True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Лейтенанте, внимавай с преспите, моля! Нямам с кого да те сменя  Sunglasses Танцувай само на предназначените за това места!

Танче, за мен от доста време определението "мнооого готини актьори" просто не съществува Laughing Laughing Laughing Има актьори, добри актьори, симпатични актьори и толкоз. Джентълменът е отделна категория  Heart Eyes
е добре,добри  и симпатични са:peace: GrinningАз  покрай децата взех да използвам тази дума Wink

# 151
Ще ги видим колко са добри, за симпатичност също.   Grinning

# 152
  • Срещу планината:)
Ще ги видим колко са добри, за симпатичност също.   Grinning

Дай шанс на Дамян, Еленчето и Стефи  Peace

# 153
Леле момичета,аз май нещо се разболявам-студено ми е,направо ме тресе,гърлото ме боли сякаш преглъщам боздугани и имам страшна мускулна треска  yu5 cold Weary

# 154
  • Срещу планината:)
Леле момичета,аз май нещо се разболявам-студено ми е,направо ме тресе,гърлото ме боли сякаш преглъщам боздугани и имам страшна мускулна треска  yu5 cold Weary

Брей Танчик къде успя да се разболееш.Вземай преваантивни мерки,нещо стрепсилс, фервекса или колдрекс и дано да мине бързо  Hug

# 155

Брей Танчик къде успя да се разболееш.Вземай преваантивни мерки,нещо стрепсилс, фервекса или колдрекс и дано да мине бързо  Hug

Идея нямам,от вкъщи не съм излизала от 3 дни,само днес отидох да взема малкия от яслата Confused Алеееекс,къде сииииииии?Имам нужда от масаааааж,трябва да ме изпотиш,да ме изкъпеш и да ме приспииииш  smile3514

# 156

Леле момичета,аз май нещо се разболявам-студено ми е,направо ме тресе,гърлото ме боли сякаш преглъщам боздугани и имам страшна мускулна треска  yu5 cold Weary

Брей Танчик къде успя да се разболееш.Вземай преваантивни мерки,нещо стрепсилс, фервекса или колдрекс и дано да мине бързо  Hug

Идея нямам,от вкъщи не съм излизала от 3 дни,само днес отидох да взема малкия от яслата Confused Алеееекс,къде сииииииии?Имам нужда от масаааааж,трябва да ме изпотиш,да ме изкъпеш и да ме приспииииш  smile3514

Къде ?Иска ли питене из преспите
-ВРЕМЕННО,ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТЪРСЕНЕТО

Таня бързо оздравяване

# 157
# 158
Добро утроооо!
Татянка, как си днес, душа? Треската отмина ли? Ма то в тая люта зима как да се пазиш?! Тази сутрин не можем да отворим входната врата с милото - затисната от преспи  #Crazy не мърдам днес от къщи ако ще трета световна да започне.
Вчера следобед май зачезнах  Wink Легнах малко при децата и трябва да съм умряла за малко, защото хич не съм усетила, че са се събудили и играят върху мен. Дори сънувах, че ще карам сноуборд /не съм пипала такова нещо/, а изведнъш се озовах на селския баир до сметището с найлон за пързаляне  Shocked И едни рошави гарги грачеха над мен. Туй трябва Дамянчо да е бил. Да ме прощава Дю  Laughing
Ма то само сън е дето вика Съни. Пък и гарга  Blush Ама що така сънувам само субекти от фауната незнам. Ако започна да правя кекс с тях на сън вече ще се обърна към психиатър. Вуйчото на милото поне е такъв  Crazy

ПС: Вампирите ще дават кръв ли?  hahaha Лафайет и Джейсън да се нареждат с бурканчетата да чакат  hahaha

# 159
Таня благодаря   bouquet
Кампанията на звездите  да дарят кръв е повече от чудесна.Браво на тях.
Таня надявам се днес се чувстваш по-добре
Добро утро Кати Grinning

# 160
Ами снощи изпих един горещ чай(без коняк),взех си горещ душ,изпих почти на екс един "Тайлол Хот" и си легнах.Днес се чувствам по-добре,само малко ме боли гърлото Wink
Кате,днес ще имам гости-единия от силистренските ми братовчеди.Вчера беше във ВМА,заради бъбреците и днес като го изпишат го очаквам в нас.Та да знаете следобед като зачезна нанякъде ще е по приятен повод  cheers lalalala

П.С Честит ти нов аватар Flutter

# 161
Много добре.Аз също обичам къщата ми да е пълна.Дано всичко след прегледа е наред с братовчеда

# 162
Трайки, бравос, личи си, че си снежно шведско момиче  Hug Бързо мориш вируси. Смучкай лукчета и гърлото ще мине  Wink

Да си изкарате приятно с брат`чеда. Той горкичкия как ще се прибира в Сс в тая зима  newsm78

Мерси за поздрава за аватара. Не можах да изчакам да качат нещо върколашко с Вълчо  Confused

# 163
Добро утро,
Трай да се оправяш, както и братовчеда Heart Eyes
Стив и Ана се съдират да ги снимат, ейй, грам спокойствие нямат Crazy
Командире ще внимавам с чупките в кръста,, че зер акъла ми е нужен Mr. Green

# 164
  • гр.София-Красна поляна
Гууд морнинг,майн дамен. Hug
Как е хавата днес,а?
Трайки,нема се даваш на вирусите душа. Hug
Кате,какъв сноуборд,какви гарги бре,умрех от смех. hahaha
Ааа и честит ти нов Вълчан.  Wink