Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  Да не изглеждам много рязка,ама какво изобщо обсъждате това Палете,после се оплаквайте,че приличате на метли в главата. Най-агресивната боя,която съм използвала е тя,пък до нюансите-като че ли на други марки ги няма същите.И защо се лъжете за този анти-жълт ефект.Е сори,ама боя със синьо прахче,която изсветлява до 6 тона няма как да не сте патици в главата.По-добре блондор+ боя,разредена с водичка(за да падне % на окислителя),отколкото Палете с резултат-никакъв.
И по-добре наслагване на по-щадящи бои,отколкото постоянно третиране с блондори,или бои с прахче,дето накрая сте все рижави,не и руси.
И най-наглото на Палете е,че не стига,че е толкова агресивна,ами едно балсамче няма да сложат за след боядисване да замажат фона  Mr. Green
Иска се търпение,това е  Peace
Slaveicheto с боя cool blond на Палете естествено руса няма как да станеш. Като искаш по-естествено се слага боя с по-малък оксидант.

GodaiVa,май ще дойда на твоя акъл относно Палетте.
Харесала съм си няколко нюанса Wellaton на Wella,ама ми се ще да чуя малко отзиви първо. А онази боя на Палеетте,която си бях купила,въобще няма да я слагам.

# 541
Някой беше питал за боите на Vitality-ползвах лятото 2 от най-силно изсветляващите. Добре се получаваше цвета и не падаше лесно, но пак си имах разлика в корените.

# 542
Някой беше питал за боите на Vitality-ползвах лятото 2 от най-силно изсветляващите. Добре се получаваше цвета и не падаше лесно, но пак си имах разлика в корените.

От къде мога да ги намеря? Мерси!

# 543
  • при моите деца .....
Привет!
Следя ви.
Аз искам цвят - тъмно рус / светро кестеняв, но не почти черен.
При нас предлагат палете, гарние, арома, палете и още 2 бълг. марки.
Може ли да ми славните от опите си тези марки като покривност, съответствие на цвета.....
Харесва ми цвета на GodaiVa.
Предварително благодаря.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 08:46 от * Боби *

# 544
Привет!
Следя ви.
Може ли да ми славните от опите си тези марки като покривност, съответствие на цвета.....
Предварително благодаря.
да ви кажа тези момичета върху кутийките са само за ориентировъчно,няма значение от цвета....освен когато цвета на твойта коса е почти еднакъв с цвета на боята която искаш тогава съответства,но ако искаш по светла от цвета на твойта коса трябва да избереш 2 3 тона посветъл,няма значение каква марка боя използваш ,разликата м/у тях е дали е щадяща или нещадяща ..Peace

# 545
  • Lost in a fairytale ...
да ви кажа тези момичета върху кутийките са само за ориентировъчно,няма значение от цвета....освен когато цвета на твойта коса е почти еднакъв с цвета на боята която искаш тогава съответства,но ако искаш по светла от цвета на твойта коса трябва да избереш 2 3 тона посветъл,няма значение каква марка боя използваш ,разликата м/у тях е дали е щадяща или нещадяща ..Peace
Момичетата върху кутийките показват какъв цвят се получава на бели или изрусени коси, или изобщо по-светли от цвета на боята  Peace

Аз вчера се боядисах. Боядисвам я тъмно руса, последно взех натурално рус, но корените и рижавеят леко и има разлика. Е, то се получава така, защото естествения ми цвят е средно кестеняв, а дължините са обезцветявани, а не обезцветявам корените ами взимам изсветляващи бои. Но явно ми идват слабички и не могат да изсветлят корена достатъчно. Сега се чудя дали да търся по-силна боя или направо да мажа  корените с блондор ...
Но може би ще намажа още един път боя някаква и после може с кичури да се оправи работата  Laughing

# 546
и аз така мисля..със кичур кокво искаш да кажеш че от тук нататък ще караш само на кичур
?

# 547

От къде мога да ги намеря? Мерси!

Не се продават в търговската мрежа,аз лично разговарях с момиче от представителството в Пловдив и тя ми  каза,че не е проблем да отида до офиса и от там да си я купя.Повече информация има на сайта им за офисите в страната.

# 548
За боята на Палете за кичури ,търсих снимка в интернет но не намерих ! Иначе съъс сигурност ги има в магазин Хит-Люлин ,на най-горният ред при боите !Намерих една снимка на боя Лореал за кичури :
http://content.ulta.com/images/products/detail/2044336.jpg

# 549
В София бои на Vitality's се продават в малкото магазинче на ул."Алабин"№40, за който се интересува  Peace

# 550
Не се продават в търговската мрежа,аз лично разговарях с момиче от представителството в Пловдив и тя ми  каза,че не е проблем да отида до офиса и от там да си я купя.Повече информация има на сайта им за офисите в страната.

В София бои на Vitality's се продават в малкото магазинче на ул."Алабин"№40, за който се интересува  Peace

Благодаря,ще се поинтересувам и за тях    bouquet

# 551
По повод Палетето, на мен не ми стана суха косата, дори мога да кажа,че е мекичка(въпреки това, че я изправих с пресата  после). Преди също като съм я използвала  никога не съм имала отрицателни ефекти. Но може би зависи и от шампоана и балсама (маската), които се използват. Rolling Eyes

# 552
  • София
Привет!
Следя ви.
Предварително благодаря.

От Палете няма много добри отзиви, поне в нашата тема.
С Гарние се правим в момента аз и GodaiVa. Цветовете са хубави, в корените става ОК, но бързо се отмива цвета. Ние се боядисваме с нея от скоро, така че може би след 2-3 боядисвания още ще се фиксира по-добре върху обезцветяваните ни навремето дължини.
От Арома има също добри отзиви. Venisss последно се боядиса с нея и й се получи доста добре цвета Simple Smile

# 553
Сега съм решила да не смесвам цветове, а направо да си взема натуралното русо на Арома.

http://www.prikachi.com/files/1351774Q.jpg

Обаче ще си оставя някой друг кичур по - светъл.

# 554
  • София
Ааа, чудно Simple Smile
Аз отдавна го заглеждам това натурално русо на Арома и чакам някой да го пробва за да се реша и аз

Общи условия

Активация на акаунт