Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, боядисах се.
Станах тъмно сива Shocked От пепелно русо + светло русо. Сега като се изсуша ще видя какво ще е. Утре на светло ще снимам.

С кои бои се боядиса?

# 451
Тъкмо се намацотех ,19:30 влизам в банята  Peace
После ще снимам и ще покажа,а утре ще направя снимка и на дневна светлина Simple Smile
8 на Гарние се води естествен светло рус

# 452
Момичета, боядисах се.
Станах тъмно сива Shocked От пепелно русо + светло русо. Сега като се изсуша ще видя какво ще е. Утре на светло ще снимам.

Снимай, снимай и сега да видим.

# 453
Не разбрах защо никой не ми обърна внимание,но ще го преживея.  Mr. Green   Само не разбрах едно - мислех,че сме тук за да си помагаме всички.  Crossing Arms

# 454
  • София
Не разбрах защо никой не ми обърна внимание,но ще го преживея.  Mr. Green   Само не разбрах едно - мислех,че сме тук за да си помагаме всички.  Crossing Arms

Когато не знаем какво да напишем по даден въпрос не пишем изобщо  Crazy Иначе GodaiVa по-напред е опитала да те посъветва

# 455
Проблема е,че тя стана доста суха и се страхувам,че ако нанеса още веднъж боя,ще си съсипя косата. В същото време обаче не ми се ще да ходя с 2 цвята на главата. Моля за съвет!

Отиваш на фризьор,за да уеднакви  разликите,не мажи пак сама,  сама си усетила как се съсипва косата.

# 456
моми4ета,аз реших,4е искам да се направя малко по- тъмно пепелно руса понеже на мен със по-сив цвят ми отива пове4е.Някой има ли представа с каква боя мога да постигна пепелния цвят? Praynig
Дали ще стане с GARNIER 8.1-светло пепелно рус или 9.1-много светло пепелно рус?

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 20:32 от deskata_90

# 457

Момичета,до сега не съм била руса. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв. Преди 2 дни се боядисах с това   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/icc … /c9-silver-blond/ .   Косата ми се изсветли,но само 4 пръста от корените надолу.Останалото почти нямаше разлика. Днес повторих,този път се изсветли,но отгоре все пак е по светло,а надолу с 1 тон по-тъмно и си личи разликата. Цветът,който исках да постигна е този   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/int … si/n7-svetlo-rus/   и за да стане нюанса по-светъл,реших първо да изсветля косата. Проблема е,че тя стана доста суха и се страхувам,че ако нанеса още веднъж боя,ще си съсипя косата. В същото време обаче не ми се ще да ходя с 2 цвята на главата. Моля за съвет!

(съжалявам,че не мога да приложа снимки,но все още нямам фотоапарат)

Подбутвам си въпроса,че ми е важно. Ще съм благодарна,ако някой реши да се отзове!   Peace
Аз още като го зададе въпросът се замислих,но не мога да ти дам кой знае колко правилен съвет.
Първо,си мисля,че не трябва така да бързаш и да боядисваш с толкова агресивни бои и нюанси,както си направила.
Според мен вземи малко се подстрижи - дължина и пластове,за да поомахнеш малко по-тъмното.След това ти предлагам да си се боядисваш редовно,но не използвай блондор.
Аз като реших да ставам руса бях на кичури.Каквато и боя да сложех,кафевите кичури винаги избиваха и направо полудявах. Twisted Evil Горе-долу за около 5 месеца успях да ги покрия и то без блондор !!
Варианта за теб е следния: или да слагаш редовно някоя по-изсветляваща боя-например на Гарние 113-бежово се води,за да не ставаш сива в корените и рижа по дължина.Смея да кажа,че точно няколко боядисвания с тази боя ми премахнаха кафевите кичури  Peace
Другия вариант е да започнеш да си се правиш постоянно с този номер,който искаш,с времето,повярвай ще се получи  Peace
Мила,иска се търпение и определено не блондор.Защо ти е?Те краищата все ще рижавеят да те дразнят само  Naughty Слагай си от желаната боя,тя не е кой знае колко светло русо и ще видиш още на 2-3 месец как ще виждаш разликата.
 bouquet
Ми мила,ти май не четеш Crossing Arms
Както Аддри е написала,като не знаем просто не пишем.Какъв е смисъла да ти отговаряме- "не знам" .Аз дадох предложение,ама не си го прочела,май  Naughty

