Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Кои са някои интересни гръцки и не толкова гръцки филми?
Какво се случи с Румяна Желева?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите обхващат различни теми, като покупки, финансови съвети, романтични пожелания, поздравления за рожденни дни, споделяне на лични преживявания и изразяване на благодарност. Форумът служи като платформа за комуникация, изразяване на емоции и изграждане на взаимоотношения между участниците. Публикациите обхващат различни теми като сватбени церемонии, грижи за бебета, адаптация към нова работа и живот в чужбина, семейни забавления, здравословни проблеми и общи забавления. Публикациите обсъждат различни теми като лични преживявания, работа, здраве, търсене на работа, семейни въпроси и развлечения. Форумът предоставя платформа за споделяне на опит, търсене на съвети и подкрепа в различни аспекти на живота.
-
Кои са някои интересни гръцки и не толкова гръцки филми?
Един от предложените гръцки филми е „Το φιλί της ζωής“ (The Kiss of Life), който беше голям хит. Освен това, „My life in ruin“ е леко и забавно филмче с много смях. Всъщност предпочитанията за европейско и азиатско кино са различни от американското кино, като „Up in the air“ с Дж. Клуни е един от последните гледани филми.
-
Какво се случи с Румяна Желева?
-
Кои са някои от филмите с участието на Одри Тоту?
-
Къде мога да гледам гръцки филми онлайн?

И само любов да има 
...иначе ще трябва сама да си го ям през седмицата
...пък не искам
..
...светни ме по въпроса
...с кеф да си го използваш
и почерпка нещо сладичко от някое захаропластио
или сладолед...те не спират да ядат и зимата 
на гърците 
завръндисах сЪ най-сетне и аз тука....
- сабалян`начи праЙх палачинки
и на прибежки само Фърлих едно оЧо дваж-трижди, колкото да се заредя с ведро настроение от пристилката с целувки на
Седнах да ви пиша нЕкой ред, ама по едно време щрак и моята "любима
... Айде надигнах се към куФнАта да приготвя яденето за вечеря....и тъкмо го сложих вече на котлона и дофтасах да пльосна морна трътка пред компа
, точно както е оная пословица "рибата още в морето, а те тиганЯ на котлонЯ вече сложиха"
....и като казах "рецепта"...
, ама след като тъй или иначе не е била достатъчно подготвена по ресора, за който кандидатства, що не я оставиха просто да се издъни на това основание?!
Да, ама не,
Ама ми се стори много слабо казано това за 1-2 географски въпроса
Ето ме и мен
само да ви кажа здрасти
После търсихме кандидат да вземе къщичката на Съби (която направихме през лятото от гипсокартон - двойни стени, топлоизолация, вход с козирка и мозайка от морски камъчета
, а се засели на топло при нас
и така неговата обител само заема място в двора а е жалко да я изхвърлим - все пак толкова труд хвърлихме по нея.
Той по- скоро трябва да пита "Какво ще ядем?"
, но сега не мога да взема отношение по нито една. Предполагам че като хапна ще ме унесе сладка дрямка
, а пък не е тип висяща по цял ден в кухнята, ама явно е много организирана.

. Накрая

така че мадамките да заповядат!

Варя си булгур 1 или 2 пъти седмично и така откарвам по ден-два на него