Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
да аз съм ползвала С9 И С10,бях намацала корените понеже моята коса е тъмно кестенявя стана рижжжжава никакво русо и освен това тая боя ми изтощи толкова много ,че 1 месец още не можа да се оправи...

# 526
Момичета снимам-снимам,ама не става работата-трябва някой да ме снима,аз снимам от много близко и се включва светкавицата  ooooh!  Но тези,които бях показала,напълно си отговарят - http://foto.bg/data/500/PICT3321.JPG ,понеже мъжо ме снима отдалече и много ясно се вижда цветът  Peace

Да не изглеждам много рязка,ама какво изобщо обсъждате това Палете,после се оплаквайте,че приличате на метли в главата. Най-агресивната боя,която съм използвала е тя,пък до нюансите-като че ли на други марки ги няма същите.И защо се лъжете за този анти-жълт ефект.Е сори,ама боя със синьо прахче,която изсветлява до 6 тона няма как да не сте патици в главата.По-добре блондор+ боя,разредена с водичка(за да падне % на окислителя),отколкото Палете с резултат-никакъв.
И по-добре наслагване на по-щадящи бои,отколкото постоянно третиране с блондори,или бои с прахче,дето накрая сте все рижави,не и руси.
И най-наглото на Палете е,че не стига,че е толкова агресивна,ами едно балсамче няма да сложат за след боядисване да замажат фона  Mr. Green
Иска се търпение,това е  Peace
Slaveicheto с боя cool blond на Палете естествено руса няма как да станеш. Като искаш по-естествено се слага боя с по-малък оксидант.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 14:40 от GodaiVa

# 527
Здравейте момичета. Това е резултатът от боядисването http://storage4.album.bg/14a/s6309683_3dcf8_21574397.jpg . http://storage4.album.bg/725/s6309684_716af_21574404.jpg - корените всъщност са по-светли, но така излезнаха от светкавицата. Общо взето няма кой-знае каква разлика от преди, но поне  цветът се оеднакви.

# 528
Веднъж пробвах едно балсамче на Лореал за след боядисване уникална ми стана косата. Blush
Много жалко,че не се продават свободно.

# 529
Здравейте момичета. Това е резултатът от боядисването http://storage4.album.bg/14a/s6309683_3dcf8_21574397.jpg . http://storage4.album.bg/725/s6309684_716af_21574404.jpg - корените всъщност са по-светли, но така излезнаха от светкавицата. Общо взето няма кой-знае каква разлика от преди, но поне  цветът се оеднакви.
Много ми харесва  Peace Каква беше боята?

# 530
В крайна сметка сложих само тази на Палете С9 Silver Blond. Предполагам, че след две, три измивания ще се поизчисти цвета.

# 531
Хубав ти  е цвета Wink
Мацки,някоя да беше смесвала две бои на Арома newsm78много страници назад и съвсем се обърках.

Аз смесих две бои на Арома.
Натурално русо със светло русо.

# 532
Аз съм виждала и съм ползвала боя  на Палете специално за кичури- има два вида за бързи и за лесни кичури. Вътре има шапка ,чека-гребен за кичури...всички удобства .Мисля ,че и Лореал имат такава .

Може ли да покажеш тази боя на Палете?
Че на мен ми трябват аксесоарите вътре.

# 533
Аз съм виждала и съм ползвала боя  на Палете специално за кичури- има два вида за бързи и за лесни кичури. Вътре има шапка ,чека-гребен за кичури...всички удобства .Мисля ,че и Лореал имат такава .

Може ли да покажеш тази боя на Палете?
Че на мен ми трябват аксесоарите вътре.

И на мен ми стана интересно. До сега търсих нещо по въпроса, но не намерих Confused

# 534
И аз да се оплача от Палете,много е зле тая боя,за пръв и последен път я използвам.Резултата беше ужасен не само като цвят,но и много зле се отрази на косата ми,страшно се изсуши предвид  това,че седмица-две преди това се бях постригала.Сега мисля да си взема на vitalitis,чух много хубави неща.Споделете и вие мнение.

