Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 775
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
И някакви отзиви за тази боя:
http://www.ivis.bg/wella-safira-12-1-%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%89%D1 … %D0%B0-p2621.html
хвалят я,ама незнам... Rolling Eyes

# 466
На снимките ,които си показала хем ми харесва,но това,което казваш че има леко опушен вид... Rolling Eyes
Аз точно от това бягам,може би съвсем други са моите предпочитания,но както и да е.Поздравявам те за избора и затова ,че намери най накрая боята си Hug
И м/у другото,и ние си имаме от сгъваемта кошара-няма по успешна покупка от тази.Често пътуваме с малкия и си я взимахме с нас,той така беше свикнал в нея,та където и да е,не беше проблем да спи,само да е неговата си кошарка Peace
При дървените,това предимство го няма.
А нещо да кажеш за цветовете 9.0 или 9.13?
Еее,навихте ме,ще купя кошарката без притеснения  Peace
За опушения вид..не знам,аз така го описвам,мисля,че то това е точно натурално русото,цветът не мога да си го представя не опушен,тогава би бил златен според мен.
За боя 9.0 - нали се мацах с нея-резултатът беше лееко намекване за по-тъмно,но май само аз го виждах това намекване,на никой не му направи впечатление,даже и на мъжа ми.
 9.13 се води с бежово,вярвам,че ще е още по-светъл от 9 и няма да има разлика.
Според мен и това,което си мисля,че търсиш ,отиди и погледни на Гарние 7,3 - златисто рус как е на картинката.Би трябвало златисто русото да си е златно  Laughing Смея да кажа,че номерата си отговарят,но пак зависи от основата,въпреки,че на 8 няма разлика корен-дължина.

# 467
Това,което показваш и това ,което аз имам като цвят ми се струва,че наистина с някой златен нюанс ще го постигнеш.Проблема идва в това,коя боя наистина си отговаря.Аз нали на Импресия бях купила златно русо,бях пробвала на един кичур и станах жълтааа  Sick
Да не се повтарям,ама пробвай на Гарнието,а от Велата,за която питаш ,по-скоро нещо такова ти трябва- http://www.ivis.bg/wella-safira-10-34-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D … %D0%B0-p2619.html  или http://www.ivis.bg/wella-safira-8-0-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%89%D1% … %D0%B0-p2615.html
Аз лично не съм чувала никакви отзиви за боята.

# 468
Здравейте! Днес си взех Палете Делукс 218 сребристо русо. Ползвали ли сте я? Вярно ли е, че палетето изтощава много косата? Утре мисля да се намажа с нея и реших първо да се посъветвам с вас Simple Smile

# 469
GodaiVa,добре се е получил цветът ти.И на мен ми харесва! newsm10

Преди време се бях правила с този цвят и тази боя http://www.ivis.bg/wella-safira-8-0-блищукаща-перла-боя-за-коса-p2615.html Не знам...обаче при мен става сивкава косата,а тогава и аз търсех нещо по-златисто,или медно... Peace
Между другото не ви ли е страх,момичета,че с тези златни нюанси,може да станете рижи или пък жълти.Аз все си мисля,че отначало може би ще се получи хубав златист цвят,а след 1-2 измивания и ще е кофти рижаво. newsm78

# 470
Между другото не ви ли е страх,момичета,че с тези златни нюанси,може да станете рижи или пък жълти.Аз все си мисля,че отначало може би ще се получи хубав златист цвят,а след 1-2 измивания и ще е кофти рижаво. newsm78
Зависи какво златисто е.Ако е по-натурално мисля,че няма опасност.Ама ако е светло жълто,си става патешко (визирам номера златно русо на Импресия.Добре,че намазах само кичур).

# 471
Здравейте! Днес си взех Палете Делукс 218 сребристо русо. Ползвали ли сте я? Вярно ли е, че палетето изтощава много косата? Утре мисля да се намажа с нея и реших първо да се посъветвам с вас Simple Smile
Аз от палете не съм била доволна дори когато бях кестенява  Naughty Гори си косата,нищо,че не е изсветляваща,пък за русо какво остава.
Делукс на Палете съм ползвала,но със синьо прахче беше-досещаш се,че станах хем рижа,хем с изтощена грива.

# 472
Изкъпах малкия и аз съм тук.
GodaiVa, моят цвят е същия след измиванията и много ми харесва. Утре и аз ще снимам да видите.
Решила съм утре да си правя домашна маска. Освен зехтин и жълтък друго какво мога да разбъркам? Някой има ли идеи?

# 473
Изкъпах малкия и аз съм тук.
GodaiVa, моят цвят е същия след измиванията и много ми харесва. Утре и аз ще снимам да видите.
Решила съм утре да си правя домашна маска. Освен зехтин и жълтък друго какво мога да разбъркам? Някой има ли идеи?

От жълтъка май пада цветът  newsm78

# 474
Еми може и само затоплен зехтин да намажа.
Обаче съм решила поне 2, 3 часа да стоя, и без това косицата ми има нужда.

# 475
GodaiVa, много добре се е получил цветът. И аз нещо подобно исках.
Ето ги и моите снимки:
http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1080153.jpg http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1080152.jpg http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1080151.jpg
От светкавицата изглежда по-светло. В същност е много тъмно. Много неравномерно се получи, защото корените мацах със сиво, а по дължините смесих със светло русо. Боята беше на арома. И много малки тези бои-почти 2 изхабих Rolling Eyes
Изобщо много неуспешен опит. Ама и аз как ще се боядисвам на 13 ooooh!
Добре, че и аз като Адри си стоя повече вкъщи и ще се измие и ще стане хубаво.

# 476
Зависи какво златисто е.Ако е по-натурално мисля,че няма опасност.Ама ако е светло жълто,си става патешко (визирам номера златно русо на Импресия.Добре,че намазах само кичур).

Ясно! Wink
Аз по принцип не рискувам с медните тонове и златните,защото изобщо не ми ходят.На мен сивкаво русото по ми стои. Peace

Venisss,може да сложиш някое масло-бадемово,жожоба,от авокадо,може и лимон или пък мед...С домашните маски аз винаги си експерементирам.
Най-често си смесвам зехтин с масло от авокадо,нанасям по дължина,увивам с найлон,загрявам със сешоар и стоя така около 1-2 часа(докато издържа)...след това измивам. Peace

# 477

Ясно! Wink
Аз по принцип не рискувам с медните тонове и златните,защото изобщо не ми ходят.На мен сивкаво русото по ми стои. Peace

Venisss,може да сложиш някое масло-бадемово,жожоба,от авокадо,може и лимон или пък мед...С домашните маски аз винаги си експерементирам.
Най-често си смесвам зехтин с масло от авокадо,нанасям по дължина,увивам с найлон,загрявам със сешоар и стоя така около 1-2 часа(докато издържа)...след това измивам. Peace

И на мен ми отиват по-сивите тонове.Ти с какво се прави6,защото аз искам да си направя косата по-сива.До сега се правих с блондор и матиращ балсам,но се полу4ава бяло,а аз искам по-сиво(не много тъмно,но не и бяло)

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 01:38 от deskata_90

# 478
Здравейте и от мен.
eti123 аз съм я ползвала,но кестеняв цвят и на мен лично въобще не ми хареса.
Veniss аз слагам в домашната маска мед, тривитаминол,зехтин и от един стимулант за коса на Икаров .

# 479
Добро утро блондинки  food010
GodaiVa, цветът ти ми харесва. Доста добре се е получило Peace
Аз в понеделник имам час при фризьорката да ми резне връхчетата и във вторник ще се намацотя, но още обмислям с каква боя точно. Ще покажа снимки Wink

Общи условия

Активация на акаунт