Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Таня, чудесни патладжанени пакетчета   bouquet точно по мой вкус

За утре  Flutter Flutter празнично

Печени яребици за двама в лозов лист върху ябълки

Хубави празници утре   bouquet

# 526
# 527
mimi P27,  ето тук най отдолу на страницата съм написла рецептата за козунак, ако имаш въпроси ми пиши и на лични
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464100.660

# 528
Леле, момичета, много ви благодаря!  Hug  Heart Eyes Толко хубави думи сте ми написали, много приятно ми стана!   bouquet

mari_eta, букета е изкуствен, но много сполучлив (колежката ми дори ги помириса). Аз не обичам много изкуствени цветя, но този просто ми се залепи на ръцете Laughing Много ти е хубава  тортата, чудесено изглежда и от вътре!
vangobi, защо ли ми трябваше да го чета на момата- не спира да пита пратила ли си ми вече снимка на жениха Laughing
merydit, рецептата е на alximika (бях се объркала, че е на Трейси, за което се извинявам много. alximika, много ти благодаря, стана страшно вкусен   bouquet  Hug)

1пакет обикновени бисквити(малък)
1ч.ч. захар,по рецепта е пурда,но на мен не ми сладни и слагам кристална
150гр. разтопено масло
250гр. орехи
2-3 супени лъжици какао
2 яйца
1 ванилия
Маслото и захарта ги разбърквам ,към тях прибавям яйцата и всичко останало,оформям нещо като палка салам и го овалвам в пудра захар или кокосови стърготини и го мятам в камерата.

Аз не сложих яйца, а прясно мляко. В общи линии се придържах към рецептата, но не съм мерила точно. Допълнително сложих есенция ром. После си напълних новата формичка за лед (със сърчицата) и като се стегнаха ги извадих и ги залях със шоколад.

Lindita, благодаря за поздравленията, много си мила! Много ми харесва тортата ти, което ме подсеща, че имам един компот в хладилника...
bliznacite2004, с моята принцеса изпращаме поздрави на твоята принцеса и й благодарим за хубавите думи!
Дор@, ходя на работа, да. Тези неща ги правя предимно събота и неделя. Но аз много не обичам да спя- лягам към два, ставам към седем и половина. Дори и почивните дни. Та... вместо да вампирясвам, правя сладкиши  Mr. Green
azals, поздравления за козунака!
nahodkata, да ти е честита придобивката и да ни показваш красотите, които ще твориш с нея!
Tannita, разкошни са и снимките и това на тях! Може ли рецепта за тези патладжани?!

Лека нощ на всички и хубави празници утре!

# 529
Добре де, убедихте ме, че не ми е за изхвърляне питката  Wink Hug Благодаря за милите думи  Hug

Последно от мен за днес

Чубренките на Блонди

Много ароматни, много крехки и много вкусни. Само на мен ми дойдоха малко соленички, може би защото по принцип готвя без сол  Rolling Eyes

# 530
Леля Ог, е сега вече ти завидях - за съня де. Де да можех и аз от толкова малко да се наспивам  Mr. Green Mr. Green. Аз не че успявам да спя по много де (макия още яде на три часа, няма ден няма нощ), но сутрин не трябва да готвя палачинки, стига ми да се погледна в огледалото и те са на лицеж Mr. Green Mr. Green. А за салама  hahaha аз пък си помислих, че си използвала моята рецепта за шоколодови топчета  hahaha затова нищо не казах  Heart Eyes
Марабу, Пепчо, много изкушаващо у вас.
Находката, айде честита придобивка, със здраве да си я ползваш.
Мими, много изобилно и вкусно у вас.
Фио, апетитни чубренки  Hug
Танита, не ти се появяват мъфините, но пък тези пакетчета са мнооого красиви   chef
Моите минитортички не са чак за изхвърляне, но снимка утре, понеже сега вече е тъмно, а на лампа няма да станат така хубави снимки  Heart Eyes
Лека нощ на всички

# 531
Вече половин час разглеждам красотите, които сте показали.
Кремче Ванилия - зимните ти кексчета са просто уникални.
Azals - много ми харесаха курабийките ти. Много са весели.
Леля Ог - много красиво.
Neli4ka - рулатините изглеждат много апетитни. би ли публикувала рецептата им?
Vangobi - Защо да си няма име телешкото ти? На мен ми прилича на "Задушено телешко с моркови"
MimiP27 - Втората снимка на солени кексчета ли е ? Изглеждат много вкусни, би ли публикувала рецептата?
Tannita - патладжанените ти пакетчета много ми харесват.
Весел празник на всички!

# 532
  • София
пеп-4o , много изискано и вкусно, предполагам. Simple Smile
marabu , ароматно пиленце.  eat
И на Танита патладжанените пакетчета си харесах. Peace
Поздравления за всички, страхотни неща сте приготвили!  bouquet

При нас днес супа топчета с варена застройка.

Пилешки филенца.

И току що изпечени ръжено пшенични питки, още топли.

# 533
ЗДравейте, кулинарки! Hug

beniii, както винаги изглежда страхотно вкусно у вас! Heart Eyes
Фио, много апетитна е тая пица! Crazy
vangobi, супер е този козунак! Как не се е получил Mr. Green
tracy_t и леля Ог, обирате ми точките всеки път да знаете Mr. Green Peace
Гелева, каква е тази варена застройка? newsm78 Hug

Ето и от мен разни неща, някой път ме мързи и не снимам ooooh!, но ето все пак отчет: Mr. Green

Днешната вечеря - запечените картофи във фурна, млечен сос и пържена рибка.

Спанак с ориз на фурна

Чушки бюрек по рецепта на Блонди.

Що пък така малки ми излизат снимките? newsm78

# 534
Лабрекс, страхотен човек и кулинар си. Не за първи път ти го казвам.  Hug Искрено ти благодаря и за идеиките и за рецептите, а и за подкрепата!!!  bouquet  bouquet  bouquet

mimi135, Hug!

Гелева, не мога да се нагледам на хлебчетата ти!  bouquet

nahodkata, новата ти красота е сигурно, че ще ти върши страхотна работа! Peace

У нас мъжовата салата (той си я прави) с печени чушки, изцедено мляко, чесън, орехи и сирене,

печени чушчици натюр със сиренце,

едно бледо зимно копие на една лятна манджа от доматен сос, яйца и пържени картофки

и майонезена сладкишо-торта.

# 535
  • Талант на 2012,2013 г.
Лабрекс, ми той и мъжа ти като тебе. Салата и чушчици натюр със сиренце, ама на мен клавиатурата ми се намокри да точа лиги. И манджичката и тя! А за тортосладкиша няма да се измъкнеш нали... Embarassed Ще дадеш рецептата, ти си добричка!!! Hug Хайде от мене лека нощ и утре весело изкарване на празника! Който си изберете - този!!! Wink

# 536
Лабрекс, ми той и мъжа ти като тебе. Салата и чушчици натюр със сиренце, ама на мен клавиатурата ми се намокри да точа лиги. И манджичката и тя! А за тортосладкиша няма да се измъкнеш нали... Embarassed Ще дадеш рецептата, ти си добричка!!! Hug Хайде от мене лека нощ и утре весело изкарване на празника! Който си изберете - този!!! Wink

mimi135, благодаря ти!  bouquet Тортата е прословутия шоколадов сладкиш с майонеза на сладка хапка, просто му сложих крем и го направих на торта. Grinning
Пък половинката, той е от оная рогата телешка зодия, дето много обича да си угажда и похапва, гладен няма да остане. Grinning

Сега се загледах в слънчевите мъфинки на Танита, прекрасни са, излъчват настроение!  bouquet

# 537
  • София
Сладурки и Дядо Хаджия честит ви празник на всички(който каквото празнува де)   bouquet Аз не съм по темата,но искам да ви поздравя.
Няма да имам време за готвене най вече за месене де.Готвя се за последен семестър и дипломиране и нещо ми е бая трудно  ooooh! Само набелязвам рецепти и ви чета тайничко.
С най топли чуства за всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 538
Момичета , отново сте напълнили темата с вкусотийки..... newsm22

При нас за вечеря хапнахме панирани пилешки филенца  и салатка , но не съм ги снимала , и едно " мезе кола "  Simple Smile за винцето.  Wink

# 539
  • забравих си мисълта...
Labrex, Пеп-чо, както винаги подстрекавате и ме карате да преглъщам Simple Smile.
Леля ОГ, ти си истинска вълшебница. Човек се изкушава да се самопокани при теб Simple Smile
Merydit, гевречетата изглеждат много вкусни.
Lindita, тортичката ти ме кара да се облизвам Simple Smile.
Pinki_81,Tracy_t, Matze, Vivian и при вас е много вкусно.
Близнаците, много интересни коли-мезета.

Днес вкъщи имаше пържени чушки с яйца и сирене, за мъжа ми с повече черен пипер. Имаше и зелена салата, която не снимах.

Днешната питка

и тортата.

Общи условия

Активация на акаунт