Детски рожден ден във Варна -5

• 103 951
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Mr.Smile, искрено ви пожелавам най-веселият рожден ден!Каквато и да е тортата най-накрая остава хубавия спомен. С раздаването на толкова много радост на децата, заслужавате вашият празник да е незабравим и СТРАХОТЕН!

Извинявам се, ако в предния си пост неволно съм обидила някой (който пък си е харесал торта на Краев)   bouquet  Просто имам някакво такова отношение към сметаната...лично мнение. Иначе пък тортите им са много вкусни наистина...

# 736
На 50 стр. се записвам  ooooh!  Laughing
След месец имам рожденик и иска торта Матю ,а ми се ще в Невеляшка да е партито .Там работеха с Краев ,но мисля да поръчаме от другаде торта(ще се обадя в Ламор да питам дали ще я направят)   Crossing Arms.Да видим как ще се съчетаят нещата ,ако нещат-ще търсим друго място Crazy.

# 737
Миналата година категорично не допускаха торта от друго място да се донесе, само от Краев, работят с тях, подчертават го. Ако с времето са омекнали...  Thinking  За това и ние от Краев поръчахме, де, нямахме избор. Те бяха и на едни цени...

# 738
Да ,затова ще си кажа условието ,пък ако не се съгласят-губят  Mr. Green.
Всъщност,може и Краев да я правят тази торта ,но не ми харесва да не ми дават избор(особено когато си плащам ) .

# 739
  • Варна
Да ,затова ще си кажа условието ,пък ако не се съгласят-губят  Mr. Green.
Всъщност,може и Краев да я правят тази торта ,но не ми харесва да не ми дават избор(особено когато си плащам ) .

И на мен поставиха същите условия миналата година и ме "принудиха"да избера Краев.Не са им лоши тортите,но от една базова цена тортата нараста до съвсем друга все едно поръчах бутикова такава,а и както казваш не ми харесва да нямам избор.
Тази година седмица преди Р.Д от Невеляшка звъняха с оферта за отстъпка,която категорично отхвърлих.Успяха да ме изгубят,като клиент и не съм посещавал клуба след Р.Д миналата година.
Дано да са променили политиката си и да си изкарате най-прекрасния Рожден Ден Hug

# 740
mishelaa -Влъхвите (кв. Апарухово)къде се намират сега на старото си място или някое ново?
На гърбът на Била ли са?

Ами не знам някога Влъхвите да са били на гърба на Била. В Читалището са, преди да стигнеш Била, точно след спирката завиваш в дясно на един знак "забранено". Дано ме разбра  newsm78

# 741
desuri ,благодаря за пожеланието !
Това е мястото ,което в най-голяма степен се покрива с моите представи за детско заведение(клуб) ,миналата година беше там рождения ден .Винаги сме били доволни като сме го посещавали ,най-вече-Давид  Simple Smile .Но вече е достатъчно голям ,за да има претенции за тортата ,затова ще му уважа желанието  Heart Eyes .
Скоро бяхме на РД в Анджелика-няма да ми стъпи повече кракът там !Такава димилка ,пушат като комини вътре и изобщо не им пука ,че са в детска сладкарница  Shocked .
Аз -в 7-ми месец бременна ,направо щях да загубя съзнание в един момент  Sick .Синът ми отказа да стои покрай масата ,защото много му миришело ,през цялото време беше в детския кът .Като се прибрахме ,бяхме вмирисани доооооо мозъка .

# 742
Така и така е варненска темата - да попитам - знаете ли от къде мога да купя един такъв клоун от балони, има си схема, надуват се балоните и се слагат на съответното място,има един по-голям за лице, шапка и т.н. става си клоун около метър висок.Гледах го в Метро, тогава не го взех,сега като ми трябва го няма.

# 743
време е да се преместим в новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549807.new#new

Общи условия

Активация на акаунт