Детски рожден ден във Варна -5

• 103 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
 Парти-център Вега ми е фаворит за р.д. - перфектно измислено на 21 сме там Laughing
за нашият р.д. на 18 в палах център ще дам отзиви когато мине , сега ме вълнуват тортите
1  мнения за тортите на ''никол''
2 в детската градина не може торта , на какво да духне свещичката , ако занеса от готовите пакетирани кръгли кескове дали ще разрешат?други идеи или да говоря с клоуна.....??
поминалогодишната торта ни беше тази , миналогодишната беше мотористи ,а за тазгодишната ... обиколих всички сладкарници да търся самолети , единствено тази харесах другите са нарисувани само без височина , но я няма и накрая ще ми изработят една която е с 2 нарисувани и 3 играчки отгоре общо 5 - нали става на 5 Wink
това е при нас

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 20:48 от yasmina

# 706
  • Варна
Yasmina, тортите на Никол са добри според нашия опит. Е, има някои изключения (попадали сме на 1-2 вида, които не ми допаднаха). Мария Тереза ми е от любимите, Рафаело - ако харесваш кокосов вкус, Брюле е много лека и приятна. Добуш също е хубава.
Ако не им знаеш сайта, ето: http://www.nikolcake.com/cakes.html

Като детски украси не ми харесват обаче. Сватбената ни беше от там и беше страхотна, но като решихме да избираме детска не ни харесаха украсите. В крайна сметка избрахме една, просто защото бяхме решили да е от тях тортата, но не беше много красива.

# 707
И аз харесвам тортите на Никол като вкус. Предпочитам Соренто и Сара Бернар, но пък всеки харесва различни неща и не се знае дали на теб ще ти допаднат  Simple Smile Защо не отидеш до сладкарницата да ги опиташ?  Peace За украсата - мисля, че каталога им беше стандартен /с пластмасови играчки или разпечатана картинка/, такъв има в повечето сладкарници май.

# 708
никога не съм ги опитвала ,но избрах мария тереза , хареса ми комбинацията малини с шоколад и добре изглеждаха блатовете на снимка, а за картинки в сайта им не е изложен каталога който гледах аз

# 709
Хайде да се присъединя и аз към вълнението за рожден ден - нашия сладур ще стане на 3 годиники в събота. Запазихме парти център Вега, надявам се да сме направили добър избор  Grinning

Моля ви момичета, препоръчайте ми фирма за кетъринг във Варна, освен Камелия  newsm78 Голям проблем ми се очертава, а няма време....

# 710
За кетъринг - Mr. Baba

# 711
Самия парти център предлага кетъринг - не го ли харесахте? Детските сандвичи са много красиви.

# 712
elly_y в събота от колко часа ви е резервацията?

# 713
Синът ми става на 10 години другия месец. Голям е вече за повечето от заведенията описани по-горе. Ако някой е правил подобен рожден ден на по-голямо дете, да даде идеи, моля. Направо съм в голяма чуденка.

# 714
  • Варна
Хайде да се присъединя и аз към вълнението за рожден ден - нашия сладур ще стане на 3 годиники в събота. Запазихме парти център Вега, надявам се да сме направили добър избор  Grinning

Моля ви момичета, препоръчайте ми фирма за кетъринг във Варна, освен Камелия  newsm78 Голям проблем ми се очертава, а няма време....

Хе хе набори и съдатници Hug Чудничко да си изкарате.Аз си запазих Панамера,но си го бях решила още от лятото после ще споделя как са се представили. Peace

# 715
Време е да споделя впечатления и от тазгодишните рождени дни:
- 5г. момиче, празнувахме в Гес, поканихме си клоуна Мимо. Празника мина невероятно, деца и майки се забавляваха, смяхме се от сърце. Оценка по десетобалната - 10. В Гес празнуваме вече 3 пъти, много съм доволна от цените, отношението, вкуса, обслужването... абе от всичко. От тази година в заведението не се пуши, което за мен е огромен плюс.
- 10г. момиче, в боулинг-залата на к-кс Явор. Дъщеря ми настояваше да сме там, явно е модерно сред съучениците и. Платихме по една писта на всеки 8 души, аниматор, който да ги наглежда, докато играят, за да не се избият (задължително), храна и 30 минутна дискотека. Предполагам, че е до децата, но на детската писта нямаше прегради, съответно повечето деца си останаха с нула точки, представете си в какво настроение бяха, какичката не сварваше никъде, изобилието на игри с монети разсейваше от общия купон... абе пълен провал. А празнуваме навън рождени дни вече 6 пъти (общо за двете деца) - такова нещо не е било. Отгоре на всичко малко преди края на рождения ден едната маса беше пълна с неразпечатани минерални води, 5 минути по-късно нямаше нито една... всичко изчезна, а после ни сервираха определено доста раздута сметка за допълнително поръчани неща. Разочарована съм. Пак казвам, може децата да не са били идеалната компания, но се нагледах на сълзи, караници и играещи на хокей и подобни игри деца. Няма да повторя. А, да - и по левче "сервиз" за всяко едно сервирано парче торта, защото тортата не е от тях. Демек платих още половин-една торта. Да не говорим, че голяма част от родителите останаха без торта, а половината остана... Иначе момичетата в детския кът са симпатични... правят, каквото могат.
Синът ми става на 10 години другия месец. Голям е вече за повечето от заведенията описани по-горе. Ако някой е правил подобен рожден ден на по-голямо дете, да даде идеи, моля. Направо съм в голяма чуденка.
Теоретично рождения ден в Явор е баш като за 10 годишни момчета... но аз видях доста отегчени такива. Ако искаш, иди в почивен ден, например следобед (вероятно ще има рд) и ги загледай в действие - може пък да ви харесат. Но наглеждайте консумацията и сметката.

И друго - за следващия път пак ще се обадя на Мимо... Оказа се, че има и номера за по-големи деца, които идеално се комбинират с продължение с диджей и дискотека. Ама трябваше да попитам Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 16:56 от Сребърен облак

# 716
и аз да се отчета че ще ми избледнеят впечатленията докато намеря време Laughing
р.д. в детската градина с клоун - живко драгостинов - всичко ок децата се смяха нон стоп
р.д. в палах - гладко и приятно мина хареса им на децата , доволна съм  най - вече от момичето в детският център лео , което много добре ги гледаше и дори снимаше през цялото време което си е голям бонус
р.д. във вега залата - супер измислено, перфектно място , дори ни дойде идея да си я наемаме и за частни сбирки, става чудна дискотека там
тортата - добро изпълнение
това е

# 717
Евентуално отзиви може да има за в бъдеще и от детския център във Варна Тауърс, не зная дали ще се правят празненства там, но иначе много ми хареса и може би има потенциал и в тази насока. Ще следя за него с интерес.

# 718
Евентуално отзиви може да има за в бъдеще и от детския център във Варна Тауърс, не зная дали ще се правят празненства там, но иначе много ми хареса и може би има потенциал и в тази насока. Ще следя за него с интерес.

Моля,  разкажи повече за този център!

# 719
Доста голям е. Едната част е същото като Капела плей, не знам как се нарича, но са такива лабиринти с тунели и пързалки на етажи, басейн с топки... Има отделен кът, но пак там, за по- малки деца, с къщички, кончета за люлеене - от този сорт. Има кът с писта за колички, които се карат с дистанционно (или с радио ли били, не ги разбирам), но децата ги карат от страни и се състезават. Отделно има писта за колички, в които сяда самото дете и кара, пак се сътезават, малко като блъскащите колички е, но не е хаотично движението, а е по писта.
Отделно за по- големите има боулинг, билярд, тенис на маса - в отделна зала е тениса на маса, доста маси са.
И ми се струва, че нещо пропускам, наистина е впечатляващ детския кът.

Общи условия

Активация на акаунт