КГБ-93-Клуб на готините баби

• 43 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Джейда,страхотен е козунака ти.Запали ме и мен  да се пробвам тези дни.
Ти в машината ли го меси?

# 256
Джейда,наистина козунака ти е върховен.
Я сподели за печенето.
Янче, то и аз все го поздравявах на 14 ,ама той казва,че на 10 му е имения ден,та тази година за сефте го поздравих на 10-ти.
То днес си е православен празник,а на 14 е католическия,та си мисля,че е прав.[/
b]

# 257
  • София
Мина и този работен ден, даааа
Каролин, получих ти снимките и ги разглеждах. Много са хубави, и Дубай, и Лувъра (не съм била там), и Израел. На моите родители кум им е евреин, който си е заминал там навремето и живееха в Яфа. Сигурно и сега там си живеят. Имаше две внучки колкото мен-Леа и на другата не помня името.

# 258
  • в малка спретната къщурка
Джейда,много апетитно действа козунака ти.Даже си преглътнах веднъж. JoyБраво и за Пекарната,браво и за Пекарката.
Марина,аз имах впредвид,за Типовия хляб,който ни продават,че е менте.За брашното незнам,но нали си има специфичен мирис и вкус и едва ли ще може да се "Магери".Иначе хляба е черен от различните оцветитили,а брашното си е чиста добруджа/тип 700/.

Мери,ти спиш ли бе жена. Разглеждах ти  блоговете пак.Имаш много и все хубави неща. #CrazyМай не спиш,а само твориш,че си и извор на идеи.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 19:46 от FURIQ_65

# 259
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес с пожелания за здраве и сбъднати мечти!   bouquet
Яге, честит имен ден - да си здрава и много весели моменти с Вики!
Мери, честит имен ден на сина - здраве и много да го слушате. А за ослушването - ще дойде сляпата неделя и ще ви зарадва. Леко  учене му желая.
Каролин, снощи влязох в пощата и разгледах всичко. Благодаря, много е красиво.
Аз много рядко си влизам в пощата, защото няма от кого какво да получавам. Предлагат ми само разни виагри и удължаване на .... Та затова се забавих да проверя.
Диди, как е гимназиста във Варна, нищо не пишеш за него?
Джейда, много е апетитен козунака, добре, че е на монитора само. Или пък не е добре.. newsm78

# 260
  • София
А при мен деня беше много хубав и пълен с приятни емоции.
Започнах годишните изследвания и прегледи.
Вярно е, че са свързани с напрежение, чакане и нервност, но резултатите си заслужават всичко това  Peace
Доволна съм от това, което ми се случи днес. Утре и вдругиден имам още малко и приключвам, дай боже пак с добри резултати.
И така до догодина. Изнервящо е, но такъв е живота.

# 261
  • в малка спретната къщурка
Хули,само такива дни,с приятни емоции да имаш.Утре и вдругиден,пак с това да се похвалиш.Ще чакаме.  bouquet

# 262
                           Хули,радвам се,че всичко при теб е наред.Стискам палци всички резултати да са от хубави по-хубави.И вземи да извадиш бутилката от хладилника и да почерпиш. Peace
                           Аз малко ще ви изместя от вкусната тема за козунаци,но нямам търпение да се похваля.Осъдихме доктора и по наказателното дело.Сега чакаме обжалването им,но продължаваме.

# 263
  • София

Доволна съм от това, което ми се случи днес. Утре и вдругиден имам още малко и приключвам, дай боже пак с добри резултати.
И така до догодина. Изнервящо е, но такъв е живота.
 Е това наистина е хубава новина. Peace
 Мери и аз си имам един такъв син ,който само на учене го е ударил,вече остаря а гледам ,че и побелява. Wink
 Фурийче твойта малка мома какво прави? А Фенчо? Поздрави ги.

Аз малко ще ви изместя от вкусната тема за козунаци,но нямам търпение да се похваля.Осъдихме доктора и по наказателното дело.Сега чакаме обжалването им,но продължаваме.
Я  хубавите новини нямат край. Дидия правдата ще възтържествува. newsm51 Hug

# 264
  • София
Ама вие тая бутилка не я ли извадихте от хладилника newsm78
Аз мислех, че вече сте я изпили, та утре да сложа на масата друга, по-квалитетна  Joy Joy Joy
Нищо, до утре  Peace

# 265
Каролин,  моля те изчисти си пощенската кутия, за да мога да ти изпратя друг имейл, нещо не се получи с предния!

Джейда, разкошен козунак, дано и да е толкова вкусен!

Хули, резултатите които очакваш да са от хубави-по хубави!  newsm10

Лека вечер, момичета!

smile3503

# 266
Момичета благодаря ви   bouquet засрамихте ме... Embarassed

Козунака го месих в пекарната, след това го пеках във фурната, но май го пуснах на по високи градуси... newsm78 защото малко го по препеках. Но найстина стана много вкусен, черпя по парче.  bowuu

Маргита, имейла ми е до лични. Разчисти си пощата, защото ти е пълна.  Flutter
Хули, дано всичко е наред притеб.  Hug
Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 20:36 от Джейда*

# 267
  • тук и там
Здравейте,момичета!
Мила,Яжке,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
 Желая ти много здраве, късмет, успехи - лични и професионални и много щастие Да си все така ведра и усмихната!

Мери,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА СИНА ТИ!
Желая му безкрайно щастие и много, много, любов!
Желая му огромна радост и безброй, безброй, усмивки!

Хули, Hug Hug Hugи всички изследвания да са хубави.
Дидка,хубава новина и да е окончателна.
Джейда,поздравления.

# 268
Ама вие тая бутилка не я ли извадихте от хладилника newsm78
Аз мислех, че вече сте я изпили, та утре да сложа на масата друга, по-квалитетна  Joy Joy Joy
Нищо, до утре  Peace
                   Ааааааа,ние сме и мързеланки  Laughing Веднъж като си сложила пак тебе ще чакаме! Peace

# 269
  • София
Хули,  вярвам, че и останалите изследвания ще са хубави. Hug  Hug  Hug А бутилката ще я допием, няма да и простим.
Дидиа, много се радвам, сигурна съм, че вече всичко ще се нареди и правдата ще победи.
С тези козунаци и хлебчета-имайте милост, моля  Praynig Иначе на срещата - всяка да дойде с произведението си.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт