ПЛЕВЕН - 129

• 26 428
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • гр.Плевен
Е, Косе, пък ако откаже не се коси чак толкова, все пак само от 5 години сте заедно. Ние с моичкия тази година правим 18 откакто станахме гаджета, и две деца имаме и за сега не мислим да се бракуваме официално.  Joy Hug

# 361
Косе, ще стискаме палци да каже ДА. ))))
А ако откаже.....аз нали съм си крайна....ама бих му казала, че е най-големият простак...

# 362
Косе, ако откаже, му кажи, че му пускаш една камара бгмами и фталл да го убеждават, аамаха. umnikuu  argue newsm29 newsm66 
Да го видим ще посмее ли. Mr. GreenJoy 

# 363

А ако откаже.....аз нали съм си крайна....ама бих му казала, че е най-големият простак...

Ти пък много от близо познаваш на Косето либето май, а?
Косе, след това ако ти оставят билборда за теб можеш да го шитнеш на вторични и да изкараш некой лев Wink

Кати сус бе! Ше подплашите човека! Нали знаеш, со кротце, со благо... и т.н.

# 364

Ти пък много от близо познаваш на Косето либето май, а?

Ти пък мен щото ме познаваш много от близо, а?

# 365
Ми именно, де:
Нали знаеш, со кротце, со благо...
и со малко кьотек.

# 366
Ти пък мен щото ме познаваш много от близо, а?

Нямам спомен, но мисля, че не. За разлика от това него го познавам и не ми прилича на простак  Thinking Пък и може ли Косето да си избере простак? Не може! Хората билборд ще и строят, пък ти...

Деликатно и с подход Wink

# 367
Благодаря на Миленка и Косето, че споделиха къде ще са билбордовете! Hug И на двете места имам път, ще ги видя!
Косе, не се притеснявай от реакцията на Христо. Може първоначално от шока да не е супер адекватен, но ще се получи на финала. Слушай кака си! Peace

Рибено масло продават навсякъде по аптеките. Не е скъпо. Аз купувам малки перлички на фитофарма. Кутийката съдържа 200 бр. и струва три и нещо. Дъщеря ми го обожава, но не и давам често - обикновено при смяна на сезоните и когато е болна. Като я видя как си ги пука в устата и ми иде да умра от гнусот. Sick
И Велина към групата на болните. Нощес не е спала добре, боляло я гърло и имала Т. Днес поддържаше цял ден 37.8 - 38.2 и имаше вид на болна до след обяд, после се подобри състоянието й и сега е ОК, няма Т, не я боли гърлото. Пръскам с Орофар, давам витаминен сироп и гореспоменатото рибено масло, нищо друго, дано й размине.

Честито със закъснение на Валките! Да ви е живо и здраво името! На 14-ти пак ще ви честитя!
Айс, много е пораснала Стелито.
Моник, съжалявам ужасно за случилото ти се, голяма трагедия, не знам какво да кажа...
Стискам ти палци този път всичко да мине по мед и масло! Доц. Стойков е чудесен лекар и човек!

# 368
Номадка,Косе, умирам от любопитство да видя билбордовете ви.Специално ще мина и покрай двете места и се възхищавам на смелостта ви   bouquet
 Дивиана , и Мира беше така - един ден Т,после хрема и кашлица от хремата.Вече остана само хрема,но още й давам Есберитокс и Проспан.
Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 369
ftall, хайде да речем, че не съм се изразила правилно.
Но ще е наистина жалко ако не оцени подобен жест и не даде подобаващият отговор.

# 370
# 371
Косе, стискам палци и аз..абе ще каже да, как не на такова предложение Hug
Покани най-близките да 4акат скрити и като каже "да" да излязат, ще стане голям купон. Ли4и си 4е гледам прекалено много шоута Mr. Green

номадка, страдам от хрони4но безсъние,  преди няколко седмици един 4ай ми помагаше, но май тялото ми свикна с него и пак по старому.

Моник, съжалявам и аз за слу4илото се Hug Стискам палци този път вси4ко да е наред и с успешен финал!

Омега мазнините наистина са много важни за развитието, тукашните АМ вси4ките са обогатени с DHA & ARA.

Вси4ки болни да оздравяват!

В Американската тема в4ера се роди бебе #2 за тази година, 4акаме още 9 или 10 Simple Smile

# 372
  • София
Аз по принцип спя като пън,обаче тая нощ не съм мигнала.Ако ви кажа защо ще се смеете,но все пак.Днес ще ходя до ТЕЛК-а да видя защо още нямам писмо,така ми казаха като подавам документите-ако не получа писмото до месец да ида пак на място.Е да,но там има километрични опашки.На гишето с големи черни букви пише-За ТЕЛК на деца до 18години не се чака,с предимство са....или нещо от сорта.Добре,но предния път като минах отпред така ме навикаха бабките,че се наложи жената от гишето да излезе и да им изкрещи да четат какво пише.Умрях от срам,а съм в правото си.Сега пак не искам да чакам два часа,обаче самата мисъл ,че ще предредя всички и пак ще ме навикват,направо зле ми става.ако имах време бих си изчакала чинно на опашката,но имам само два свободни часа между воденето на Бубка и взимането на Мими,единият от които пътувам.Оф,на 30 станах и съм си същата шматка невиждана. Tired

# 373
  • София
А,Мира,не знам дали ние сме обидили  Айс вчера,обаче ти с това "простак" направо обра точките.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 08:21 от Валенцето

# 374
Косе, стискам палци и аз..абе ще каже да, как не на такова предложение Hug
Покани най-близките да 4акат скрити и като каже "да" да излязат, ще стане голям купон.

Според мен вероятността и на успех рядко ще се повиши ако потърси здрави мъже които да стоят около билборда и да го гледат лошо Wink

Валенце тия бабки надали ще ги видиш втори път. Те сигурно също са изнервени от идиотската система в ТЕЛК и цялата ни държава. Ако пък някоя много те ядоса си я представи със едноседмичен запек в тоалетната. В нашия ТЕЛК е лудница. Много хора на малко място. Работното време на всички е до 16:30, но след 12 рядко ще намериш някого освен секретарка и санитарка. Тоест ако екипите там работят с пълното си работно време лудницата ще бъде много по-приемлива. Следобедите уж правят протоколи, но това е тинтири-минтири.

Моник доктора е добър, но е хубаво да знаеш, че понякога прави малко кардинални изказвания. Да не му се връзваш много. Частните клиники са излизани до блясък, но бягат от завъртяни и рискови случаи. Те са приоритетно по правенето на пачка  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт