Тихичко стискам палци на Маруся и дано всичко е наред
, че марусия, която пишеше в темата, докато бяхме бременни и загуби бебето е бременна, терминът й е през октомври. Желая й успех!
Дано този път всичко да е наред и да си гушка здраво бебче през следващата зима 
Аз качих някои от клинчетата, като връзки във ФБ. Може да ги видиш. Има едно клипче, на което показват грим на Анджелина Джоли. Много ми харесва и мисля да се изтипосам с него на РД
Дано само поне се доближа до показаното, де 
Особено това за дизайнела много ми хареса
Това ме подсеща и аз да взема да наредя по-товрчески професии за прощапулката на Мира. Аз си падам по доста креативни неща, а на прощапулката на Маги бяха само стандартните технически и сложни професии наредени
Днес откакто се отпусна и обиколи сама всички стаи, не е спряла да ходи

за успешен финал на бременността и при Маруся 

Бях писала, че при нас имаше фимоза, тоест кожичката беше залепнала и ние не можахме да се справим с упражненията по подръпване и все го отлагахме с педиатъра, но тя реши, че все пак трябва да ни изпрати на уролог а ние отидохме с надеждата само да се консултираме, но бяхме подготвени и за другото. Та уролога го погледна и попита дали да действа, много странно Марти никога не ми беше плакал при непознат човек или лекар а сега се съдра от рев, само щом влязохме в кабинета и го оставих на леглото и започнах да го събличам. Явно предусещаше какво ще се случи... Та докато се колебах какво да правим, тъй, като лекаря каза, че е хубаво да го направи, но ако искаме да изчакаме половин година, като видя страха ни...но, каза, че няма смисъл и отново ще се върнем...тъй, като от само себе си няма как да се случи и така решихме се. Само докато го слушах как пищи без нищо, си представях какво ще е после...
Аз застанах до главичката на Марти и почнах да го успокоявам като му пея песни, но не можех да го надвикам а баща му държеше памперса...не исках да гледам какво става долу...Изведнъж Марти започна по силно да пищи и някак неутешимо...разбрах, че се е случило... почуствах се безсилна срещу болката а сърцето ми се сви...Мъжа ми каза, че имало и кръв...после му сложиха марличка с риванол, кремче и така...завърши нашата сага. Честно казано мислех, че ще е по страшно, не че не беше де, но Марти бързо се успокои, надявам се и да го забрави скоро...Предупредиха ме, че няколко дни ще го боли при пишкане, да мажем с дефламол или вазелин за да овлажняваме мястото и после трябва редовно да се грижим да си правим процедурите по забелване след като мине раничката за да не срастне отново. Като се прибрахме Марти на няколко пъти мрънкаше сякаш от болка милото, сигурно е било това, после като трябваше да ме сменям памперса се притеснявах, но като го отворих нямаше кръв, не го къпах, че ме беше страх само избърсах с мокри кърпи и намазах с кремче и сложих марличка с риванол...Явно от многото вълнения днес, Марти очудващо бързо и по-раничко заспа, на мама геройчето...но като го слагах да легне да сменям пампераса започна да плаче явно се сещаше за това,което му се е случило... 

За сметка на това, знае че петела вика кан гън гън или кааа кая, а жабата - ка ка ка 

...строго официален...ама и няма да е с ежедневно облекло разбира се...може би с ризка, елече, панталон и още нещо, ама ще го оставя в тайна. 

За тортата ако ядете сиренце вече аз мисля нашата да я направя с извара и плодове. Мисля, че ще им хареса на бебоците 

Тук в Плевен всички се изредихме да боледуваме - сега свекър ми е последен. Да чукна на дърво Алек успяхме да го опазим. Дано да не се разболее и всичко да е наред за другата седмица.
в зелената гама. Торта съм поръчала от едно цехче от Враждебна с някаква детска рисунка ще я изберат нашите - много вкусна торта правят там, с домашни блатове, горещо я препоръчвам. И хич не са скъпи - някъде 20тина лв беше.