Детски рожден ден във Варна -5

• 104 798
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • варненка от София
Благодаря ви за отговорите, успокоих се   bouquet

Обаждам се и поръчвам ....

Хихик, виждам на едно място ще празнуваме тази година  Wink  Hug Heart Eyes

Та и аз да пусна една питанка, към празнувалите в Еко парка - от колко часа правите събитието, аз се чудя кога да насроча нашия пикник?  Rolling Eyes Хем да не е много жега по обяд хем да не е прекалено късно и аз не зная. Още едно питане, входа на гостите след празника ли го плащате или предварително, това ми е мътно как да организирам.

Не съм била на това барбекю Делвите, някой да има снимки или поне да каже как е там, има ли сянка, маси? Трябва да го огледаме, ама все не остава време и за там.

# 421
  • Deutschland/HE
Ние го организираме от 16часа, така до към 21 тече купона и всички се забавляват. Голямата жега е отминала и по-малките деца са си минали следобедния сън и са готови за подвизи. Входа го плащам след като дойдат гостите, жената ги записва и някъде към 6,30 /тя е до 7/ отивам и плащам за всички.
Нямам снимки от Делвите, ние празнуваме на поляните в началото и ангажираме от там само маси и столове.

П.с. щом имате ангажирано барбекю ще може да влезете с колата да занесете багажите.

# 422
  • варненка от София
Ами барбекюто го ангажирахме преди месец, а ни трябва за 31.07 - два месеца преди събитието стана резервацията и беше последното барбекю. Ама тази година празникът ни се пада точно в събота и явно има наплив.

# 423
Хихик, виждам на едно място ще празнуваме тази година  Wink  Hug Heart Eyes

Та и аз да пусна една питанка, към празнувалите в Еко парка - от колко часа правите събитието, аз се чудя кога да насроча нашия пикник?  Rolling Eyes Хем да не е много жега по обяд хем да не е прекалено късно и аз не зная. Още едно питане, входа на гостите след празника ли го плащате или предварително, това ми е мътно как да организирам.

Не съм била на това барбекю Делвите, някой да има снимки или поне да каже как е там, има ли сянка, маси? Трябва да го огледаме, ама все не остава време и за там.

Сисе   Heart Eyes

Ние датата я запазихме още през април ... Казах на жената , че сигурно малко рано идваме, става въпрос за юли , и тя ми вика "А, не е рано , сега ще видим дали е свободна датата , половината юли е зает" А мин. година пак искахме на Екопарка, но отидохме през май и не беше свободно.
За часа и ние не сме решили ... Май наистина е по-добре следобед, така и който реши и на плаж ще си отиде преди обед, ще се наспят децата  и така....

# 424
  • Варна
Да попитам - какъв е варианта за Екопарка ако вали? newsm78

# 425
  • Deutschland/HE

тази година стисках палци и на краката да не вали и не валя! Сутринта като закапаха едни едри капки обмислях да ходя да питам във Вега дали може да наемем залата, защото всичко беше поръчано кетъринг, торта, напазарувани безалкохолни и ядки. Но имахме късмет Grinning

# 426
  • гр.Варна
А може ли линк с творенията на Галя. Аз също съм доволна,както от красотата,така и от вкуса им- миналата година нищо не остана по чинийките ...

http://www.lamore-bg.com/  Peace

Heart Eyes

# 427
  • Варна
Моля за пресни впечатления за "Камелия - Мишел", заведението над Хоризонт.  Hug
Имат ли изисквания откъде да е тортата, колко е куверта за деца и какво включва, как са цените..... ?
И ако се сещате за някое заведение на морската алея подходящо за втори РД? Миналата година имаше едно "Порто Рико", но дали е там все още?  Thinking

Благодаря предварително!  Hug

# 428
  • Варна
Аз за "Мишел" нямам добри впечатления. Ние преди време желаехме да празнуваме р.д. там. След куп изисквания ми казаха и ..: "А то 2 годишни. Да не ми отъпкат тревата... Shocked". Но това се случи преди две години. Може да са влезли в час.

Ние тази вечер отиваме да запазваме в Бриз 2 - градината, че нашия р.д. тази година ще бъде "Басейн - парти". Много ми се ще и Бате Ицо, за който бях пуснала запитване по-рано, да се съгласи да дойде, че не знам иначе как ще ги изкараме от басейна.

Торта предполагам ще вземем от Гала от Галата, ако успеят да направят Франклин, че това си иска дятито.

ние миналата година взехме и палатка, която монтирахме посредата на поляната. Не ни валя, но така или иначе палатката беше голям хит. Децата се побъркаха да се гъчкат в нея, а по-късно вечерта подпийналите татковци удариха по една глава вътре.

# 429

Идеята с палатката е страхотна  smile3501 Ако не можеш да намериш или ако искаш всичко да ти е на закрито, може да наемеш шатрички. Нещо такова имам в предвид http://www.partyvega.com/phpAlbum/main.php?cmd=album&var1=Sa … a+Pfoe+moll+2005/

# 430
      В Еко парка е много хубаво за децата, но ако вали ви препоръчвам закрито заведение с детски клуб в цветния квартал, казва се Флорал  bouquet

# 431
орта предполагам ще вземем от Гала от Галата, ако успеят да направят Франклин, че това си иска дятито.
На нас ни е правила Франклин - добре се получи  Peace

# 432
  • Варна
Момичета,
ей сега говорих с бате Ицо. Много е мил човека и има много идеи. Аз си мислех, че ще дойде да разкаже една приказка.., той ми предложи и песнички да пеят и въобще да е като един "ди джей" на рожденния ден. Много ме радва отзивчивостта му. Ние сигурно ще се възползваме от услугите му.

После ще пиша как е минало.

# 433
  • гр.Варна
Момичета,
ей сега говорих с бате Ицо. Много е мил човека и има много идеи. Аз си мислех, че ще дойде да разкаже една приказка.., той ми предложи и песнички да пеят и въобще да е като един "ди джей" на рожденния ден. Много ме радва отзивчивостта му. Ние сигурно ще се възползваме от услугите му.

После ще пиша как е минало.

Супер , а каква е цената?

# 434
Здравейте търсещи майки, Всеки път изпадам в ужасно чудене за задаващия се пореден рожден ден. Търся мнения за това място http://alfabg.com/index.php?p=product&id=625. Някой правил ли е РД там, или да е присъствал?

Общи условия

Активация на акаунт