Музика за спокоен или добър сън през деня?

• 2 466
  • 12
  •   1
Отговори
http://www.bg-mamma.com/actuals/full/2577
Някоя мама да се е възползвала от тези звуци?
Има ли ефект за спокоен сън?
Ние  сме малко чувствителни на тази тема и се будим от най-малкото чукване.
Вечер е ок .Свикна си на 12 часа сън  с проплакване като вадим зъби по няколко дни.
Но ,като цяло ако легна  при него и да се зъвартя немога.Веднага реагира.
Затова си спи от 20 дневен сам в стаята .
С количката навън и бомби да падат си спи.
Вкъщи от както застудя ми спи по 4 пъти по 40 мин или 1 път 1 час после по 30 мин и все е крив и мрънка .
Когато се е сличвало да спи повече от час е рай.Весел, игрив  дете -мечта!
Чудя се дали да не приложа малко ? newsm78

# 1
Може да прослушате част от произведенията, включени в албума, ТУК >>

# 2
Ами освен да пробваш.. Няма как да разбереш Simple Smile Всяко дете е различно ..

Моето като бебе спеше само на Holly Dolly и Crazy Frog  Crazy ooooh!
Нищо успокояващо (общоприето успокояващо) не му действаше...

# 3
http://www.zdravobebe.com/2010/02/blog-post_7257.html така наречения бял шум  Peace,тествай и кажи после действа ли :. :crazy:hug:

хм има и звук -майчина утроба,прахосмукачка и тн  Crazy

# 4
Дъщеря ми от новородена спи само и единствено на музика, нямаме точно определена,пускам някое музикално радио и така до ден днешен! Peace

# 5
  • София
Дъщеричката ми, докато беше бебенце, нищо не беше в състояние да я събуди. С израстването обаче, нещата коренно се промениха. Иска тишина и спокойствие.
Аз лично не бих пускала целенасочено музика на детето докато спи.

# 6
Ами зависи от детето- едни наистина се успокояват от музика, други напротив.
Моите деца са като това на tonkabonka.
А и не виждам полза от целенасоченото пускане на шумови дразнители на детето, както и да му се пази тишина.
Нека се учи да заспива на нормалните заедна къща и градска среда шумове.

# 7
Ами зависи от детето- едни наистина се успокояват от музика, други напротив.
Моите деца са като това на tonkabonka.
А и не виждам полза от целенасоченото пускане на шумови дразнители на детето, както и да му се пази тишина.
Нека се учи да заспива на нормалните заедна къща и градска среда шумове.
И аз съм за това ,но като спи по 30 мин и не се трае после от кривотия.Ни на ръце ,ни в паяк  нищо. Sad
Ако  му пазим тишина и спи ,после е слънце прекрасно.Усмихнат,игрив ,мечта Wink

# 8
Добре де, защо не приемете, че има деца с по- / мммм как да го кажа/ изострена нервна система и по-лек сън?
Аз съм от типа хора, които спят при всякакви обстоятелства и шумове и по думите на майка ми съм такава от новородена.
Голямата ми дъщеря също спеше много леко. Ела сега да видиш какъв здрав съм има- бебето пищи до нея с цяло гърло, а тя спи ли, спи.  Laughing

bouquet

# 9
Когато беше новородено, синът ми спеше на бял шум - много помагаше за коликите, винаги се успокояваше бързо и спеше спокойно. Когато мина този период, започнах да му пускам класическа музика за следобедния сън. Не винаги, за да не е зависим, но често. Покрай него и аз прослушах класическа музика  Laughing, действа много успокояващо и спи достатъчно дълго. Бях чела, че е полезна за бебето, дори когато я слуша в утробата на майката.

# 10
Тази музика, която е в първия пост не съм я пробвала.Пускала съм й всякаква музика, радио, ТВ, докато спи, но няма ефект върху съня й, не мисля, че й оказва влияние, но ще пробвам и с тази.И при нас проблема с дневния сън е сериозен, много малко спи, успивам я по няколко пъти, проплаква насън... TiredНе се буди иначе от силен шум, дори на бормашина си спи спокойно, но явно нещо друго я тормози, за да спи така нервно и да се буди с плач.Преди бяха коликите, сега са явно зъбите...аман... ooooh!

# 11
На вашата възраст слушаше каквото и пусна,не беше задължително да е музика.

# 12
На тази възраст често преди дневен сън й пусках руски песнички, много й харесваха. Но щом се буди от най-лекия шум, едва ли ще помогне каквато и да е музика. С нея май се започва по-рано, още от новородено, че и преди това.

Общи условия

Активация на акаунт