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 20:38 от GodaiVa

# 458
Момичета,боядисана съм от кажи-речи един час,ама моя мъжо играеше кънтър до сега  hahaha
Трябва да ви кажа,че съм адски доволна.Това е моя цвят и за напред повече експерименти не  Naughty Това е боята!!
Дължина-корен няма разлика,достатъчно тъмна,но не и брюнетка.Понеже мъжо ме харесва като блонди ,най-важно за мене беше неговото мнение.На него също му хареса и вика "Сега си по-натурална"  Laughing Само се надявам с времето да не да избие пак по дължината.Харесва ми и,че този номер не е от супер изсветляващите и както викат на Сефания в рекламата-косата е наистина много мека.
http://www.foto.bg/showfull.php?photo=283512
http://foto.bg/data/500/PICT3321.JPG
http://foto.bg/data/500/PICT3314.JPG
Мисля,че снимките добре се получиха,накарах милото да ме снима,за да не отблесне светкавицата  Peace На последната снимка сама се снимах и малко има отблясък!

# 459
Много хубав цвят се е полу4ило!Наистина не е нито много тъмно,нито много светло  bouquet

# 460
Eйй,освен на Деси,на друг не можах да се изфукам  Mr. Green
Тц тц тц ,събота вечер кой ги знае блондитата къде мърсуват
  Laughing

# 461
ААаа..аз съм тука....мърсувам си само вкъщи и то тъкмо сложих малкия да спи Grinning
Годайва,цвета наистина е станал много добър,еднакъв навсякъде и това,което виждам ми харесва.Искам обаче да те помоля и утре на дневна светлинка,една снимчица да направиш,за да видя още по добре Praynig
Значи,последно цвета ,който си взе е номер 8?Според теб точно като на кутията ли излезе,какъв точно би го определила...
да взема и аз ли да пробвам newsm78...страх ме единствено от потъмняване или пък посивяване...

# 462
и само една боя стигна ли ти?Няма ли разлика в корените?

# 463
ААаа..аз съм тука....мърсувам си само вкъщи и то тъкмо сложих малкия да спи Grinning
Годайва,цвета наистина е станал много добър,еднакъв навсякъде и това,което виждам ми харесва.Искам обаче да те помоля и утре на дневна светлинка,една снимчица да направиш,за да видя още по добре Praynig
Значи,последно цвета ,който си взе е номер 8?Според теб точно като на кутията ли излезе,какъв точно би го определила...
да взема и аз ли да пробвам newsm78...страх ме единствено от потъмняване или пък посивяване...
и само една боя стигна ли ти?Няма ли разлика в корените?
Ще направя и дневна снимка  Peace
Да номера е 8.На кутията цветът по-жълтее,а не е така.Абсолютно нямам разлика корен дължина,което най- ме радва  Peace
Цветът е нещо между опушено тъмно русо.Мислех,че стои опушено,заради сивите краища,обаче и в корените е така.
Наистина адски много съм доволна.Единствено ме притеснява да не с наслагване на тази боя да вземе да потъмнее,тъй като ако взема един тон по-тъмна вече ще е кестенява определено.
От снимките,които съм показала,втората снимка е едно към едно с това,което е в действителност.Втората е най-реална,тъй като няма отблясъци от лампата или апарата.Последната снимка  леко се различава,заради светкавицата,първата почти е реална.
Щях да си боядисвам и веждите,а забравих  ooooh! Шматка  Laughing

# 464
На снимките ,които си показала хем ми харесва,но това,което казваш че има леко опушен вид... Rolling Eyes
Аз точно от това бягам,може би съвсем други са моите предпочитания,но както и да е.Поздравявам те за избора и затова ,че намери най накрая боята си Hug
И м/у другото,и ние си имаме от сгъваемта кошара-няма по успешна покупка от тази.Често пътуваме с малкия и си я взимахме с нас,той така беше свикнал в нея,та където и да е,не беше проблем да спи,само да е неговата си кошарка Peace
При дървените,това предимство го няма.
А нещо да кажеш за цветовете 9.0 или 9.13?
П.С нещо такова искам:
http://www.ivis.bg/products_images/20090513132035rem.jpg

Общи условия

Активация на акаунт