Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит рожден ден на Илияна, Мария и Ивайло!  Tada  party002 Gift Да растат здрави, усмихнати, игриви и много щастливи, за радост на мама и тате
GalinaG24, успех в начинанието  Hug
vily_st, ~Elg~, имам подарени 2 пръстена. Единия е тип халка даже, но и двата не са ни за годеж, ни за сватба.
slancetoo, дано не е нещо сериозно  Praynig
Вчера се оциклих, а се чудех що тия дни нещо не съм на кеф  Tired
Хайде приятни ви слънчеви разходки  Hug

# 616
Честит рожден ден на Илияна, Мария и Ивайло!
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Да са живи и здрави, много послушни и да радват мама и тате!!!

# 617
Добрутро!

Честит Рожден Ден на Мария,Илияна и Ивайло!
Да растат здрави,засмени и будни деца!
 Hug

За мамите

vili_st честит ти годежен пръстен,страхотна изненада с виното на екс. Wink И аз пиля,пиля..ама явно ще трябва първо да се оженим,пък после да си чакам годежния пръстен. Crazy И без това още с появата на Дари го караме отзад-напред. Laughing

Galina успех в бизнеса,да ти върви по вода! Hug Сетих се пак за Маруся,нали имаше и тя бебешки магазин в Бургас.
Шу
дано ви подминат скоро болестите и неразположенията,пък кой знае-може и мечтата ти която си описала така красиво да те чака зад ъгъла. Wink Вчера какво се забих във ФБ и гледам моята съученичка в Щатите пак качила нови снимки от екзотични места,та "попътувах" и аз.То не са палми,хамаци,водни паркове и плаж върху розов пясък.. Sunglasses Много пътуват с децата,и са си прави че вместо да дават няколко хиляди за идване до БГ,си правят екскурзии.Винаги съм казвала,че богат е онзи,който може да пътува.Но и да умее да "вижда".Същата дружка ми разправяше,как поканили приятел на мъжа и на гости и много искали да го заведат на Ниагара.Е не спрял да мрънка оня,колко мокро било и на предложението им да слязат долу с лодките да видят водопада отблизо бай Ганеца казал"е к'во да му гледам-вОдА"! Crazy ooooh!

Веселина така с тъмна коса и грим наистина си много различна! thumbsup

dobro_nastroenie  Hug

Слънце може да си се преуморила,дано не е нещо сериозно.

Еlwing,Zora,TaняТ,Rila мерси за комплиметите,ама не съм чак толкова слаба.Виж за умствено не съм толкова сигурна. Crazy
Не съм отново на Дюкан,но наистина бях стриктна три месеца и освен че си върнах кг.от преди да забременея,ги задържам успешно.Краката са ми слаби,но голямата "плочка" на корема разваля всичко. Confused Винаги съм имала коремче,но след втората бременност съвсем се разтегна и се чудя как да правя упражнения с този мой кръст.. Пак ще слагам колана,че ме обзема ужас да не заприличам на изсипан чувал като някоя лелка,а годинките се трупат най вече на лице,гъз и корем. Mr. Green

На Адриана май ще и излизат двата горни централни резци. Crazy Виждам две едва забележими бели точици,ама до няколко дни ще си покаже.Иначе сме кисели през ден за разнообразие.Ще поизлезем после,докато не е избягало слънцето..

Приятни разходки на всички!  Nature Sun With Face

# 618
Стаси- а бе на мен ми обещаха диамант, ама аз не смея да си мечтая за това. Ще се зарадвам и на пластмасов, само да се води годежен.  hahaha
Да ти отговоря на въпроса, макар че нямам 2 деща. Зависи си от човека. Една приятела и с първото и с второто качи само по 10кг. Бебетата си бяха доста големи, а тя ядеше яко. Майка ми пък с мен е качила норално, с единия ми брат 30кг, с другия 15кг. Пък и ако имаш воля и желание се свалят.
Шу- и аз си мечтая за такова място. Ние имаме предложение от едни приятели с деца, за Италия. Но давидим септември как ще сме с парите.

# 619
Честит рожден ден на Илияна, Мария, Ивайло!
Нека растат здрави, безгрижни, щастливи !

Сега да успокоя мъжките мами на които им предстои изпитание, като нашето, че тази нощ Марти си спа спокойно, не забелязах и да се превива от болка при пишкане...силно се надявам да е било това, един ден неразположение .... Laughing Само дето след безсънната нощ се надявах да поспим до по-късно сутринта, но не би...съседите над нас го събудиха към 06:30ч., какви са тези хора бе...така влачат столовете по паркет, като става, че... #Cussing out
Дано временцето е така слънчево и следобеда, че така съм мераклиика на една хубава разходка, след два, три дни стоене в къщи...
Зелено човече  много е хубава тортата ви за рождения ден - любимата калинка  newsm10, честно казано доста се заинтересувах от къде сте я поръчали, аз не мисля да е калинка, но предполагам, че има и други доста сполучливи идеи...да кажа, че това е тортата, която се доближава най-много до представите ми за сполучлива детска торта...като изработка, визия....хич не ги харесвам тези сметановите, бели...правоъгълни, с картинка...Така, че би ли споделила от къде я поръчахте, че съм на тази вълна сега и се мъдря и чудя от къде...
Хубав и усмихнат ден на всички !  Hug

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 10:08 от dobro_nastroenie

# 620
Добро утро и от нас!!!!

И днес имаме рожденици - да са живи, здрави и много щастливи деца, Мария,Илияна и Ивайло!

Окич, Галина и Симеонка - весел празник днес и много радостни моменти!  bouquet

Галина, успех в новото начинание!

Годежен пръстен и аз имам, но не е с диаманти, ама много си го харесвам. Дано всички, които го очаквата да получите скоро най-прекрасния за вас пръстен!

Слънце, дано не е нищо сериозно! Praynig

Шу, много са ти прекрасни мечтите - съвсем скоро....като поотраснат още малко децата и ще ги осъществите, знам! Hug Оправяйте се бързичко и скоро да се похвалиш с нова и прекрасна къща. Praynig

Шуши, и мъж ми е обещал едноседмична почивка на сейшелските острови на онези "бунгала" със стъкления под над океана... да видим обаче кога... надявам се да е догодина.

Стаси, на мен пък всички познати и приятелки с второ дете ми казват, че се качват по-малко килограми и се свалят по-лесно, защото вече организма е "трениран" така да се каже...ама живот и здраве ще видим, надявам се...

Рая ми е кисела и тя от 2 дни...дано избие някое зъбче, че от 3 месеца сме с 8 и това е - другите не искат да излизат, а аз съм  #Crazy

# 621
  • София
 ЧРД на порастващите човечета Мария, Ивко и Илияна - много здраве и щастие им желая

Танче, да ти е жив и здрав мъжа

Бодливка, най-ме изкефи каубойския стил smile3540 само коня ти липсва. Децата няма да ги коментирам - те винаги са прекрасни и по-хубави от родителите си  Mr. Green А с изследванията на Ади какво стана, нали и нейните показатели не бяха в норма? Или ще я боцкат като стане на годинка?

Шу, дано скоро всички отново сте здрави и не ти се налага да се чувстваш като болногледачка. Не че ще престанеш да храниш и обслужваш децата скоро, но поне атмосферата вкъщи ще е друга. Успех и с търсенето на нов дом  Hug

Слънце, да се отчетеш после какво са ти казали, че да не те мислим.

`Кафе с мед` страхотни очи има София - много и се радвах

Galina, успех в бизнеса

stasi, аз качих два-три килограма по-малко с Тео и доста бързо ки възстанових килограмите от преди раждането. След първото раждане пак бързо отслабнах. Е, не станах отново 42кг. (толкова бях преди да забременея), но и 46 пак ме устройват  Peace

dobro_nastroenie, нали се чудеше каква торта да направиш, за да може да хапне и Марти. Аз направих бисквитената по рецепта на SZA и в нея няма яйца, мляко и т.н..., а орехите замених с накиснати овесени ядки. Сложих също банани и ябълков крем (сварени и пасирани ябълки). За нашия вкус е малко странна, защото не е сладка, но за децата е ОК  Peace

Като ми чета как ви е яд, че нямате годежен пръстен и не сте ходили на меден месец почвам да си мисля, че нещо съм сбъркана  Thinking. Ние с мъжа ми само отидохме и подписахме със свидетели и това беше, така си го решихме и двамата. Подарявал ми е пръстени и други бижута, само че сребърни (аз каквато съм мургава хич не се харесвам с жълто и не нося злато). Никога не ме е било яд, че не съм си направила сватба, или че не съм се сгодила и не ми е правил специално предложение с пръстен мъжа ми (то за сватба още не е късно де, тъкмо и шафери ще си имаме Mr. Green). Що се отнася до пътешествие ще се радвам да можем някога да отидем на такова с децата.

Аз сготвих за сефте леща на Тео, да видим дали ще я одобри на обяд. Сега ще се оправяме и хукваме навън. Много се радвам на хубавото време и само гледам да не сме си вкъщи.

Я дайте идея какво да направя с печени чушки, че вчера размразих един голям плик. Снощи правих гювечета и сложих малко и от тях, довечера и на Тео ще му направявя нещо, но пак остават, а пълнени чушки не ми се ядат.

# 622
Честит рожден ден на Мария, Илияна и Ивайло!Да са живи и здрави, щастливи и много да ви радват!  bouquet  bouquet  bouquet
Нямам време да чета, после ще наваксам, само да ви кажа че днес ще правя прощъпулка! Hug Дано всичко мине наред, че от сутринта съм адски нервна...

# 623
Честит рожден ден на Мария, Илияна и Ивайло!.
Много да ви радват и усмивките да не слизат от личицата им.

# 624
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Мария, Илияна и Ивайло! Да са здрави, послушни и да имат щастливо и безгрижно детство за радост на мама и тати! newsm59  party041 Tada
vili_st, честит годежен пръстен! Да сте много щастливи заедно! И често да ти поднасят такива красиви изненади!

Аз съвсем ви изпуснах края тази седмица, ще трябва в някоя от следващите нощи на наваксам. Grinning

# 625
Честит рожден ден на Борката! Hug baloni
Да е жив и здрав и да наследи творческите умения на мама и татко!
Извинявам се за патерицата. Цветка, страхотна торта, възхищавам ти се!  bouquet

Честит рожден ден на Мария, Ивайло и Илияна!   baloni baloni baloni
Да са здрави, щастливи и имат голям успех в живота!

Момичета, изтри ми се поста който писах досега, със всички картинки и прочее.  CryПубликувам, ще редактирам после.

Честит рожден ден на Галя и Вили!  bouquet  bouquet
Много здраве и любов ви желая, момичета. Hug
Вили, честит пръстен! Да сте все така влюбени! Hug
Галя, много успехи в бизнеса ти желая! Hug

Риша буквално ми разказва играта в последно време. Всички ми завиждаха за големия син, че е толкова спокоен и лесен за отглеждане.
Рихард ми е компенсацията. Прави безумия, пищи и се тръшка, маниери при хранене нула, преобличам го и чистя след всяко хранене.
Докато се занимавам с Тоби, особено когато кърмя прави най-големи поразии.
Ох, оплаках се.

Много се радвам за Маруся.

Стейси, аз качих еднакво и с трите бременности. В момента съм 49кг. Толкова бях на 13г. Laughing

Вероники, колко си висока? Надявам се да не ти пречи, че питам. Аз съм 155см и от кръста надолу съм закръгленка, та се чудя колко килограма аджеба трябва да съм, за да не са ми пълни бедрата. Rolling Eyes
Станала съм много girly напоследък. Заспят ли децата висвам на ютюб.  Laughing Лакирам се и се обучавам в грижи за себе си. Че и преса си купих. Много съм доволна. Днес ми пристигна блуза на My Chemical Romance.  Blush Подмладявам се усърдно.
Шу, имаме еднакви мечти. Дано скоро ни се сбъднат. Hug Бързо оздравяване на всички у вас. Дано скоро си намерите и къща. На нас същата гадна случка ни се случи. Много хубава къща бяхме намерили и в деня на подписването, собственика подписал с някой друг. Sad Вярвам, че е било за добро обаче.

Кафе с мед, весело изкарване в ЕвроДисни, много, много го обичам това място, дано пак идем скоро.

Слънце, дано не е сериозно. Почивай си повече. Скоро ли ще се местите?
Нинче, радвам се, че майка ти е по-добре. Моята хич не е добре, та мога да си представя какво ти е било.
Много предгръдки за Марти и Калин.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 12:49 от Deziderata

# 626
Oх, нашата прощъпулка мина, ама ако знаете колко нерви изхабих... Rolling Eyes...щяхме да останем без питка баш за повода и то заради тъпата продавачка! #2gunfireНали искат заявката да е един ден преди събитието, а тя моля ви се, помислила че става въпрос за другата сряда!Направо побеснях, и добре че майка ходи да се разправя че иначе ако бях аз лошо й се пише! #Cussing out И добре че намерихме резервен вариант и хората направиха питка, но пък закъсняха...вместо в 12:30, чак в 13 ч.мъжа ми я донесе... Tired, а и на вкус не е хубава...
Както и да е, стига съм се оплаквала, важното е че това мина, макар и с много нерви! Laughing.Радо горкия остана гладен,иначе хвана албумче за снимки, и нищо друго не му привлече вниманието-фотограф ще става моето момче!Ще снима голи мадами за някое елитно списание след време, как да не му завидиш!.... Joy

# 627
 Нинче, може да снима Кали като стане известен модел Wink. Е , без голи снимки, разбира се. Само за най-елитните фешън списания. Joy

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:18 от stasi8510

# 628
  • София
Честито на рождениците (някои - на патерици) Галина Г24, Вили–ст, Половинката на ТаняР, Мария на Окич, Ивайло наГалинаГ24, Илияна на Симеонка Tada newsm59 Tada

зеленко, нали имахте съмнения, че е наследил таласемия от теб, или това само хематолог може да го установи? Аз не съм много наясно с това заболяване, но си спомням, че ти май беше казвала, че ако е с таласемия не може да приема железни препарати за повишаване на хемоглобина.

Точно това е положението в кратце. След средата на март ще търсим детския хематолог, дето Ел ми го препоръча - този месец не успяхме, че беше в чужбина... За протокола, хемоглобинът е 87 (на 6 месеца беше 89, на 9 или 10 беше 80)... Тъпото е, че категоричната диагноза се поставя след 2 годишна възраст, но всички косвени признаци са налице (пак да похваля педиатърката, която изнамери някакво ръчно броене или нещо подобно на клетките когато се установи ниския хемоглобин за втори път)... Все пак надявам се някакви указания да получим, че не намирам кой знае каква информация по въпроса... Тези дни ме успокоиха (благодаря, той си знае който е  Hug ), че под 70 са сериозните проблеми, но все пак...

Добро настоение, направо ми призля като четох поста ти... надявам се Мартин вече да е добре, явно този род проблеми не са толкова редки, колкото си мисли човек... Тортата ни е от сладкарница Неделя, вкусна беше  Mr. Green

Ел, забелязвам аз, че по-рядко пишеш, ама ще чакаме да се похвалиш за тез неща, дето си се захванала с тях  Hug

И ние се оженихме само със свидетелите и техните половинки... а вечерта събрахме приятелите (горе-долу същите, с които отбелязахме рождения ден на Калин) и им казахме   hahaha За по-точна представа на ситуацията ще спомена, че майка ми беше приятно изненадана, че й казахме предварително - доколкото ме познава, очакваше просто да я уведомим при свършен факт  Joy

# 629
Привет от Бургас!

Да честитя рожденните дни на Вили_ст, на Галя, на Борката, на Ивайло, на Илияна и на Мария на Окич!
На всички пожелавам много здраве преди всичко, много семейно щастие, грижливи мъже и послушни деца! А за дечицата - да растат все така усмихнати, добрички, да станат големи умници и да радват мама и тате!

Ние днес отбелязваме последна месечинка... Sad Честита последна месечинка на Ивайло на нани_в! Hug

Ама го видах "рожденника" ми само сутринта, че тръгнах за Бургас рано-рано. Така ми се усмихваше от колата, че хем ми стана приятно, хем малко тъжно.. Да минават по-бързо 5те дена и да си го нагуша хубаво.

Честито за хубавата новина на Маруся! Дано всичко е наред!  Praynig

Добро настроение: представих си какво ти е било, и на Марти също. Душичката малка.. Важното е, че е минало вече и както казваш, няма да го мислиш.  Hug Аз се чудя доколко трябва да е забелено след като ти спомена за случая. Нашата главичка се вижда наполовина и се замислих дали не трябва да е повече... Не излиза цялата. Иначе на всяко къпане си я подръпваме и се забелва без проблеми.  newsm78 Дано и ние да не стигнем до болезнената процедура. Sad
Аз днес предадох проекта ми и в понеделник по живо поздраво съм на изпит.

Общи условия

Активация на акаунт