С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте!

Кас, представям си какво ти е било, дано никога повече не се повтаря.
Бубе, ние ще боядисваме яйцата в събота!
Мони е все същия прелестен бонбон! Ави, не се притеснявай, така като гледам най-много да плаче , че иска на градина Simple Smile
Слънце, как е Плами? дано разберете от какво кашля милата.
Викито вече почти не кашля, и аз май се оправям...
После ако имам време ще ви пусна снимки от днес, да не забравите куулката Simple Smile

П.П. Ето я Вики:

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 19:44 от Cattt

# 691
Леле, Кат, много красива тази Вики! Много я харесвам с тази прическа. Щипни я по алените бузки от мен Hug
И аз очаквам подробен фоторепортаж от пловдивската среща....
Много моля, ако има бургаска такава, със или без децата, да ме потърсите, защото съм пропуснала последото женско бургаско парти, само защото някой ми бил пратил съобщение по скайп и то като не съм била на линия...съответно го получих доста след края на мероприятието Rolling Eyes Мисълта ми е, че ще се радвам да се видим....
Бубе, за яйцата и козунаците-не меся, ама хич даже, а яйцата ще ги боядисвам в събота, че тази седмица ненадейно решихме да се разходим малко  из някои кътчета на  Бг...Ей, го и мойто чадо

# 692
Уаууууу...Какви кукли само има в последните два поста   Party  СТРАХОТНИ ВИКИ И КИАРА,
неповторими тоалети, сладуранки... Hug
Нацелувайте ги от нас... Hug Hug Heart Eyes

Хайде сега и от Изидкиния излет ще чакаме снимки... Mr. Green

# 693
Здравейте момичета!

Ние сме добре!
Не влизам много - много в нета, че се върнах към старата си страст - четенето на книжки.

Утре ще боядисваме яйцата. Планували сме пред дядо му и баба му отвън пред блока да ги нашарим, предварително обличайки го в гумирания костюм, за всеки случай и по- лесното му измиване. Дано не вали, иначе ни очаква голяма емоция. Ще се опитам и да снимам, особено ако Тино се самооцвети подобаващо.

За сега не са ни излизали ечемици, отдавам го изцяло на благотворното действие на масажите, които всъщност се приемат и протичат с голямо тръшкане и реване. Дано да не се повтаря изживения ужас!

Чух се с Мери, не е очарована от престоя си на село, Емичка са я нахапали бълхи, и Мери се опасява от алергична реакция. Продължават и на село ядовете и тегобите и!

Много хубави снимки!

Катттче, без да си помислиш, че те юркам - колажът върви ли? Направо нямам търпение?

Целувки на всички!

Ние в неделя пак заминаваме за Плевен за 2 седмици.  

# 694
Днес в 2 часа на обяд Златомирка роди бебка Габриела с манекенските мерки 3250 г / 50 см !!! Мама и бебка са добре и се гледат !!!Много ,много се зарадвах на тази новина !!!

# 695
Ураааааа, каква прекрасна новина само!
Розови панделки, много усмивки, щатсливо детство и много здраве на малката буба Габи, а на мама - бързо въстановяване Hug
Бубе, заради теб снощи будувах и качих малко снимки Simple Smile Ето и прането:
Рожденика - скейтбордист - шахматист Simple Smile

Тази ми е любима Simple Smile

А ето и тайфата: принцове, принцеси и придворни дами и господа Simple Smile

Хайде стига толкова.
Повече има  ТУК

# 696
Ейййй прекрасна новина, Ави! Hug

ДА Е ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, ВЕСЕЛА И БЕЗГРИЖНА МАЛКАТА ГАБРИЕЛА!
ЗЛАТОМИРКА, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Готи, радвам се че са добре очичките на Дона, дано ги забравите тези притеснения вече! Поздрави Мери и ще чакаме скоро да ни зарадваш и с хубави новини и от тях.

Вики и Кики са чудесни, както винаги Hug Hug Hug

Тук нови снимники и с нас http://www.flickr.com/photos/32225140@N02/.

Бубе, а ти няма ли да ни покажеш принцесите Simple Smile.

П.П Роси, чудесни снимки Hug Hug Hug

Съвсем ни уредяха редиците- Cry, то кой -го казва де Embarassed

# 697
  • София
Страхотно!!!
Да е здрава малката принцеса Габи, да папка
и да е много щастлива с мама, бати и тати!

На Златомирка бързо възстановяване и безброй мигове на щастие!

Роси, много сте готини!
Изидка, да я изпапам Кики! Аз пък много харесвам къдрици...
Готи, по Великден ще направя клипчето!

# 698
Кики и Вики са страхотни чаровници  Heart Eyes Heart Eyes
Бубе , ти няма ли да ни зарадваш с някоя снимчица  Rolling Eyes
Роси , моделите и снимките ти са чудни  Hug HugПоздрави всички в Пловдив от нас и като си дойдеш ще си направим една бургаска срещичка в морската  Hug
Много се зарадвах днес като ми се обади Златомирка , толкова спокойно звучеше , аз помислих,че ще иска утре да се видим в парка , а пък тя ми се похвали че родила  Mr. Green Раждането е минало нормално , бързичко , боляло я повече от първия път , но все пак всичко е минало чудесно и сега се гушкат с малката бонбонка Габи  Heart Eyes Нямам търпение и аз да ги видя , но ще изчакаме малко да порасне бебка , в събота живот и здраве ще са си вкъщи  Simple Smile
Ние утре заминаваме за празниците , ще се върнем в понеделник , свекито и майка ми ще боядисват яйца , аз ще помагам ако съм наблизо  Laughing
Готи , радвам се че нямате вече проблеми с очичките , весело изкарване в Плевен  Hug Hug
Как е Мери ? Дали ще имат нет там ?  Confused
Утре сигурно няма да имам време да се разпиша преди да тръгнем , така че весело изкарване на празниците , до другата седмица  lovekiss lovekiss lovekiss

# 699
                                         Чудесна новина! Добре дошла на малката Габи!

Да е много здраво, щастливо, обичано и обгрижвано бебе!                                            

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 23:21 от Мама Пух

# 700
Злате, да ви е жива и здрава бебка Габи! Да ви слушка много и да бъде винаги обсипана с любов и внимание!
На теб, мила, бързо възстановяване и ще чакаме скоро да ни я покажеш. Сигурна съм, че е чаровна като батко Илианчо!

Големи сладкиши са се срещали тези дни в Пловдив! Hug

# 701
  • Варна
Честито бебче на Златомирка, да и е живо и здраво и много да я радва. На мама бързо възстановяване   bouquet
Страхотни снимки момичета  Heart Eyes

# 702
Ето тази новина чаках  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошла красива Габриела,много здраве и ьивот пълен със щастие и много успехи!

Бързо да се възстановяваш и ти Злате!

# 703
Златеееееееееееееееееееее, браво момиче! Поръча си принцеса и я получи! Браво!
Да е жива  и здрава малката прекрасна Габриела!
Бързо възстановяване и на двете и ще чакаме снимки на принцесата
!

# 704

Златомирка, честита ви принцеса, нека расте много щастлива, здрава, обичана и с късмет... Hug

Общи условия

Активация на акаунт