли мозък ги е измислил...? Whistling

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 23:43 от Sassie

Общи условия

Активация на акаунт