Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се търсят във форума?
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви са правата на бременните жени по отношение на болничните и осигуряването?
-
Какви са размерите и значението на BPD, FL и AC по време на бременност?
Скоро няма да имам за януари майчинство аз ги знам много добре как ми го превеждат, горе долу 30-35 дена след последната дата

. Между другото честито синьо щъркелче и от мен! Ти ходиш ли още при Савулева? Много готина жена, аз в началото ходих при нея. Тя изражда ли по принцип или не знаеш?

, нищо, че бях бременна в 7-ми месец
.
(и така нямаше закъснения вече).

Не ми е оставало време да ви чета,то от мъжо ред остава ли и сега ми стои на главата и само препира.
Всичко с бебчо е наред. Според лекарката, която ме прие в болницата контракциите и зацапването(малко и розово) са в следствие на ниска плацента, която обаче имало време да се измести. Вливаха ми системи - Магнезий и ми биха мускулно Но-шпа. Доволна съм от отношението и вниманието в АГ - Варна. Само ми стана малко странно, че днес при изписването ако не си бях поискала рецепта едва ли щяха да ми дадат. В крайна сметка ми изписаха НутриМаг(за 1 месец) и Гинипрал(при контракции). Някой да е на такава схема? Този нутри маг е много пъти по-скъп от Магнерич-а и Магнерот-а... Както и да е, купих една опаковка и ще се консултирам с моето АГ.
Отивам да ви изчета! Много ми липсвахте! Лека и спокойна нощ на всички!