# 535
Здравейте момичета,от 9 г.подържам много светло руса коса,боядисвала съм с какво ли не....спокойно мога да кажа,че няма руса боя която не съм сложила на главата си....но преди няколко дни реших,че искам да променя цвета си със малко по тъмната гама,и какво какво....взех си GARNIER HerbaShine 630 безамонячния вариант,с тенденций за евентуално отмиване след време...ок ама след нанасяне на две бои и престой повече от 30 мин. резулатата беше отвратителен....60% от цвета се отми и остатъка от нея върху косата ми беше цвят ръжда....незнам в що за емоционално състояние бях изпаднала но определо постъпката ми беше супер необмислена и глупава,та сега след 3 дни почивка реших да взема да направя една домашна маска с която да бутна цвета но уви резулатат не беше кой знае какъв...за това ви моля да ме посъветвате ако сте се сблъсквали с подобен проблем да споделите....искам да се отърва от този ужасен цвят...

# 536

Да не изглеждам много рязка,ама какво изобщо обсъждате това Палете,после се оплаквайте,че приличате на метли в главата. Най-агресивната боя,която съм използвала е тя,пък до нюансите-като че ли на други марки ги няма същите.И защо се лъжете за този анти-жълт ефект.Е сори,ама боя със синьо прахче,която изсветлява до 6 тона няма как да не сте патици в главата.По-добре блондор+ боя,разредена с водичка(за да падне % на окислителя),отколкото Палете с резултат-никакъв.....
Иска се търпение,това е  Peace
Slaveicheto с боя cool blond на Палете естествено руса няма как да станеш. Като искаш по-естествено се слага боя с по-малък оксидант.

Последния път когато се боядисах с тъмен цвят беше на Палете косата ми стана отвратителна,явно че нито русите нюанси нито тъмните са добри.Още не мога да си оправя косата от нея.Но понеже ми направи впечатление рекламата и реших да попитам.
Попринцип трудно ми се изсвтлява косата нищо ,че естествения ми цвят е тъмно рус.Самия пигмент ми оранжавее.И дори с 12ка оксидант не става да не говорим ако сложа 9ка.
Много добре ми беше с Гарниер 100% цвят XL1,но я няма никъде,казаха ми че няма да я произвеждат...както и да е.
Значи няма да рискувам,защото повечето пъти са ми неуспешни и ставам много зле .
Май ще карам само на кичури  Laughing

# 537
И аз искам да се оплача от боя за коса Палете С 20!Последният път ме боядисаха с нея и косата ми стана суха като четка!

# 538
Искях да постигна рус цвят без обезцветяване с БЛОНДОР и фризьорът ми казарче това било най-безобидният вариант!Честно да ви кажарне бях доволна от резултата!Сега още търся подходяща бояркоято да не уврежда прекалено косата!

# 539
Здравейте момичета,от 9 г.подържам много светло руса коса,боядисвала съм с какво ли не....спокойно мога да кажа,че няма руса боя която не съм сложила на главата си....но преди няколко дни реших,че искам да променя цвета си със малко по тъмната гама,и какво какво....взех си GARNIER HerbaShine 630 безамонячния вариант,с тенденций за евентуално отмиване след време...ок ама след нанасяне на две бои и престой повече от 30 мин. резулатата беше отвратителен....60% от цвета се отми и остатъка от нея върху косата ми беше цвят ръжда....незнам в що за емоционално състояние бях изпаднала но определо постъпката ми беше супер необмислена и глупава,та сега след 3 дни почивка реших да взема да направя една домашна маска с която да бутна цвета но уви резулатат не беше кой знае какъв...за това ви моля да ме посъветвате ако сте се сблъсквали с подобен проблем да споделите....искам да се отърва от този ужасен цвят...

Имаш няколко възможности - едината е да изчакаш постепенно цветът да се отмие, като слагаш често маски с масла и обливаш с лимонов сок, и двете неща помагат цветът по-бързо да падне. Другият ти вариант е да се боядисаш отново с нещо пепеливо русо като номер, което да убие ръждивия оттенък. На теория би трябвало да се получи, но си признавам, че не съм пробвала. И третият вариант е да ползваш римувър и след него - твоята си боя, ако правилно съм разбрала, че искаш да върнеш предишния цвят. Аз лично от по-тъмен цвят нанесен върху много светло русата ми коса се отървах с римувър, но боята с която бях сгафила си беше амонячна и предположих, че няма чак толкова бързо да се отмие. А и ми беше много трудно да се изтърпя тъмна. Прецени си какво е най-добре за теб. Ако имаш нерви да почакаш, със сигурност цветът до голяма степен ще падне, безамонячните не са трайни, но все пак ще минат няколко седмици...

Общи условия

Активация на акаунт