С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро

На бате Боби честит рожден ден

Честито и на всички именници днес

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:56 от slanchice1

# 646
Слънце, не е ли само Блажковците и Благите днес да празнуват имен ден,  Rolling Eyes
но ако не е така , тогава и аз да честитя на Божидар и именният ден,
все пак ще питам Роси... Mr. Green

ММммммм..........ДА....Май съм права... Embarassed Няма ли някой да ме подкрепи.. Laughing Mr. Green

7 МАРТ -  Теодор, Теодора, Тодор, Тодорка и Теодорина, Дора, Доротея, Дорина, Божидар, Божидара и др. (Св. великомъченик Тодор Тирон, подвижен имен ден - първата неделя след Велики пости)

# 647
Слънце, не е ли само Блажковците и Благите днес да празнуват имен ден,  Rolling Eyes

Ами тогава Честит Имен Ден на Благовест на Евелина!   bouquet

Hug

# 648
Да Бубе права си, аз съм в грешка. Правя корекция  Embarassed
За компенсация черпя, че днес правим 4г от годежа ни с мъжо.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:08 от slanchice1

# 649
Е това вече няма как да го объркаш  Laughing  ДА сте живи и здрави, безкрайно щастливи и обичащи се и хайде..още едно бебче де... Heart Eyes  Mr. Green

Отивам да си хапна нещо, лигите ми изтекоха като гледам това шоколадовкото... ooooh!  Blush Mr. Green

# 650
Мили мои виртуални приятелки,
благодаря ви за милите пожелания на всички Hug
Почерпете се за рождения ден на моето порастнало момче Божидар!
Искам само да сме здравички! Това е най-важното, другото ще му го осигурим.

Имаме здравословни проблеми, надявам се да се справим с тях! Подаръка за РД на Боби беше уикенд в Лондон и го получи предварително преди 3-4 дни. Имах да се реванширам за злополучната Венеция и паспорта му!

Утре или в събота заминавам с него за Пловдив на държавно първенство. Много ще се радвам ако се видим с някой там. Незная колко време ще остана още, искам да съм с Боби, заради здравето му малко ме притеснява да го оставям сам.
Ние иначе имен ден имаме 3 -4 пъти в годината - приемам винаги поздравления, защото са от сърце, независимо кога са отправени!
Снимки от Лондон качих само във фейсбук (Rositsa Tsoneva). Като остане време ще кача и другаде.
Много ви прегръщам!

# 651
Еха колко празнуващи само днес!
Росинтааааааааааааааааа, да ти е жив и здрав Шахматиста! Много, много, много, много здраве! Много успехи в спорта, много късмет, много щастие и най-вече да е много обичан!

Красиииииии, да ти  е жива и здрава Аля! Да е много щастлива, весела, усмихната и помагаща кака!

Краси,аз защо си мислех,  че е някой си Април Thinking Нещо трябваше май да правя а? Що н еме подсет ипо-рано Heart Eyes
Честит празник мили мои приятелки!

Честит празник и на всички именници! С радост и гордост да си носите имената!

# 652
Честит рожден ден на Божидар! Да е мнооого здрав и леко преминаване през пубертета!!!

Честито и на Аля на Алекс! Много здраве и търпение в компанията на мъниците!

Честит имен ден на Благовест на Евелина! Да е здрав и послушен!

Слънце, и на теб честито! Както се казва да илядите!!!

Честито Благовещение и на всички вас! Пожелавам ви да чуете хиляди благи вести през годината!А ти Мери, най - малко милион!!!

Айде, времето се оправи и хукнахте по разходки. Няма кой един ред да драсне... Hug

# 653
Честит Рожден Ден на Божидар!!!Роси да ви е жив и здрав,много успехи на малкият шахматист smile3525 newsm59  party023 newsm67 Всичко ще е наред не се притеснявай Hug Praynig
Честито на всички именници днес,с здраве да си носят имената  bouquet Hug

Честито Благовещение на всички!

# 654
Аз съвсем забравих да кажа че си търся работа,моля някоя мама от Бургас ако чуе нещо да се обажда,че положението е сериозно където и да питам никъде не търсят хора.Нямам претенции !
 Hug Hug Hug

# 655
  • София

Утре или в събота заминавам с него за Пловдив на държавно първенство. Много ще се радвам ако се видим с някой там.

Ей това как ми напълни душата  Grinning Утре вечер заминавам за Пловдив, най-вероятно за 10 дни, задължително ще се видим  Grinning

Да е жив и здрав Божидар, много да те радва  Grinning

Честитя от сърце и на всички останали празнуващи, извинете, че не е поотделно, но мозъкът ми е другаде, трудно се съсредоточавам  Grinning

# 656
Честити именници и рожденници  Hug Да са много здрави,щастливи и много да ви слушат  Heart Eyes
Слънце,честита годишнина и на теб   bouquet

Утре или в събота заминавам с него за Пловдив на държавно първенство. Много ще се радвам ако се видим с някой там.

Ей това как ми напълни душата  Grinning Утре вечер заминавам за Пловдив, най-вероятно за 10 дни, задължително ще се видим  Grinning

Да е жив и здрав Божидар, много да те радва  Grinning

...

Да ми се обадите и на мен  bowuu

# 657
Честит рожден ден на Божидар! Да е мнооого здрав и леко преминаване през пубертета!!!

Честито и на Аля на Алекс! Много здраве и търпение в компанията на мъниците!

Честит имен ден на Благовест на Евелина! Да е здрав и послушен!

Слънце, и на теб честито! Както се казва да илядите!!!

Честито Благовещение и на всички вас! Пожелавам ви да чуете хиляди благи вести през годината!А ти Мери, най - малко милион!!!

Айде, времето се оправи и хукнахте по разходки. Няма кой един ред да драсне... Hug
Честито и от мен на всички празнуващи от сърце!
Време -никакво не остава напоследък за сърф Tired

# 658
Колко много поводи за черпене има днес  Simple Smile

Роси , честит рожден ден на порасналия Боби !!! Много да ви слуша и да се гордеете с него !!!

Алекс , честит рожден ден и на твоята пораснала дъщеричка !!!

Честит празник на Слънцето и на всички именници ,празнуващи днес !!!

# 659
  • Пловдив
Честити именници и рожденници  Hug Да са много здрави,щастливи и много да ви слушат  Heart Eyes
Слънце,честита годишнина и на теб   bouquet

Ей това как ми напълни душата  Grinning Утре вечер заминавам за Пловдив, най-вероятно за 10 дни, задължително ще се видим  Grinning

Да е жив и здрав Божидар, много да те радва  Grinning

...

Да ми се обадите и на мен  bowuu
И на мен,моля Praynig Hug

Ще направя всичко възможно да дойда Simple Smile

....
Да сте живи и здрави ,всички,които празнувате днес  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт