Отзиви за remover BLACK

• 3 481
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте, днес в едно квартално магазинче намерих remover BLACK. Мисля, че някоя от вас го беше ползвала. Доволни ли сте? Аз искам да изсветля косата си с 3-4 тона. Rolling Eyes

# 1
И аз се интересувам.

# 2
corset, май само ние се интересуваме Simple Smile аз мисля след две седмици да го пробвам, пък да видим

# 3
Аз съм пробвала на тази марка лосъон за премахване на цвета, но незнам дали за това става въпрос.
Ето открих го:

http://www.nelivip.com/index.php?productID=1467

# 4
Аз съм пробвала на тази марка лосъон за премахване на цвета, но незнам дали за това става въпрос.
Ето открих го:

http://www.nelivip.com/index.php?productID=1467

Поне имаше ли резултат?

# 5
При мен случая е малко по - различен, защото аз съм бяло - руса и реших да пробвам с по - тъмен цвят. Обаче се получи виолетово, и веднага изтичах и си го купих. На момента ми падна боята. Незнам на вас точно за какво ви трябва.

# 6
Римуувърите изсветляват боядисана коса, т.е. те са за премахване на боя и не изсветляват естествения цвят. Аз съм ползвала на БЕС, те са 2 шишенца, които се смесват и се нанся като боя, стои се 30-40мин, и се отмива. Може да се повтори веднага, докато постигнеш желаното премахване на боята. Иначе ако искаш да си изсветляваш естествения цвят, ти трябва супра или изсветляваща боя. На Бляк ползвам шампоана за матиране и съм доволна, сигурно и римуувъра им е добър  Peace

# 7
Благодаря Ви. Аз искам да си премахна тъмната боя. Естествения си цвят вече не помня Simple Smile

Veniss, точно така изглежда. Изсуши ли ти много косата?

# 8
Ами да ти кажа само веднъж ми се наложи да го ползвам, и не съм усетила промяна в косата.
А и по-принцип аз съм си със суха коса.

# 9
Благодаря Simple Smile Значи и аз ще го изпробвам идните седмици Wink

# 10
Пробвай.
Мисля, че от един път няма да си увредиш косата.
Незнам от къде ще го купуваш, но в този сайт ми се вижда доста скъпичък.

# 11
Аз го намерих в едно магазинче в "Люлин" и ако не се лъжа беше 16 лв.

# 12
Аз го взех за 14лв., ама пак е добре.
Кога ще се правиш? Пиши после какво е станало.

# 13
до 3 седмици максимум Simple Smile разбира се, че пиша

# 14
Ако някой е видял другаде да се продава, да свирка, че Люлин ми е далече.

Общи условия

Активация на акаунт