ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 499
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
добро утро и от мен  Hug

Междо другото забравих да ви кажа, че от вчера вечерта си ползваме новия радиатор и е направо перфектно  Grinning Направо не съм вярвала че тва ще топли толкова, изключихме климатика и за сега ще топлим тази стая с това чудо  Laughing А да видим сметката за тока каква ще е накрая на месеца  Whistling Whistling С климатик, който никога не изключваме, бойлер също не изключваме, готв. печка, миялна, перална и т.н 70-80лв ще видим с това  Whistling Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 08:48 от smilianova

# 406
Добро утро   bouquet

Марчелка, добре дошла  Hug

# 407
Последно за кого да се оглеждам в капелата Laughing

# 408
Дион, може всичко да мине супер , не го мисли от сега. Понякога се отпускаме у дома и започва да ни тежи всичко, а когато сме на път организма се мобилизира. А ти защо реши да раждаш в БГ ? Може и да си кавала но съм пропуснала .....

Ами не ми е хубаво тук, чуждо ми е, самотно, нямаме познати, приятели, роднините ужасно ми липсват. Много ми е трудно. А и много е далече от БГ. Поне да беше малко по-близо, ама то два дена път, хиляди километри, много пари. Няма да мога да се прибера, когато ми се иска. Не е за мен емигрантския живот. А и като си представя, че детето ми ще е само, няма да има братовчеди, баба, дядо... Още по-гадно ми става. А и те заслужават да се порадват на внуците си, много-много съм им задължена, не искам да ги лиша от това. Всъщност, аз няма да съм щастлива, не е това живота, за който съм мечтала. А искам да се помъча да осъществя мечтите си, дано да успея някой ден. В общи линии е това, просто не ми е хубаво, как броя дните, ако знаете, още малко остава и си идвам в моята къща - мястото, където се чувствам най-добре!

# 409
Добро утро и от мен! Hug
Линийката ми се е преместила на следващото квадратче,официално съм в 6-ти месец вече  newsm44

# 410
  • С-я
Добро утро и от мен. Толкоз ме мързи, че 2 не виждам. Само 1-3, 1-3.
Аз да се оплача- от 2-3 дена детето не е мн активно и съм супер спечена. Снощи даже му се молех да ме понарита, ама нейсе.
Дано днес се разиграе малко, че да се успокоя, че всичко му е ОК.

Лек дена на всички.

# 411
  • София
моят щъркел ще е розов  Simple Smile  ама сега се чудя  каде да раждам дали в бг  bg  или  в италия (от кадето е муйа ми) на мен  ми се ще тука май че не ги знам ония кви са  Joy
Хванахме те сега Laughing Първо, честит ти щъркел! За раждането... аз не бих се навила да раждам в чужда държава. Не, че зле ще ме приемат или няма да са компетентни, просто тук си се чувствам най-свойски и комфортно. Ама аз по принцип съм си домошар човек, дори и в националистичен план. Naughty Всеки си знае за себе си. Но в някой сюблимен момент примерно да не мога да обясня какво точно искам или ме боли за мен е голямо предварително терзание... та така. И трето - ти не знаеш ли нещо за тия колички brevi? Не че си длъжна да знаеш, само щото мъжа ти е италианец, де Crazy. Просто да си попитам.
Тези колички не са никак полулярни там, били много неудобни за  бутане дори и по перфектните им улици   Rolling Eyes а кат знам наще.....

# 412
  • Оранжевата стая
Полкидот - и аз така се чудех тия дни що не рита малката гимнастичка, че предните дни не бяха салта, лупинги ,превъртания и бях леко притеснена даже. Но тази нощ .... случвало ли ви се е покачващата се матка да ви притисне хранопровода или жлъчката / и аз не знам точно какво/, но такива зверски болки, като спазъм, който не минава, включиха се и киселините, и някаква друга болка от дясната страна. АКо сърцето ми беше отдясно, щях да си помисля, че получавам инфаркт. На рев го докарах чак. И през цялото време бебето рита бясно, хълца - викам си - леле, нещо му става на хайвана. Много се притесних - разхождах се из апартамента няколко часа и сега на сутринта се оправих, но се моля да не ми се повтаря, защото си казах всички молитви, които знам  Praynig
Та мисълта ми е, Полкидот - остави го бебето - не го моли да рита, като мен, че съжалих триста пъти  Laughing

# 413
Добро утро на всички!
Аз днес ще пропусна лекцията, че последните дни ми се събраха много ангажименти и съм направо скапана, ще остана да си почина вкъщи.
Не съм ви чела доста назад, но бързам да се отчета.
Във вторник бяхме на преглед и аз също моля за синьо щъркелче. Лекарката е категорична, дори ни даде снимка на чурката на бебо.
Като размери вървим доста напред BPD 6,18 см - отговаря на 25с. 1 ден AC 21,97 см. 26с. 3 дни FL 4,64 см.  25 с. 3 дни. Това го гледам от снимките. Каза, че е около 1 кг. бебето. Аз тогава бях точно 23 сед. и 0 дни. Стресна ме с това, че понеже върви доста по-голямо, трябва да си правя изследване за гестационен диабет, въпреки че ние нямаме никаква фамилна обремененост.
Елиза, мисля че ти беше писала, че ще ходиш да ти правят такова изследване? Какво стана ходи ли?
Това е отчета за сега, и се връщам да чета, че доста съм изтървала.

# 414
Добро ви утро, мами!!!
Марчелка, страхотно е, че вече сте си вкъщи  Hug
Тендърче, много хубави снимки, големи сте сладури Simple Smile Нека живота ви е изпълнен само с положителни емоции  Hug

Мами, имам едно предложение покрай сватбените снимки - да си направим едно отделно сватбено албумче и всяка от нас, която желае, да качи снимки от нейната сватба Simple Smile

Сега отивам да забъркам едни еклерови бухтички по рецепта на мама Снежи, която намерих тук във форумчето, после ще споделя какво се е получило   chef Joy

За лекцията утре в ЦУМ - някой желаещ ?  Flutter

Hug

# 415
Здравейте момичета! 

mar4ela5, радвам се че вече сте добре с бебчо и сте у дома! Желая  ти от тук нататък само приятни емоции, никакви притеснения и юни - едно хубаво и здраво бебче!

*Elisa*, честито ти синьо щъркелче  stork-boy. Радвам се, че при вас всичко е ок.

sweet_child_of_mine и на теб честити розови гащи.

Аз все още не зная пола- последния път, когато бях на ФМ, доктора доста щателно ме прегледа , но бебчо си беше свил крачетата и не можа да се види.

За витамините - аз вземам Pregnacare и нямам оплаквания от тях, както и имуностимулатора  биозин мама, магнезий не ми е изписван.
и моя хемоглобин е нисък и за него ми препоръчаха освен храните съдържащи желязо да вземам и тотема- някой ползвал ли е това?

# 416

и моя хемоглобин е нисък и за него ми препоръчаха освен храните съдържащи желязо да вземам и тотема- някой ползвал ли е това?

Аз пия Тотема - прилича малко на сироп за кашлица, няма гаден вкус, но като всяко лекарство, което се изписва за повишаване на хемоглобина и желязото, ти докарва спечен стомах.  ooooh!

# 417
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!

Марчелка, радвам се, че са те изписали вече, и дано не се повтаря това Heart Eyes
Честито на всички с новини за пола на бебчетата ви.
Аз вчера си видях резултатите от кръвната картина и урена, единствено левкоцитите са ми над нормата и сега ми е малко притеснено, утре едва ще се чуя с лекарката. Някой има ли идея какво може да следва от отва, лечение, четох че е в резултат на инфекциозен процес, гнойни процеси , но аз се чувствам добре, не съм се разболявала скоро.Откъде излезе сега пък това.Хемоглобина поне е в норма 130, с 1 единица над първото изследване.

Днес ще ходя да си занеса поредния болничен, та сега ви оставям, ще си хвърля едно душче, и после  излизам, навън е приятно засега.

Целувки на всички бебчета

# 418
  • София
Дион, може всичко да мине супер , не го мисли от сега. Понякога се отпускаме у дома и започва да ни тежи всичко, а когато сме на път организма се мобилизира. А ти защо реши да раждаш в БГ ? Може и да си кавала но съм пропуснала .....

Ами не ми е хубаво тук, чуждо ми е, самотно, нямаме познати, приятели, роднините ужасно ми липсват. Много ми е трудно. А и много е далече от БГ. Поне да беше малко по-близо, ама то два дена път, хиляди километри, много пари. Няма да мога да се прибера, когато ми се иска. Не е за мен емигрантския живот. А и като си представя, че детето ми ще е само, няма да има братовчеди, баба, дядо... Още по-гадно ми става. А и те заслужават да се порадват на внуците си, много-много съм им задължена, не искам да ги лиша от това. Всъщност, аз няма да съм щастлива, не е това живота, за който съм мечтала. А искам да се помъча да осъществя мечтите си, дано да успея някой ден. В общи линии е това, просто не ми е хубаво, как броя дните, ако знаете, още малко остава и си идвам в моята къща - мястото, където се чувствам най-добре!
Миличката ми  Hug Идвай си тогава и дано всичко е наред с полета и т.н.  Hug

# 419
Привет,

аз днес ходих да ми взимат кръв... дето някой беше писал - ако не бях скръцнала със зъби, че няма да изчакам с всички болни опашката от 20 човека, никой нямаше и да се сети да ми направи място да не чакам, че съм бременна. Едно момиче ми отстъпи, след като казах, но то беше последно на опашката, една жена ме пусна с убийствен поглед, една баба се развика... абе какво да говорим, хората са просто озверели. Затова аз правя място в транспорт и на подобни места само на бременни и майки с деца. Ще ме извиняват, ама пенсионерите просто не го заслужават (в по-голямата си част).

Следващия път мисля да ходя да си пусна изследвания в Цибалаб. 20 лв, колкото - толкова, просто днес си скъсах нервите.

Дион, много хубаво си решила Hug Това, което описваш, би било моето емигрантско чувство, затова и никога не се навих да бягам. Пожелавам ти успешен полет и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт