True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Ооох, Катенце!  Hug Съчувствам ти като виден спънат кон. Отдъхвай, отдъхвай.

Ох и ти ли си така?!  Crazy Странното е че не паднах по заледените пътища, а по стълбите в службата.
Много тихо в къщи!  Rolling Eyes Не съм свикнала. Ако чуя лек шум може и да ми побелее косата от страх. Зисчето не се ли е завърнала още, да не пращаме гражданска защита да я дири?

# 241
  • Срещу планината:)
Къде го този студ бе дами  newsm78 Я вижте какво слънце е пекнало,е кишата и водата е друг въпрос но поне не е толкова студено.

Кате що не яхна метлата ми си се придвижвала пеша,Грешкаааааааа

# 242
Щото е на 200 метра от къщи. Да горя керосин ли за толкоз малко  Wink Пък и да потъпча малко сняг, да поровя из преспите, да подскачам като една газела сред пухкавите дюни  Sunglasses

# 243
Абе Кате,луда ли си да ходиш на работното си място ooooh! Като ти е домъчняло толкова за колежките,викни ги у вас на кафе  Whistling Поне няма опасност да се засечеш със шефката си Wink

# 244
Трайки, аз още ги чакам да ми дойдат на "бебе", което след 22 дена става на 1 година  Wink А шефките са в Сф командировани.  Mr. Green Знам аз кога да кръжа  Wink
Брат`чеда дойде ли? Много поздрави от Сс  Grinning

# 245
Трайки, аз още ги чакам да ми дойдат на "бебе", което след 22 дена става на 1 година  Wink А шефките са в Сф командировани.  Mr. Green Знам аз кога да кръжа  Wink
Брат`чеда дойде ли? Много поздрави от Сс  Grinning

Още не,чакам го,че и не смея да си полегна даже Rolling Eyes

# 246
Кате увеличи малко аватара че нещо обърках вълчан с прасе  ooooh! Много ми заприлича на зурла на прасе,извинявай  Peace

# 247
Позната история. Но не е виновен человечеца. То формалностите по изписването от болница ти отнема един работен ден - то формуляри, то квитанции...

Кате увеличи малко аватара че нещо обърках вълчан с прасе  ooooh! Много ми заприлича на зурла на прасе,извинявай  Peace

Нека, да не ми го заглеждат много  Mr. Green

# 248
Позната история. Но не е виновен человечеца. То формалностите по изписването от болница ти отнема един работен ден - то формуляри, то квитанции...

Хехе,който се занимава със здравните институции как е запознат с процедурата........ Laughing

# 249
Кат, аз да ти призная почти нищо не различавам на аватара ти, освен женска фигура, ма то щот съм недоскиф  Embarassed

А иначе ръбовете на масите и другите мебели вкъщи са ми първи врагове, ей на и в момента имам яка синина на бедъра, вече забравих от кой ръб, при мен е перманентно спънатото състояние.

Дю, не ми приказвай за слънце, сърдита съм му и на него  Crossing Arms ще ми се показва само да ме разсее, да ми блещи в очите, а топлина нъц! Айде да бега!

# 250
Аре, нова визия. Хубаво гледайте кой там до мен и да не пипа никой.  Mr. Green

# 251
Аре, нова визия. Хубаво гледайте кой там до мен и да не пипа никой.  Mr. Green

hahaha Кате много невинно гледаш или по скоро замечтано.Чакаш някой да ти скочиSimple Smile))

# 252
Ай, ай, а кошничката ти къде е?  Mr. Green Много добро, много!

# 253
Правя се на разсеяна.  Whistling Няма да бягам я! Де ще се скрия?  Wink

# 254
Eeee Кате,вълчан как те дебне изотзад Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт