ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 520
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Тъндерче,Марчела,добре дошли отново при нас baloni
Аз днес бях на изследвания и хемоглобинът ми пак е нисък-102,не знам какво да правя вече-цял месец дъвках Малтофер Фол,пия Матерна,насилвам се да ям месо,но няма ефект,май ще прибягвам към бабините средства за покачване на хемоглобина,една мама беше дала интересни линкове към такива темички,отивам да ги чета.

# 391
Марчела, добре дошла!
Нутримаг е по-скъп, защото една таблетка отговаря на 5 Магнерот като количество магнезий.

# 392
  • София
Марчела, вторите хапчета трябва да са Гинипрал - това изписват като не успеят да овладеят контракциите само с магнезиеви препарати. Аз с близначките и това пих - няколко месеца при това. Имай предвид, че често дават като страничен ефект сърцебиене и обикновено ги изписват с коректор - май изоптин беше (абе нещо, което сигурно баба ти пие за кръвното, ама в по-ниска доза).

Радвам се, че сте добре вече! Ключът към палатката с контракциите е ПОЧИВКАТА - лежане и пак лежане, никаква работа, съвсем леки разходки и така.

# 393
[q[/quote]

Днес ходих и на отворените врати тук в една болница, много беше вълнуващо, видях и "стола на Живота"  Mr. Green
[/quote]
 Абе маме защо не ми напомни за отворените врати съвсем бях забравила  smile3506 май започшам да изкуфявам покрай бременността  smile3521 smile3511 искаяе ми се из да присъствам , ама карай живот и здраве др път, а какво е "стола на живота " ?!?!?1 не ми казвайте че етака нареченото "магаре" - хахахаха hahaha

# 394
Марчела, добре дошла!!!

Моля за помощ по-умните, че мен хич ме няма вече Wink.
Ей тази количка: http://smartmomma.com/Chicco-Cortina-KeyFit-30-Travel-System-Miro-p-18059.html
, Chicco Cortina (само че със зелено) я намерих само в един български сайт за 1600 лв. А тука е 288 долара- възможно ли е или аз нещо бъркам??? newsm78

# 395
  • Варна
Още веднъж ви благодаря, момичета! Много сте мили всички!
veronic, Натали, smilianova, syreen,  мартеа, esma , FiFi Hug Hug Hug

мартеа, благодаря и аз прочетох за съдържанието... ще ги вземам, няма как.  Peace

есма, да, такива са хапчетата и снаха ми ми каза за този страничен ефект, но не са ми изписали нищо за него... трябваше сигурно и за това да попитам доктора, можеше пък да се досети.  Crazy Колкото до почивката, аз си почивам постоянно, дето се казва пръста си не мърдам, дори и разходки няма, че ме е страх да не се изтърся някъде в това заледеното. В болничен съм от 1 януари, от тогава ходя на работа 1 ден, 4 почивам, работата ми е на топло, чисто, удобно място, без стрес....Любимия е поел почти всички домашни задължения... Тревоги нямам никакви, нерви - не. Оплаквания до сега също съм нямала... Принципно съм здрав човек с доста силен организъм... какво ми стана сега не знам, но дано не се повтаря.  Praynig

# 396
Elisa и от мен честит  stork-boy!
sweet_child_of_mine на теб пък честит  stork-girl!
tenderseducer страхотно готини и усмихнати младоженци сте, дано през съвместния ви живот те да са повече!
mar4ela5 хубаво е, че вече си у дома, дано до юни месец не ти се налага да посещаваш болницата за такива неща! Hug newsm51

Сега да се отчета от днешния преглед - с бебока всичко е наред, за съжаление няма да моля и аз все още за щъркелче, защото доктора не беше много сигурен, а пък и други работи бяха по-важни. Отговаря си точно седмиците, 400 гр. без съъъъъъвсем мъничко тежим и на дължина е 22 см. За болките, които се появиха вчера, а и днес сутринта отново ми изкараха акъла, си се оказаха контракции, дори и докато ме преглеждаше имаше една. Изписа ми до неделя включително Нутри Маг по две таблетки, а после по една таблетка дневно. И почивка и никакво натоварване! Еми, това е то!

# 397
Моля за помощ по-умните, че мен хич ме няма вече Wink.
Ей тази количка: http://smartmomma.com/Chicco-Cortina-KeyFit-30-Travel-System-Miro-p-18059.html
, Chicco Cortina (само че със зелено) я намерих само в един български сайт за 1600 лв. А тука е 288 долара- възможно ли е или аз нещо бъркам??? newsm78

Фифи според мен тва е точно тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2830  което означава че са вкарали нови цветове  просто и са качили цената до безбожие  #Crazy #Crazy ooooh!

# 398
  • Обетованата земя

Днес ходих и на отворените врати тук в една болница, много беше вълнуващо, видях и "стола на Живота"  Mr. Green
[/quote]
 Абе маме защо не ми напомни за отворените врати съвсем бях забравила  smile3506 май започшам да изкуфявам покрай бременността  smile3521 smile3511 искаяе ми се из да присъствам , ама карай живот и здраве др път, а какво е "стола на живота " ?!?!?1 не ми казвайте че етака нареченото "магаре" - хахахаха hahaha
[/quote]
Спокойно има и на 24 ти пак от 11ч. Ще те разведат лично и ще ти обяснят. Мен ме развежда една акушерка, много мила. А ако чуя за Иван Рилски и там ще идем  Wink. Може и в АГто, ако има. Аз съм навита  Mr. Green. А "стола на живота" е точно там където раждат, в съседство е операционната за секцио. Хубави са условията, бебчо си е при теб.
Марчела, добре дошла!  Hug

Тендерче, желая ви много щастие! Heart Eyes

# 399
мерси Smilianova, май наистина е същата. Ама зелената имаше и зимен кош.... Уффф- трябва малко да спра да ги гледам тея колички, че ще се побъркам
Вижте току що какво сладурско нещо намерих- синьо със цветчета  Laughing
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5919&lang=1

(Трябва да ми спрат интернета #2gunfire)

# 400
Добро утро на всички!От днес вече влизам в шестия месец! newsm44
Пу-пу,айде малко остава до срешата с бебка!

# 401
Добро утро и от мен!
Марчела5 аз минала бременност пиех гинипрал и нищо друго освен това не са ми изписвали.Иначе причинява сьрцебиене да!

# 402
Момичета, които ходите на работа и по цял ден стоите на стол, как се чувствате? Аз сега поседях малко на дивана, но седнала, ших си гобленчето, че по-светличко там, обаче хич не ме свърта, едно ми става тежко на корема, притиска ли ми се, какво. Той доста ми порасна този месец, та сега се чудя как ще издържа два полета от по над 12 часа. Че и още по-голям ще ми стане дотогава. Изобщо, ще се поизмъчим с бебето. За спане пък хич не ми се мисли - ще го прескочим съня сигурно.

Марчела, много се радвам, че всичко вече е наред, пази се повече. Аз точно от тези контракции се притеснявам. Дано не ми се появят по време на полета. Уж пия магнезий, пък да видим.

На ЖК съм чак след две седмици, ще искам направление и за ехограф, да видим как е бебето преди да тръгнем. Изобщо, доста взе да ми се свива под лъжичката, дано всичко да мине нормално.

По останалите въпроси няма да се включвам, че то така ни в клин, ни в ръкав мойта работа, ама не мога да ви насмогна просто.

Хубав ден на всички!

# 403
  • София
Добро утро, коремчета!  Grinning

Тендерче
Много позитивизъм лъха от снимките . Браво!  Heart Eyes Бъдете все така усмихнати и неизпускайте доброто настроение от дома ви!

Ние лятото ще празнуваме 10 години семеен живот  Simple Smile

Аз пак кашля като магаре  Sad всъщност от неделя, но снощи нещо се влоших. Отивам да пия чай.

Дион, може всичко да мине супер , не го мисли от сега. Понякога се отпускаме у дома и започва да ни тежи всичко, а когато сме на път организма се мобилизира. А ти защо реши да раждаш в БГ ? Може и да си кавала но съм пропуснала .....

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 08:22 от Tanija

# 404
Добро утро Grinning

Марчела5 Hug

Общи условия

Активация на акаунт