Любовта във Пазарджик е тука - ей я - чука, чука, чука:-))))

• 43 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Младежо, ти нали все от МОЛ-а пазаруваше Mr. Green
Е па иди си в Пловдив в МОЛ-чето. Там са все маркови стоки - от Китай Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Не, благодаря  Joy

# 616
  • Buffyworld
Е па ще пита техните, де Laughing

Я кажете някоя от вас горила ли е раничка на шийката на матката, освен Бъфи?

Добре ме изтипоса с раничката  Joy Joy Joy Абе , не се притеснявай, не боли изобщо и то без упойка !  Peace
Не се чуди . Отивай  навреме, защото ако не се третира се разраства и по- зле става.

# 617
Нинко, а АГ-то кво ти каза?  Thinking

# 618
Ами д-р Досева каза да я горим, но пък ме пита дали ще раждам още, което ме наведе на мисълта, че въобще не е спешно Wink. Защото наистина в темата за цитонамазките има и нераждали момичета, които спешно обгарят.
Лошото е, че тук е ток, а аз искам лазер....Та сигурно ще ходя в София, но първо разчитам на хомеопата ми.
А д-р Петкова, която всички знаете колко обичам, каза - "Още не е за пипане..." newsm78
Е, чудя се вече на кой да вярвам. Но ще пробвам с хомеопатия, пък ако не стане - ще я горя догодина

Бъфи, сори Embarassed  Не знаех, че криеш Mr. Green Hug

# 619
Много бързо минавам да кажа на женските майки, че вече има момичета - големи - парализирани или в кома след ваксина срещу рак на маточната шийка. Оставям го без коментар от моя страна.Хората започнаха да си отварят очите и вече е по-трудно да се потули реакцията на тялото

# 620
  • Buffyworld
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нали мъжът ми знае  Joy

Моята е станала в резултат от разкъсване на шийката при раждането. Може би ако бях раждала секцио нямаше да имам такъв проблем - с разкъсване. И мен Досева ме пита дали ще раждам пак. Защото ако кажеш, че няма да раждаш ти я гори, ако  пък мислиш да раждаш - зависи от раничкта. При мен каза, че я е обгорила, доколкото разбрах, само по крайщата - нещо като ограничител, за да не се разсраства повече. Тя обясни, че сега няма вече да расте / защото иначе се увелечава с времето /, но обгорена по този начин / само ограничена /, може да изкара най-много три години и после каза, че трябва да се изгори изцяло.

# 621
..а съм невежа по въпроса, ама ако я обгори цялата, а пък следващото раждане е секцио....или...

# 622
  • Buffyworld
..а съм невежа по въпроса, ама ако я обгори цялата, а пък следващото раждане е секцио....или...

Доколкото разбарх после не може да се забременее или е много трудно да се забремнее. Затова Досева каза, че на млади жени, които още са в репродуктивна възраст не изгарят напълно раната.

# 623
Не е заради това. Отнема се голяма част от еластичността на шийката и после може да станат големи бели при изглаждане и разкритие.

Бъфи, не знаех за този вариант за обгаряне.
Обаче само ми е чудно как се получава след раждане. Едно е истинска раничка вследствие разкъсване, друго са въпросните слузести клетки от лигавицата на матката....Аз си го обяснявам като вид пролапс. Ама ако наистина е изпадане, то горенето става съвсем опасно....

# 624
  • Buffyworld
От това, което казваш за пролапса нищо не разбрах ?  newsm78 newsm78

На мен преди да ме гори, първо гледа с колпоскоп, после взе материал за изселдавне и слава богу, резултатът беше "нормалнен". В смисъл не показа изменение на клетки и.т.н.... тоест най- обикновена рана. Досева наистина много обяснява, за което съм й благодарна . Та тя каза, че това е най- обикновена рана в резултат най-вероятно от разкъсване след раждането. И тъй като няма изменения на клетки - само се гори. Ако не дай боже има  - тогава се реже - например конизация или по- сериозна операция, в зависимост от степента на дисплазия. Точно както казват момичетата в другата тема и на мен тя така ми го обясни. Но не знам защо не ми изписа да пия Изопринозин за засилване на имунитета. Така, че тя също не пристъпи веднага към горене - първо ми направи изследване и след това. Конторлният  преглед  е чак  2 месеца след процедурата.

# 625
 на мен още преди доста години ми я оправиха с мазане с лекарство.Беше доста голяма. Иначе не се горят ранички на жени, които искат да раждат нормално. Ако раждаш секцио няма проблем. поне така знам. Ама че тема хванахме Grinning

# 626
аз да посмена тенамата тогава  Grinning

Жана, Дани..как сте..нищо не пишете..а така като не сте ми пред очите  Hug  и губя в коя седмица сте  Hug
Стана ли време да усетите малките ритничета...или е рано още  Heart Eyes

# 627
Пролапс е изпадане. В случая пролабиране на лигавица извън цервикалния канал.
Не знам, ще го мисля. Изопринозинът е вероятно за всеки случай. Thinking
И аз четох за мазането с киселината, ще го мисля по-нататък.

Абе, момичета, аз нали не ходя вече в темата за курса, Данчето родила ли е Embarassed

# 628
Абе, момичета, аз нали не ходя вече в темата за курса, Данчето родила ли е Embarassed
Да. Peace Heart Eyes

# 629
оооо, моля подробности, да не ровя Praynig

Честита да й е рожбата!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт