Детски рожден ден във Варна -5

• 103 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Pina , мерси много, непременно ще го посетим с детето!Не знаех, че има такова забавление.

# 721
Да изразя и аз впечатлението си от детския кът във Варна тауърс от гледна точка на РД. Ако ще има аниматор, не мисля, че ще е подходящо място. За малките /от 2 до 5/ може и да има шанс да се получи в отделеното за тях пространство, но проблемът е /то това е проблем на повечето места де/, че винаги ще има други деца, които няма да са от РД и не е възможно да се изключат от мероприятието. Като материали имаше една къщичка, мини люлка, мини пързалка /май  newsm78 /, масичка за рисуване, люлка тип конче за 2 деца, нещо латексово, което не разбрах за какво точно се използва и друго не си спомням. За по-големичките никакъв шанс за парти според мен. Не виждам как може да се организира нещо в лабиринта. За най-големите също не смятам, че може да се случи нещо организирано. Всеки ще се пръсне там където му харесва - блъскащи колички, електронни игри, тенис на маса ....  Иначе като цяло не е лошо струва ми се. Да отидеш да пиеш кафе и да си оставиш детенцето за час - бива!

# 722
Да, и аз съм съгласна с flower   На всичкото отгоре отказаха да пуснат сина ми в детския кът, нямал 2 години...при положение, че им казах, че ще седна на кафето (на 2 метра от къта) и ще го гледам, много му се искаше на детето да влезе да поиграе... Дожаля ми за него, разплака се, че не го пускат  Sad
За РД не е подходящо, няма никаква уединеност или поне нещо като сепаре отделно за групата рожденници... всичко е общо. Но иначе можеш да отидеш да се позабавляваш, но с по-големи деца.

# 723
Някой може ли да ми каже актуални цени на тортите на Ламор и вярно ли е, че вече нямат доставка?

# 724
Някой може ли да ми каже актуални цени на тортите на Ламор и вярно ли е, че вече нямат доставка?

Последно една позната ми каза, че цените започват от 2.50 до към 3.50 лв. за парче, в зависимост от тортата. Доставка май още имат, но се заплаща допълнително. За най-сигурно звънни и питай 052/ 37 77 36 ; 0887/ 59 44 63. В сайта им обаче пише, че няма да поемат поръчки от 20.12.2010 до 04.01.2011 включително.

# 725
Благодаря, flower, ще питам по телефона, рожденният ден е на 3-ти януари, така че най-вероятно няма да стане, но все пак благодаря!  Hug

# 726
За РД детския кът в Двете кули не става, особено сега когато наплива е огромен..

# 727
Да се похваля Simple Smile
В неделя сина ми - 10г си празнува РД на Влъхвите (кв. Апарухово). Много им хареса на децата. За тези които не знаят - спортни игри тип Тарзан, 2 отбора. Подходящо е за деца над 6 години (според мен). Разнообразие е и децата се кефят, че са сами и са самостоятелни,  оставяте децата и след 2 часа ги взимате (няма кът за майки за кафе) .

# 728
Ние минахме по ред Simple Smile Вчера ни беше празника - домашен и много буен. Добре, че си поканихме и комшиите, че да не се сърдят  Laughing Поканихме Живко Драгостинов, децата си го харесаха, на нас също ни беше забавно. Факт е, че малкия си легна нарисуван и цял ден днес ходи с позатритите рисунки и се хвали  Laughing нищо, че изглеждаше дръпнат и не съвсем ангажиран, докато той беше тук. Между другото и балоненият палячо разнася нон стоп из апартамента.
Знаете ли, че в магазин Рая на 3 етаж са открили детски кът? Аз влязох за малко, защото са импровизирали и кът книжарница и исках да я разгледам, но ми се стори добър детският кът. Имаше и 3 или 4 девойки, който постоянно щъкаха след децата. Като възраст сякаш до 5 години.

# 729
 Най-сетне да питам нещо и аз. Кажете какво мислите за тортите на амбелино? Нашият Сашко скоро става на една годинка и ни е много трудно да изберем ПЪРВАТА ТОРТА! Simple Smile обаче много ни харесаха визуално точно тези торти. Та моля кажете, дали са вкусни  Hug

# 730
  • Варна
mr.smile, на мен лично тези торти най-много ми харесват. Досега само веднъж за детски рожден ден съм вземала от Краев, всички останали от Амбелино. И изключението беше трагедия.

# 731
  • Варна
 mishelaa -Влъхвите (кв. Апарухово)къде се намират сега на старото си място или някое ново?
На гърбът на Била ли са?

# 732
Таз годишната торта на племенника ми беше от Амбелино и според мен си беше грозна! Е, той я хареса  Thinking но те днешните 5 годишни момчета имат извратен вкус - с тези робото- чудовища... Макар, че и те могат да бъдат изработени по- чисто и естетично, вместо да е цапаница от бои и мазало... На вкус, пък, никак не ми хареса - най- проста сметана и проста пандишпанова платка.
Предната година беше от Краев, неоправдано скъпа, също грозновата - тя беше фототорта - нищо ососбено, пак с робото- грозилище - Хълк, но поне беше доста вкусна. Те правят с разни кремове, харесвам брюлето. Пак е полуфабрикат, но е с хубав вкус.

# 733
  • Варна
Не мога да помогна с мнение конкретно за Амбелино, не сме поръчвали от тях.
Ще напиша мнението си относно тортите, които познавам.
Може би информацията няма да е от полза за Mr.Smile, тъй като не е конкретно за Амбелино, но може пък и да помогне. А може да е интересно и за други колебаещи се.

1.Краев - много вкусни, но с лоша украса. Всички детски украси (ако не са със снимка) са направени от оцветена сметана.Хем е грозно (една голяма купчина шарена сметана), хем разваля вкуса на тортата. От друга страна за първи рожден ден, може да не е с детска украса - имат много красиви бутикови украси. Тъй като детето още не разбира и няма да оцени детските украси, може да се заложи да вкусна и красива торта (но не детска).
2. Никол - Имат много добри торти, и не чак толкова добри. В по-преден пост бях писала кои са предпочитаните в нашето семейство. Също с уговорката, че не са много красиви детските им украси.
3. Прословутите Ламор - Аспарухово - За втори и трети рд бяха от там. Доволна съм и като вкус и като визия.
http://www.lamore-bg.com/

Това е от мен.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 17:04 от Поспаланка

# 734
Благодаря мили мами за съветите. Ние вече се спрахме на Амбелино - "Горски рай". За Краев знаем всички:) В голяма чуденка бяхме... аз може и да съм поднесъл хиляди торти за толкова години, но идея си нямах за какво точно става въпрос. Затова се обърнах към вас Hug Пък и беше време, не само да давам съвети, а и да потърся такива.
И ние искахме торта от Ламор, но те няма да работят до 4-ти януари.(малко е тъпичко, че родените близо до нова година са малко прецакани от към заведения, торти и други...). Даже ще си поканим и клоун Joy Аз лично избрах Мимо, защото следя редовно темата, а и от други майки съм чувал само добри отзиви(пък и той не плюе колегите си по форумите, а си работи човека съвестно без да се занимава с глупости). Ще имаме 5-6 деца от 3 до 10 годинки, та за тях ще го каним. Наш малък Сашко едва ли ще захапе нещо. Въпреки, че се е случвало да бъде с майка си в заведение в което играя и съм му интересен(майка му го държи на страна все пак, защото знае, че не е правилно), но би било глупаво, аз да играя на рождения ден на сина ми #Crazy
 Та така. след нова година ще пуснем снимки да ни видите(пък и ще видите Жижко Хвалипръцков без грим и цивилен Laughing)

Весели празници на всички. Много здраве, щастие и усмивки.

П.С.: Благодаря на Булка Марулка за хубавите думи bowuu

Общи условия

Активация на акаунт