ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Тендерче,честито и от мен! Нека щастливите мигове в живота ви бъдат повече и ... попътен вятър!   smile3525
Между другото - и моя съпруг и бъдещ татко се казва Веско   newsm10

# 421
Добро утро и от мен

Нашия батко днес е болничък и сме си вкъщи. Сутринта обикаляхме по доктори и после едвам се прибрахме. Ей, как не изчистиха тези улици бе ooooh!

# 422
Добро утро
Аз вчера бях на преглед при АГ-то по ЗК, тя само ме мери и тегли и случа тоновете на бебето. Скара ми се за килограмите, понеже съм качила 1,5кг. за 1месец, но аз и обясних че това е от началота на бременността, но тя пак си знаеше нейното и ми забрани да ям сладко и хляб. Докато слушаше сърцето на бебето АГ-то се провикна "Мъжко, мъжко, мъжко, войник" чак мъжът ми я чул отвън как вика. Аз не вярвам на това, понеже само от слушането на сърдечните тонове не може да се определи пола, а и АГ е вече на 65години и според мен е малко изперкала вече, така че като отида при другият ми АГ ще видим той какво ще види на видеозона.
Ходих и на зъболекар вчера и според зъболекаря имам много хубави, здрави зъби, без никакви кариеси. Дори се учиди при положение, че вече съм раждала и в момента съм бременна как са ми са се запазили толкова здрави зъбите. Каза че явно съм папкала много сиренце като малка  Simple Smile

# 423
   mayayo, може ли да си изчистиш кутията. Не мога да ти пратя ЛС

# 424
Тези колички не са никак полулярни там, били много неудобни за  бутане дори и по перфектните им улици   Rolling Eyes а кат знам наще.....[/b]

Ясна е работата. Ще поръчвам Инглезината  Laughing

Взех си изследванията. Всичко си е в норма. Сега ще чакам фамилия Маркови да се завърне, че да какзват кое как.

# 425
JJ, браво за резултатите! Пожелавам ти проблемът да изчезне от само себе си и всичко да е наред!

Киди, като гледах снимките и видях колко си слаба, не мога да повярвам, че са ти забранили сладко и хляб. Аз съм огромна, огромна вече, и хапвам и от двете, като ми се прияде, хем трябва да пазя диета.
Иначе, представих си я твойта лекарка Joy И аз по тоновете ми в корема на майка ми съм чиста проба мъж, 100% Mr. Green Дотолкова стопроцентов мъж, че са имали един час да ми измислят име Laughing

# 426
Привет и от мен, момичета!

jj много се радвам, че резултатите са добри!

Киди а ако аз ходех при твоята лекарка сигурно щеше да ме остави само на вода за неопределен период от време!  newsm47 Туй за тоновете и аз го чух от една комшийка дето ме пита единия ден къде се чували тоновете, че нейната лекарка така й определила, че ще има момче и много силно ми заприлича на бабините методи за определяне на пола.
Аз днес съм си направила удобства и съм се разположила блажено в леглото и ще си почивам особено активно!

# 427
JJ, браво за резултатите! Дано нещата се развият по най - положителния начин.

Марчела, добре дошла отново! Както са ти казали момичетата, сега почивка му е майката.

Тендерче, много сте хубави! Истинско щастие и любов лъха от снимките. Пожелавам ви винаги да е така.

Киди, твоето АГ направо ме шокира ooooh! Аз последния месец съм качила 3 кг и ми казаха, че  не е страшно.

Честити сини гащи на Елиса и розови на sweet_child_of_mine!

Алексова, и на мен от последното изследване ми бяха завишени левкоцитите и еритроцитите и ми казаха да дам отново кръв, че може да е грешка.

Тези неща, които пишете за забавянето на болничните и майчинството доста ме притесниха Sick Аз ще разчитам на тези пари и просто не мога да си представя ако не знам кога ще ги получа и колко ще се забавят, как ще я караме. А някой може ли да ме светне как да си взема ПИК от НОИ?

# 428
Киди, като гледах снимките и видях колко си слаба, не мога да повярвам, че са ти забранили сладко и хляб. Аз съм огромна, огромна вече, и хапвам и от двете, като ми се прияде, хем трябва да пазя диета.
Иначе, представих си я твойта лекарка Joy И аз по тоновете ми в корема на майка ми съм чиста проба мъж, 100% Mr. Green Дотолкова стопроцентов мъж, че са имали един час да ми измислят име Laughing
hahaha
Дано и моят мъж в корема се окаже като тебе  hahaha
Ама тя моята АГ прилича на тази от рекламата http://vbox7.com/play:85c7b4cb само дето моята АГ е по-възрастна. Аз затова въобще не я слушам.  Grinning Grinning
Киди а ако аз ходех при твоята лекарка сигурно щеше да ме остави само на вода за неопределен период от време!  newsm47 Туй за тоновете и аз го чух от една комшийка дето ме пита единия ден къде се чували тоновете, че нейната лекарка така й определила, че ще има момче и много силно ми заприлича на бабините методи за определяне на пола.
Ами те са си бабини методи, едно време така са налучквали пола, като са нямали видеозони.  Grinning

# 429
Да, ако някоя от софийските мами е ходила да си вземе този ПИК нека обясни, че и аз съм намислила да отида да си го взема в скоро време, че за после ще е особено полезен.  Praynig

# 430
jj, много се радвам за теб. Дано всичко отшоми от самосебе си

# 431
Видях че вчера сте обсъждали НОИ и това дали редовно си изплащат болничния и майчинство.
Не че ги хваля, но искам да кажа, че на мен до сега нито веднъж не ми е забавяно майчинството. Винаги си получавам паричките в началото на месеца или във вторник или в четвъртък най-много до 7число на месеца. Никога не са ми ги бавили повече време. Незнам дали това зависи от счетоводството на фирмата или от нещо друго, но при мен е факт че забавяне няма.

# 432
antoniabg отиваш в НОИ на Стамболийски и в стая 106 (питай за всеки случай на информация) веднага става ,беплатно е разпечатват ти го на лист и си готова.

# 433
JJ, супер! Дано сега и проблема да отшуми

Марчела, добре дошла! Радвам се, че се е разминало! Сега си почивай!

Тендерче, Довега много сте хубави!

Киди, малеее, каква е тая докторка  Shocked Та ти си много слаба, мен би трябвало да ме остави само на чай тогава  Joy

Честити сини гащи на Елиса и розови на sweet_child_of_mine!

Аз вчера си взех резултатите от изследвания на кръв и урина, всичко ми е наред, хемоглобина от 02,12 до сега ми е падна от 134 на 126, но докторката каза, че не е страшно.

Сега звънях на лекарката за изследването за гестационен диабет - беше много мила и ми обясни всичко: за изследването трябва да си нося гликоза на прах, вода и чаша, там я разтваряме, изпивам я и след два часа ми взимат кръв. Предната вечер трябва да съм хапнала най-късно в осем часа и то нещо леко, и до сутринта само вода. Каза да си занесе и всички изследвания, които съм правила и освен за гестационния диабет ще изследваме и ТSH, това мисля че каза, всъщност хормона на щитовидната жлеза. Каза че понякога се получавали изменения през бременността, въпреки че аз съм си правила изследвания преди това и всичко е било в норма. Така че във вторник на 16,02 съм на изследвани сутринта и ще видим как са нещата.

# 434
ПИК - Влизате през главния вход на НОИ и веднага завивате на дясно. В дъното на коридора от лявата страна е стая 106. Влизате вътре, срещате се с двама отегчени от живота служители на средна възраст, които с досада разцъкват пасеанс и попълвате за 30 сек. едно заявление. Връчвате личната карта и те ви принтират едно удостоверение с ПИК-а. Туй то! За 3 мин. работа. Сутринта в 10 нямаше никой. След мен се появиха 3 женички.

Общи условия

Активация на акаунт