Детски рожден ден във Варна -5

• 103 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Да, Живко Драгостинов определено!

# 692
  bouquetщом казвате живко ще е  Hug

спомням си че галя от ламор имаха сайт за тортите, но не мога да го открия

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 13:12 от yasmina

# 693
# 694
  • Варна
МАМИТА, ДАЙТЕ ИДЕИ ЗА ИГРИ С КОИТО МОГАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ ДЕЦАТА ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНЕНСТВОТО .

# 695
# 696
  • Варна
Моля някой който е ходил на рожден ден в "Аромат" да каже дали е подходящо за 9г. момиче.
Каква е храната? С дисководещ ли е и дали е забавно?
Какви са цените? Ще са 15 деца.

Благодяря Ви отсега  bouquet

# 697
Живко Драгостинов и Мимо са моите идеи за клоун!

# 698
Моля някой който е ходил на рожден ден в "Аромат" да каже дали е подходящо за 9г. момиче.
Каква е храната? С дисководещ ли е и дали е забавно?
Какви са цените? Ще са 15 деца.

Благодяря Ви отсега  bouquet

Били сме на РД на 4г. дете - през септември - бяхме на масите отвън, децатa играха в детския кът, бяха поканили и аниматори, иначе вътре, където е диджеят правят също и РД (освен редовните детски дискотеки), бяхме там в неделя на празника за хелoуин - забавно е, няма да сгрешите в избора. Вече за цени питайте на място, не знам какви са им офертите за РД, но като цяло менюто им е малко скъпичко.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 14:05 от speranzza

# 699
 Записвам се да ви следя  Rolling Eyes
Имам и питанка ..къде мога да разгледам тортите на крамер-имат ли сайт? Досега сме поръчвали от Галя, но там нещата са по-сложни вече, а и ми трябва за понеделника малка торта.

# 700
Записвам се да ви следя  Rolling Eyes
Имам и питанка ..къде мога да разгледам тортите на крамер-имат ли сайт?

В www.amam.bg

# 701
baby_doll, мерси Simple Smile

# 702
Четох, четох днес и станах разногледа  Flutter Записвам се и утре ще дочитам.
След по-малко от месец ни предстои 4 РД. Миналата година беше в Невеляшка с торта от Краевекспрес. Чудесно беше във всяко отношение. Тортата още се споменава на вкус и изглед  Laughing Сега обаче убийте ме, не помня с какъв пълнеж беше!
За тази година, понеже се пада понеделник, а аз държа да е на деня, идеята е да е домашен, че и в джоба да се усети по-леко, още повече не ми се нравят ограниченията в часовете по заведенията. Ще му поръчам клоун, но като чета темата се зачудих дали да е в градината или като се прибере вкъщи? До към 16.30-17ч ще е на градина, а към 18 смятам да очакваме гостите, поне децата. Към 20-20.30 ще продължи втори възрастен тур, че денят е Никулден - рожден и имен ден. Украса, надписи, много балони, една стая само за децата ... До 25 страница съм изчела  Laughing и утре се надявам да прочета за повече домашни РД, за да "открадна" някоя и друга идея.
За клоуна, моля Mr. Smile да даде и професионално мнение къде е по-удачно.

# 703
Гледам коментарите за местата за празнуване и ми се иска да споделя някои неща.
За Вики Ленд - няма да описвам обстановката. Живея отсреща. Като новооткрито беше страхотно, но бързо му мина! Една вечер като се прибирах от магазина на пътя имаше едно детенце, не по-голямо от 2-2,5 години. Една жена беше спряла до него и ме попита дали не е мое. Тогава имаше 2 аниматорки там, а детето беше излязло от детския кът и стигнало на средата на пътя. Майката - вътре сигурно е хапвала и очаквала, че при 2 аниматорки такова нещо няма да се случи. И на квартално кафе не ходя там.
В Тримата мускетари правихме първия РД. Не съм очарована, още повече, че се опитаха да се направят на приятно разсеяни и трябваше 2 пъти да си искам остатъка от тортата настоятелно. Да не говорим, че те с нея нямаха никакво касателство, защото си я внесохме. Беше останала половината, защото беше голяма.
Третият беше в Невеляшка - хареса ни на всички. Възхитени чак не, но хубаво - да!
http://ger4e.snimka.bg/holidays/torta.547807
Ето ни две от тортите до сега. Едната не е правена във Варна, а втората е на Краевекспрес.

# 704
Здравей Марулке Simple Smile ето ти и професионално мнение за 4-ти рожден ден. Ако искаш клоун - удома или в детската. Ако смятате да вършеете в детски клуб от рода на викиленд(на същото мнение съм като теб!) или капелаплей, клоун не ви трябва... само един пъдар Joy В градините стават прекрасни рождени дни, защото детето е сред най-близките си приятели. И са по-лесни за организиране, от гледна точка, че все пак е градината:) Ако ще празнувате удома, не кани повече от 5-6 деца. 1-во: мястото почти винаги е недостатъчно. 2-ро и най-важно - ще има голяма рев заради подаръците. Всички деца ще му ги искат, ще се дърпат, а вие родителите ще се побъркате да растървавате детското меле Grinning
 Заведение: Делфинаруим(гоещо препоръчвам), Бизнес хотел(Голдън Тюлип), Панамера, Маестро(център или младост).
Детски клуб - клубът на парти-център Вега. Има достатъчно мнения тук, но и аз препоръчвам с три ръце и 5 крака Laughing

Усмивки от мен Simple Smile

П.С.: и все пак ако ще поръчваш клоун, за мен ще е чест и да си поиграя с вас Simple Smile

П.С. на П.С.-а: пък и явно сме съседи. и аз живея срещу викиленд. новата оранжева кооперация  Peace

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 16:04 от mr.smile

Общи условия

Активация на акаунт