д-р ГАГОВА

• 760
  • 4
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми даде информация за д-р Гагова. Казаха ми, че кабинета и е на първия етаж в болница "Шейново", стая 22 ???
А знаете ли дали има вагинален ехограф, тъй като съм в ранна бременност, ходих вече на 2-ва лекари, а съм си записала час и при нея, та питам дали има, защото ако гледа само с коремен, няма смисъл да ходя, тъй като е много рано още за такъв.

# 1
Д-р Гагова е прекрасен Човек, благодарение на нея имам един прекрасен Божидар. В кабинета има ехограф, който е и кореме и вагинален, тя ще прецени как да те прегледа, мен до 12 г.с. ме гледаше само на вагинален, а след това с коремен. Успех!

# 2
благодаря много за инаформацията. А кабинета е там където писах,нали? Първият етаж 22 стая. А да не би да има няколко входа болницата, тъй като до сега не съм ходила.

# 3
Вече се влиза само през централния вход, там е информацията, а 22 к-т е по коридора вдясно.

# 4
И аз като *Роси* съм много доволна,мен също в началото ме гледаше на вагинален.Ти говорила ли си все пак с д-р Гагова?Тя не преглежда всеки ден,мисля че само понеделник следобед е дежурна в кабинета,т.е. той не е неин,тя просто дава дежурства.На мен лично ми каза,че с проследяване на бременност не се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт