ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 404
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
sophiepp  аз също имам ПИК и също си ги проверявам в сайта на НОИ, точно от там копирах информацията одеве Simple Smile Скоро няма да имам за януари майчинство аз ги знам много добре как ми го превеждат, горе долу 30-35 дена след последната дата

# 376
  • Обетованата земя
didi24, аз я облякох 2 пъти - на сватбения ден и после още веднъж на другата седмица, защото правихме фотосесията в друг ден. не съм чувала подобно нещо newsm78
Абе бабини деветини сигурно пак... Whistling. Между другото честито синьо щъркелче и от мен! Ти ходиш ли още при Савулева? Много готина жена, аз в началото ходих при нея. Тя изражда ли по принцип или не знаеш?

# 377
Пфф, моята булченска беше зелена на райета. С нея изкарах почти цялата ми предишна бременност. Сега, като се стопли пак ще си я нося  Laughing

# 378
Диди, да, ходя си при Савулева още и смятам да си карам при нея, докато не се ориентирам кой да ме изражда. Но тя не изражда, така че със сигурност ще си търся някой друг док. Умувам за Скочев, но ще видим, има време да помисля. Peace

# 379
Моля за едни розави гащета!!!!! Grinning

# 380
Elisa, честит ти син щъркел.
sweet_child_of_mine и на теб честити розови гащи.
Диди, аз редувам витамините на ХИП с тези на Милупа и съм много доволна  Peace
Пепси, благородно ти завиждам за приятните емоции и трепети около подготовката.
Еххх, моите бяха преди 8 години  Crazy
Толкова ми беше кеф, че сама си правех малките кошнички, онези дето са пълни с бонбони и жито. А, после в деня на сватбата не спрях да танцувам и да се веселя newsm68, нищо, че бях бременна в 7-ми месец Crazy

Ехххх, луда младост  dancing

# 381
  • Обетованата земя

Пепси, благородно ти завиждам за приятните емоции и трепети около подготовката.
Еххх, моите бяха преди 8 години  Crazy
Толкова ми беше кеф, че сама си правех малките кошнички, онези дето са пълни с бонбони и жито. А, после в деня на сватбата не спрях да танцувам и да се веселя newsm68, нищо, че бях бременна в 7-ми месец Crazy

Ехххх, луда младост  dancing
[/quote]
Не ти ли тежеше коремчето?  Laughing

# 382
Странно, но не ми тежеше коремчето.  newsm68 Ама какво странно - три дни след това навършвах 22 г. Ехххх, младост.Милата ми баба само ме дърпаше да седна да си почивам, че да не ми станело нещо и да родя.  Joy  
За цялата бременност качих не малкото 19 кг. така, че на сватбата бях яка младоженка  Laughing

# 383
Здравейте момичета,
Пак много сте писали, аз докато ви изчета и ми свършва работното време Laughing
Първо да честитя на Elisa i Sweet child of mine- съответно сините и розови гащи  newsm30.
jj - Brevi-то е страхотна, не я знаех тази марка.
Мария- пожелавам ти приятна почивка. Предния път спрях работа 3 дни преди да родя- този път смятам да не се правя на много работна и от другия месец да почивам. Да се оправи малко времето и тръгвам на разходки в морската.
Относно майчинството- предната ми счетоводителка все забравяше да подаде декларацията и мъжа ми най-накрая реши, че е по- лесно сам да я попълва и я носеше в НОЙ #Crazy (и така нямаше закъснения вече).
Pepsilight - нашите чаши бяха еднакви, но какво пък- ще е по- различно и по- интересно при вас  bouquet
Да ви се оплача- голямо гадене от хапчетата Pregnacare - и без да питам лекарката реших да ги сменя със сокчето на Hipp Natal- и преди го пиех- страхотно е и не ми се повдига вече. Ще видим лекарката дали ще ме скастри в петък, че мноого ми ги препоръчваше тези хапчета newsm78.
А за Зумафлуор предната бременност и двамата ми лекари ми бяха казали, да не пия. И аз незнам обаче каква беше причината, познавам много мами, които са пили Thinking
Нямам търпение вече и аз да науча какво ще е бебчо- в петък съм на ЖК и се надявам да разберем пола.
А ето и една снимка от мен- от вчерашния прекрасен ден в Бургас: http://anabadalova.snimka.bg/baby/ivo-2010.465035.17350137

# 384
Момичета,пуснах няколко снимчици:)  Crossing ArmsНе ми е оставало време да ви чета,то от мъжо ред остава ли и сега ми стои на главата и само препира.
Айде лека вечер от мен  bouquet

# 385
Момичета,пуснах няколко снимчици:)  Crossing ArmsНе ми е оставало време да ви чета,то от мъжо ред остава ли и сега ми стои на главата и само препира.
Айде лека вечер от мен  bouquet

Аз тькмо ги гледах много си хубава:)

# 386
  • Варна
Привет сладурки!  
Разбрах, че Elisa ви е информирала за моите преживявания. Благодаря на всички ви за положителините мисли и пожелания, явно ме достигнаха, защотото вече съм си у дома.  Party Всичко с бебчо е наред. Според лекарката, която ме прие в болницата контракциите и зацапването(малко и розово) са в следствие на ниска плацента, която обаче имало време да се измести. Вливаха ми системи - Магнезий и ми биха мускулно Но-шпа. Доволна съм от отношението и вниманието в АГ - Варна. Само ми стана малко странно, че днес при изписването ако не си бях поискала рецепта едва ли щяха да ми дадат. В крайна сметка ми изписаха НутриМаг(за 1 месец) и Гинипрал(при контракции). Някой да е на такава схема? Този нутри маг е много пъти по-скъп от Магнерич-а и Магнерот-а... Както и да е, купих една опаковка и ще се консултирам с моето АГ.
Днес доц. Балев на ФМ каза, че плацентата не е ниска, а е на около 5 см. от шийката, което било нормално... Увери ме, че няма повод за притеснение, понякога просто се случвали такива неща. Потвърди това, че с бебо всичко е наред, както и че е 100 % мъж. Това ни го беше казал и в 13 г.с., но аз тогава го подлагах на съмнение... Mr. Green
Исках и друго да пиша, но забравих.  Blush Отивам да ви изчета! Много ми липсвахте! Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

Утре ако се чувствам добре сутринта и аз съм на линия за лекцията в МОЛ-а.  Peace

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 21:35 от mar4ela5

# 387
Марчела, добре дошла у дома Hug

Радвам се, че всичко е минало благополучно и вече всичко е ОК

# 388
mar4ela5 браво радвам се,че всичко е минало благополучно:)

# 389
mar4ela5  Hug Hug Hug браво, много се радвам че всичко е наред  bouquet От тук нататък само половижелни емоции

Общи условия

Активация на акаунт