ПЛЕВЕН - 129

• 26 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Обаче някак важните неща са ти свързани с форума. Когато раждаше Хриси, пак така тръпнахме раждаш ли или не, сега за предложението също. Имам чувството, че и за сватбата ще е така.  Simple Smile
 newsm10

Здрасти,НушИ  Hug

# 601
  • Плевен
Днес личната лекарка ме информира, че се очакват ваксини за реимунизация срещу морбили. Веднага щом ги получат ще бъдат привиквани децата. Днес в Плевен са приети в болница две деца с диагноза морбили.

За коя възрастова група става въпрос, знаеш ли?
Личната каза за всички деца над 1г. 4м. Това включва и нашите момчета. Confused

# 602
  • Плевен
Днес личната лекарка ме информира, че се очакват ваксини за реимунизация срещу морбили. Веднага щом ги получат ще бъдат привиквани децата. Днес в Плевен са приети в болница две деца с диагноза морбили.

За коя възрастова група става въпрос, знаеш ли?
Личната каза за всички деца над 1г. 4м. Това включва и нашите момчета. Confused
Задължатилно ли е за всички деца или е по желание на родителите?

# 603
  • Плевен
Нади, незнам. Не попитах, изненадах се много. Защо ще се реимунизират като на 1г.1м. е сложена тази ваксина?

# 604
Кати,много си права Peace.Особено като се сетя колко дискутирани ми бяха контракциите. BlushИ аз чела,чела,ама друго си беше на живо както се казва.
Валка,знаеш ли кога ги очакват тези ваксини?

# 605

Нуши, привет! welcome

Номадка, дано е права баба ти  Grinning

В сушито не ме притеснява рибата, а водораслите  Sick
А въпросния суши бар е на края на ул. Волов и пресечка с ул. Пирин. Малко над площад "Македония". Една нова автомивка направиха - срещу нея.

А Панорама е в сградата зад Общината. Навремето там беше супермаркет "Дон"  Laughing

Косе, страхотно се е получило. Представям си те как си крещяла  Joy

# 606
суши-среща ли ще има, че аз малко съм поизтървала тука нещата ...  Mr. Green

# 607
Суши ресторанта е над пл.Македония в една затънтена улица. Като се тръгне от площада към Детска кухня, се пада първата в дясно. http://club-boss.net/#/Карта/ За цени-4 кръгчета са 6-8лв от тези,които аз съм яла. Иначе ресторантчето е хубаво, мнооооого спокойно и чисто.

Днес бяхме при личната, нищо не ми каза за ваксини  newsm78

# 608
Снимката искам да излиза,заедно с отговорите и естествено е снимка на малкия и лентичка искам да си направя. Правих няколко опита,но неуспешни. Ще съм признателна на малко помощ  Grinning

# 609
  • Плевен
косе много ама много ме развълнува с разказа.пак честито да сте мн.щастливи

# 610
  • Плевен
Косе,супер яко се е получило.Съседите не питаха ли после какво става у вас? Laughing Wink
И ние бяхме при личната,но за ваксина не е споменавала.
Мама Нуши,прочети ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Никога не съм яла суши, но и не ме влече. Simple Smile

# 611
  • Плевен
Ваксините все още не са доставени. Не се знае кога точно ще се случи. Френски били, хубави ще са. Thinking И на мен нямаше да ми каже, но аз се заприказвах с нея за градините - в момента има бум на скарлатина и някаква шарка. Та затова ми спомена и за ваксината. Рече, че ще ни извика когато трябва.

# 612
Някой може ли да ми каже защо във Фотобокс-а ми дава да платя само през Пейпал?До сега такова чудо не съм срещала....

# 613
  • Плевен
Незнам аз преди 2 дни правих поръчка,ама аз имам пейпал и оттам плащам  newsm78

# 614
  • гр.Плевен
Косе, страхотно предложение си получила! Дано и сватбата да ви е такава и винаги да се обичате и да си правите подобни романтични изненади!

Аз снимките във Фотобокса ги платих през Американ еспрес. Получих след това мейл, че на 5-ти са изпратени с обикновена въздушна поща, но досега не съм получила нищо. А докато не пристигне извлечението не можем да видим дали са дръпнати парите от картата. Но пък си мисля, че иначе нямаше да ми пратят мейл, че снимките са изпратени. newsm78
Още не смеем да пуснем следващите.
Някой знае ли нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт