Любовта във Пазарджик е тука - ей я - чука, чука, чука:-))))

• 43 304
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, извинявайте че нахлувам така в темата ви, но не можах да се стърпя да не ви попитам как така се примирявате с качеството на храната в частната детска кухня "Мечо Пух"? Наложи ми се за няколко дни да погостувам в града ви и много се зарадвах, като разбрах, че ще има откъде да взимам храна за малката. Първо ме учуди възрастовото разделение - как може и 6 месечните и тези над годинка до 1г. и 6м. да са с еднаква храна. Но казах си има толкова майки тук, сигурно поне храната е добра. Да ама не! Изключително безвкусна "храна" с оскъдно количество продукти, а и често не е това, което пише в менюто. На всичко отгоре се оказа, че и дечицата над годинка и половина ядат същото, само дето основното не е пасирано. Вярно, че е евтино, но и тази цена е много за такъв, с извинение, буламач.
Напълно си права, няма за какво да се извиняваш. И в държавната е същото, даже мисля, че там е малко по-гъсто и по-вкусно. За съжаление нямаме конкуренция и....наистина е кошмарно...
На 15 -годишния юнак, добре дошъл, не само комшия, ми може и син да си на някоя от нас Joy Wink

# 496
пребивавам в новите цветни блокчета на Стамболийски

Май ще излезнеш комшия с някои  Mr. Green ...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 497
Момичета, извинявайте че нахлувам така в темата ви, но не можах да се стърпя да не ви попитам как така се примирявате с качеството на храната в частната детска кухня "Мечо Пух"? Наложи ми се за няколко дни да погостувам в града ви и много се зарадвах, като разбрах, че ще има откъде да взимам храна за малката. Първо ме учуди възрастовото разделение - как може и 6 месечните и тези над годинка до 1г. и 6м. да са с еднаква храна. Но казах си има толкова майки тук, сигурно поне храната е добра. Да ама не! Изключително безвкусна "храна" с оскъдно количество продукти, а и често не е това, което пише в менюто. На всичко отгоре се оказа, че и дечицата над годинка и половина ядат същото, само дето основното не е пасирано. Вярно, че е евтино, но и тази цена е много за такъв, с извинение, буламач.

Aaaaз пък съм на друго  мнение  Mr. Green
Първо кухнята е за деца от 9 месечна възраст, зщаото се предполага че до 6 месеца ще са само на кърма, а следващите три месеца ще е захранване, което определено НЕ става с кухня  Peace
За това, че давали друго от написаното в менюто - досега не ми се е случвало да получа различно от написаното на купона  Thinking
А за пасираното и едро смляното или безвкусното - нали не вярвате , че е възможно на всички да се харесва сготвеното - нормално е да готвят БЕЗ сол, нормално е някое дете на 9 месеца да се задавя  с готвеното, а  друго на същата възраст да му е прекалено  "пасирано" същото ястие (както и се случва).

На нас (за радост моя) всичко ни харесва от кухнята, всичко си изяждаме, дори не ни стига...и се радвам, че имам възможността да визмам от там, а не да му готвя всеки ден...както правех с кака му...измилюзих се нещо  Mr. Green

# 498
  • Пазарджик
нормално е да готвят БЕЗ сол

Гери, ти вярваш ли, че готвят без сол  Rolling Eyes . Сготви вкъщи без сол или вземи от държавната и направи сравнение. И доста захар слагат в десертите в сравнение с държавната. Не че не е по-вкусно така де  Mr. Green . Аз комбинирам от двете кухни, в зависимост от менюто - в държавната готвят и агнешко, грах, от частната малкият не яде телешкото, но от държавната го яде ...

# 499
Гери, предполагам друго имаше предвид Флорет- че е много рядко като консистенция, трябва да наблъскам поне 3 сухара вътре, за да се задържа в лъжицата. Peace Виждала съм манджа от 1 от 7-те кухни в Пловдив(може и да са повече)...ми ей богу, нямат нищо общо с нашите "чорби". Аз, честно да си кажа, за сол не знам, не обръщам внимание, но от държавната ми се струва по-вкусно.
В нашите кухни не искат бележка от джипито и копие от акта за раждане на детето, за да го запишем, както е в доста градове.
Иначе и моето ядеше и от двете места всичко.

Между другото, ти как разбираш, че ти дават същото, което пише на купона, защото аз от тези пасирани манджи само ориза различавам Joy

# 500

На 15 -годишния юнак, добре дошъл, не само комшия, ми може и син да си на някоя от нас Joy Wink

Няма, няма не се тревожи  Joy

# 501
Когато пробвахме храната на други детски кухни в други градове разбрах какви наистина буламачи готвят в нашата частна...
Наистина са им зле манджите...Много добре е да се комбинира държавна с частна спроде манджите Hug

# 502
Гери, предполагам друго имаше предвид Флорет- че е много рядко като консистенция, трябва да наблъскам поне 3 сухара вътре, за да се задържа в лъжицата. Peace Виждала съм манджа от 1 от 7-те кухни в Пловдив(може и да са повече)...ми ей богу, нямат нищо общо с нашите "чорби". Аз, честно да си кажа, за сол не знам, не обръщам внимание, но от държавната ми се струва по-вкусно.
В нашите кухни не искат бележка от джипито и копие от акта за раждане на детето, за да го запишем, както е в доста градове.
Иначе и моето ядеше и от двете места всичко.

Между другото, ти как разбираш, че ти дават същото, което пише на купона, защото аз от тези пасирани манджи само ориза различавам Joy
PeaceТова са само държавните, имаме и 2 частни. Поне в кухнята в моя квартал манджите са гъсти, слагат доста зеленчуци, не е пасирано на пюре, а на по–големи парчета, и доста често не се налага дробене на сухар Simple Smile А записването за кухнята става много отрано – детенце като навърши 2–4 месеца, даже 4 е късно, и може да ти поискат някакво рушветче  Mr. Green  Тукашните манджи детенце отказа да ги яде и спрях да взимам

# 503
Честит празник на всички цветя в темата и в града ни Hug

# 504
Бих казала, че си слагат сол и то доста в храната от частната кухня! Месото е предимно пилешко, а понякога супичките са  ориз или фиде с малко морков и чушчица и нищо повече! Риба, телешко, заешко има рядко!Десертите са доста по-сладки от домашните!
Но като съм решила да взимам от там ще взимам докато ги яде дребната! Поне на нея и харесват пък и аз нещо се измилюзих! Embarassed

# 505
  • Nearby
Добро утро Simple Smile
Честит празник на всички   bouquet
Аз да си почерпя,нали съм видна китка  Mr. Green

# 506
Честит празник на всички с имена на цветя  bouquet  bouquet  bouquet

# 507
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ИГЛИКА !!!

ЧЕСТИТО на всички, които днес имат повод да почерпят!!!
Желая Ви ... Толкова късмет, колкото не можете да понесете,
толкова щастие, колкото не сте предполагали, че може да имате,
толкова здраве, колкото не сте очаквали и толкова поводи за усмивки,
че да хванете мускулна треска на лицето!

# 508
Цитат

и по добре  Grinning  Нек Деси ти разкаже как я тормозеха, даже бележка да покаже че живее във Варна  Whistling

Бе, като не ви харесват на ВАС манджите , защо не готвите на децата си, а  Mr. Green 

Инак за солта - ЗНАМ че слагат, както и ЗНАМ че не трябва да слагат - както казах - важното е , че син ми яде всичко от там...и че  това разнообразие не мога да му го направя вкъщи  Blush
Инак за разнообразното месо - последния месец имаше и заешко и патешко, и риба, и телешко, и пилешко....

Честит имен ден на Лека (г-жа Стихийно бедствеие)   bouquet
Честит имен ден на Мелиса на Ани  Hug
Честит имен ден на Камелия на Нинка  Hug
Честит имен ден на Дачо на Нели   bouquet
Честит имен ден на Иглика   bouquet
..и ако накой пропусна, моля да ме извини    bouquet

И понеже и аз имам днес , всичко  на всичко 4-ма именици и една рожденичка..да ви почерпя за тяхно здраве

# 509
ето още малко снимки от последните два дни:
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/59#photo=84

Общи условия

Активация на акаунт