Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Еля, аз докато се наканя да ти отговоря за мартеничките, Вероники го е направила. Гледам моделите от същия сайт, който тя е дала, защото са лесни за изпълнение, а и за всякакви празници и теми има интересни неща, които могат да се изработят с децата. Ти, доколкото се сещам, можещ да плетеш, така че може да се ориентираш към нещо по-сложно и подозирам, че тези мартенички ще ти се сторят скучни. Но аз съм начинаещ и ме устройват. Blush
Гери, хич не са ми скучни. А аз с плетенето съм начинаеща. Пък и то време не остана, но ще спретна тези дни за родата главно.

# 586
Ха, нещо стана объкване май с броя на мамите-рожденници  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛИ И ГАЛЯ!!!

А за снимката във ФБ, ако Елвинг има предвид една портретна, аз съм си  Wink Но малко се понапудрих  Flutter Правих си снимки за едно СВ. Иначе и майка ми, като ги видя каза, че съм изглеждала много различно. Много съм била делова  Laughing Ама това е идеята, де  Wink

Добро настроение стискам палци бързо да минат нещата при вас  Hug

Петя и на мен много ми хареса  Flutter Много хубав тоалет.
Ние няма да си купуваме нов, че си имаме доста.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 12:19 от veselina_s_p

# 587
  • София
А, Веселина, тези пък изобщо не ги бях видяла  Crazy , много си хубава  Peace Говорех за едни, дето сте всички - с таткото и двете сладурки.  Simple Smile

# 588
А, Веселина, тези пък изобщо не ги бях видяла  Crazy , много си хубава  Peace Говорех за едни, дето сте всички - с таткото и двете сладурки.  Simple Smile

Е, тук вече не знам за коя става дума  Rolling Eyes Може и сестра ми да е била, защото не се сещам да съм слагала снимка, на коята да сме четиримата  Thinking

# 589
  • София
Зеленко, кажи нещо повече за резултатите, че ви мисля... Хемоглобинът ли е нисък, колко е и какво ви каза педи? Стискам палци всичко да се оправя!
Честит рожден ден на Галя и на Вили! Бъдете все така лъчезарни, усмихнати и позитивни - от сърце ви желая много щастие, любов и сбъднати мечти!!!
Честито и на Ванката на Танчето - да ти е жив и здрав и все такъв прекрасен баща и съпруг! Весел празник!
Честити последни месечинки на Тео и Кали!
За Маруся и аз много се радвам! Стискам палци!
heli_heli, успех и да пишеш после точно какво се прави, че и аз може да прехвърлям моето.
Вероники, честито ви бебче в рода - да  е живо и здраво и много да ви радва всички!
Нинче, радвам се, че се е оправила майка ти, тамън за празника ви!
elle, аз забелязах, че само телеграфно пишеш и даже те питах защо така (бяхме писали по едно и също време и като публикувах видях, че си писала точно преди мен). Кажи как е Влади, къде и колко са обривчетата и имаш ли предположение от какво се е получил атопичния дерматит? Има ли подобрения от кремчето?
Роси, наистина много оригинални идеи сте измислили за професии  Grinning Особено това за дизайнела много ми хареса  Peace Това ме подсеща и аз да взема да наредя по-товрчески професии за прощапулката на Мира. Аз си падам по доста креативни неща, а на прощапулката на Маги бяха само стандартните технически и сложни професии наредени  Rolling Eyes Не, че тогава имаш много значеине какво ещ сложа - тя пак си хвана това, с което тогава си играеше основно - телефона и една дървена готварска лъжица  Laughing
Веси, ми аз наредих само неща от бита, които Стела не е виждала или поне не е пипала и не си е играла с тях. Умишлено избегнах телефон, мишка и други подобни, които често вижда и я привличат. Ето нашия списък, дано е полезен на някой за идейки:
паста за зъби - зъболекар
спринцовка - лекар (моя кум се избъзика да не било за наркоман  Joy)
книга - учен
вестник - журналист
банкнота - банкер
флашка - програмист, ком. специалист
компас - пътешественик, туризъм, екскурзовод
тебешир - учител
черпак - готвач
макара - моден дизайнер
гребен - фризьорка
малка видео касета - фотограф, видео оператор
червило - секретарка
елка - счетоводител
химикалка - писател
четка за рисуване - художник
Айфелова кула (сувенир, който си донесох от Париж) - архитект
хармоника - музикант, певица
перце федербал - спортист
зарче - крупие
рапан - археолог
звездичка - пилот, космонавт
пинсета - козметичка
дрешка на 1 кукла - манекенка
камбанка - политик
дървено чукче - съдия
Оскар (сувенир, който си донесох от Холивуд) - актриса
Имах и още идеи  Mr. Green, но ми се стори, че тези са достатъчни и не исках да прекалявам. Снимките са на другия комп, тъй че - друг път!
За обеците, гледам нашата дата сте избрали - то, имаше май някакво поверие?  newsm78
И аз пиша със спяща Стела в ръцете ми - днеска колкото пъти я оставям, толкова пъти писва и накрая се примирих.  ooooh!
Хубав и усмихнат ден на всички!!!

# 590
 Рос, защо червилото е за секретарка? Grinning Аз си мислех да сложа червило или някакъв грим за професия, свързана по принцип с грима- манекенка, актриса, гримьорка и т.н.

# 591
Някой получил ли е вече детски?

# 592
  • София
Рос, защо червилото е за секретарка? Grinning Аз си мислех да сложа червило или някакъв грим за професия, свързана по принцип с грима- манекенка, актриса, гримьорка и т.н.
За майтап. Дано не съм обидила някой  Peace Просто се бъзикахме нещо и накрая след куп други комични предложения за секретарка като чаша за кафе и др. го обърнахме съвсем на бъзик (пък, то взе че остана така на листа ми)... Абе, ние си бяхме малко пийнали и се смяхме много, щото баща ми предложи да сложим и презерватив  hahaha  Joy Joy Joy малко грубичко, де  Embarassed

# 593
Нинче,още в петък ги изтеглих-Пощенска б-ка.

Вероники честита ви последна месечинка,моя термин също беше 18.03 и аз съм впечатлена от крокодила.С подробните обяснения в руския сайт не ми изглежда толкова трудно,ама ще се похваля само ако успея да го напрвя. Crazy

Елг,Шуши мерси че ми напомнихте за Благовещение,знаех че е някъде през март но не знаех точната дата. Peace

Роси тук прочетох интересни неща за този празник.

vasida как стана руса,изведнъж ли(с обезцветяване) или постепенно? Rolling Eyes На мен ми се изка да се изсветля малко,но тъй като съм със светла кожа ще ми се налага да мацвам поне спирала и руж всеки ден,а нямам този навик..

Кафе с мед чух че ще има проблеми и стачки на работниците и на двете парижки летища,дано не се осуети пътуването ви.Направо ви завиждам,аз ужасно много бих се забавлявала на Дисниленд,наравно с децата! Party
Дано се справят роднините с отглеждането на малката и вие да сте спокойни и да си изкарате супер!

Малко снимки от "прошката",на който му се гледа http://bodlivata.snimka.bg/family/dari-i-adi.402277.17512880

# 594
Момичета и аз много се радвам за Маруся,но мисля че тя сама трябваше да съобщи тази новина,когато прецени.Все пак си е нейна радост и неина бременност!  Hug Hug Hug

# 595
 Да, Даниелка, права си, може би беше грешка от моя страна, но просто се зарадвах. Съжалявам. Сега се чувствам много кофти . Sad(( Нищо не е било с лоши намерения или чувства.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:54 от stasi8510

# 596
  • София
Много Ви благодаря за милите пожелания момичета. Наистина моя мил е рожденик днес, та да ви почерпя скромно

А ние довечера ще се по-черпим по-обилно, че си имаме и баба-помощничка  Joy

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН И ДВЕТЕ НИ РОЖДЕНИЧКИ - ВИЛИ И ГАЛЯ !!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ С МНОГО УСПЕХИ И ЛЮБОВ

Хайде толкова за сега от мен, че се стягаме за разходка, преди да е заваляло Simple Smile

Хубав ден на всички  Hug

# 597
  • София
Бодливка, много си слаба, браво  Peace Пак ли почна Дюкан? А девойките ти са прекрасни  Heart Eyes
Роси, много интересни неща сте измислили, аз обаче слагах на Иво само предмети, символизиращи професии, които харесвам  Embarassed Blush Не, че ще е вярно това, но поне докато зависи от мен, аз да си избирам Mr. Green Та той хвана термометър, за д-р  Simple Smile
Веселина, тази примерно http://www.facebook.com/photo.php?pid=30967433&id=1114590630, ако си ти сте 4мата  Simple Smile , но май не си ти.  Crazy леле, голямо разследване проведох  Blush ooooh! Embarassed Crazy
За Маруся и мен ми мина това през главата  Rolling Eyes , но мисля, че няма да се разсърди  Rolling Eyes Hug

# 598
Най после се прирахме от фризьор и дълга разходка с кафепиене с дружки! Беше много приятно! Петя беше послушна, проплака само накрая като и оформяха бретона! Вече не може да си яде косата - Ура!
Сега заспа блаженно и доволно!

Мерси за комплиментите за Петя! Тоалетът за РД го изрових  сред дрехите подарени за кръщенето! Embarassed Тъкмо се бях засилила да взимам тоалет и се сетих, че има доста неносени неща! Благодаря ви още веднъж!

Бодливка много са ти пораснали сладурчетата! А ти изглеждаш страхотно!Този Дюкан явно си го спазвала много стриктно!Браво!

# 599
Роси- мерси за списъка, копнах си го.
 Elwing- там е сестра и. Аз пък се пулих на снимките от сватбата и.
Нинче- още вчера имах детски. Виж днес вече ги нема  Whistling

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:16 от ~Elg~

Общи условия

Активация на акаунт