Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 651
  • 695
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Божкеее, Здравче ти си като шевна машина кога успя и тигъра уши Shocked
Браво smile3501  и какво следва сега? Wink

# 556
Здравче   bouquet Тоя тигър е страхотен Crazy
Имам чувството че има капчици вода по мустаците му  Wink  
Като жив е   bouquet
 п. п. днес като най-ранобудна тука да сложа едно кафенце (набързо , че да не закъснея за работа  Wink)
СХЕМА

От подписа на poepie  се подсетих за тази схемичка  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 06:56 от Мимито & Светла

# 557
Аинурче, започнала съм коня от твоята схема. Дано да се получи бързо, че ми се иска да го подаря за рожден ден. Ще дерзая!
Става много красив, ще стискам палци да свариш да го ушиеш на време  Hug Дерзай  Simple Smile И да показваш етапчета  Wink

Здравче, страхотен е станал тигъра, браво  Hug

poepie, много красиво  Peace

# 558
Добро утро,момичета!Имам още един въпрос-първо по-тъмните или първо по-светлите цветове е добре да се правят?  bouquet

# 559
Добро утро.Рано сутринта да ви се похваля със завършен гоблен.Не съм му измислила име.Наричам го просто "Майка" , като мисля за моята си майка:

в примерна рамка:

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 09:40 от sissak

# 560
 Браво момичета , много хубави неща сте показали. Мимито & Светла , благодаря за кафенцето и схемата разбира се.
Поздравления за Здравчето , тигъра е страхотен , много си бърза .
mira2006 , и аз ги харесвам тези йероглифи.
sissak , гоблена "Майка" е много нежен и много подходящ за подарък за 8-ми март.
poepie  newsm81 newsm10 , ти си знаеш.

Хайде и от мен едно етапче 
 и за сравнение

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 09:43 от Yolinka

# 561
poepie, изкрени възхищения, получава се страхотно  smile3501!!!

sissak , много е нежен, излъчва любов и спокойствие...

# 562
  • София
Браво момичета , много хубави неща сте показали. Мимито & Светла , благодаря за кафенцето и схемата разбира се.
Поздравления за Здравчето , тигъра е страхотен , много си бърза .
mira2006 , и аз ги харесвам тези йероглифи.
sissak , гоблена "Майка" е много нежен и много подходящ за подарък за 8-ми март.
poepie  newsm81 newsm10 , ти си знаеш.

Хайде и от мен едно етапче 
 и за сравнение

СТРАХОТЕН става!!!!!
Гобленов бод ли го шиеш или кръстчета?

# 563
  • гр.Плевен
Много красиви гоблени сте ушили, момичета!

sissak, "Майка" е станал прекрасен, но май такава рамка му идва много тежка. Може би нещо по-обикновено... newsm78 newsm51

# 564
  • Плевен
 Shocked Най-сърдечни поздравления за вашите творения! newsm51 smile3525 newsm10 smile3501 newsm20

ЗдравчеHug страшно животно,но красиво  PeaceБраво за бързината с която шиеш! Heart Eyes

Сисак Heart Eyes Толкова нежност и любов лъха от тази майка! Heart Eyes Щастлива майка е твоята! HugПредай и моите поздрави! Peace

А за двете работливки/Пуупи и Йолинка/  ,които творят ГК ,е вече нямям думи  newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 

При мене нищо ново! SadБоцкам си мъничета до 8 и след това ще   newsm78!Четири броя ме чакат!Но за никъде не бързам /някой го беше споменал  Thinking/
Лек ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 565
  • Бургас
Още веднъж ви благодаря момичета Wink
Yolinka  получава се прекрасно Heart Eyes  да знаеш че ти ме мотивирваш да шия по-сериозно Simple Smile
Зори чакаме етап Rolling Eyes

# 566
  • Поморие
Привет , момичета! Отново сте показали големи красоти! Peace
Здравче, поздравления за тигъра, кога го започна и вече е готов. Браво!  bouquet
poеpie, Yolinka започнатите от вас гоблени са супер с нетърпение ще чакам следващите етапи. Heart Eyes

# 567
  • София
Добро утро,момичета!Имам още един въпрос-първо по-тъмните или първо по-светлите цветове е добре да се правят?  bouquet

Ние нали шием еднакви гоблени? Аз правя така, докато не науча някой по-лесен начин: започнах от горния ляв ъгъл, там има по-големи едноцветни парчета. И като стигна до друг цвят, просто взимам още една игла и правя бодовете с другия цвят. Много ме е страх да не объркам схемата  Simple Smile. А вчера по съвет на Корделия си взех гергеф и вече става доста по-бързо.

Надявам се към края на седмицата вече да имам по-голямо парче, че нямам търпение да ви се похваля, нали ми е първи опит  Simple Smile

Много ми хареса гобленът на ina221, някога - когато си довърша конете - мисля да си взема някакъв подобен, много харесвам къщички.
За елена на marti mart просто нямам думи, невероятна красота!
Тигърът наистина е уникален! Съвсем като истински!
sissak, това е най-нежното нещо, което съм виждала!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 12:30 от desi_ivanova

# 568
marti mart,Yolinka страхотни гобленчета
sissak,Здравче честити нови попълнения към галерията ви от гоблени   bouquet
Ето етапче от мен :
Останаха клонките и нямам търпение да започна синият цвят  Party

# 569
 Много ви благодаря момичета  Hug
vanesa , шия го с кръстчета на Аида 16.
poepie , с теб май взаимно се мотивираме , аз от теб се запалих по ГК.
Sun_Ladyy , хайде още малко ти остана и после с фона е по-лесно. Много е хубав , виждала съм го ушит в ателието за рамки , направо ми останаха очите в него.

Общи условия

Активация на акаунт