Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Като заговорихме за свекита забравих да ви се "похваля", че пак мирише на изгоряло вкъщи  Mr. Green Tired , този път, за по-хубава миризма - месото е от стара коза  Close Close Close (не знам кой изобщо щеше да го яде, но...) Обещавам всеки път като се подпали нещо от свеки да ви казвам, да видите лесно ли ми е и на мен  Crossing Arms Crazy Simple Smile
poli+, ние няма да се ваксинираме срещу свински грип.

# 661
Дивена, Чeстит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната...
Хубав празник днес!
  bouquet

Днес изобщо не ми е ден, така че няма да пиша, че да не се оплаквам само... Sad

# 662
  • София
Ох, пак малко на патерица (ама вчера бяхме 7 часа навън и не остана време за компа) - Честит рожден ден на Илияна, Мария и Ивайло. Да растат здрави, усмихнати и много щастливи! Чвстито на мамите! Кажете как празнувахте!
Честито и на сестрата на Елвинг - да ти е жива и здрава! И моята сесетра се бори за същото призвание - много си я обичам!  Heart Eyes
Дивена, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка!
Шу, имам подобнио мечти... ех, кога ли ще стигнем до тях?!?
Вили, честит ти пръстен - много приятна изненада са ти спретнали, браво!
Гале, успех в начинанието!
Днес и ние имаме последна месечинка! Почерпка по случая:

Бодливка, мерси за сайта за Благовещение - прочетох интересни неща там!  Peace Съгласна съм с теб и за пътуванията, сетих се аз за моите екскурзии ми до Хаваите, Големия каньон, Вегас и др.  и даже малко носталгия по миналите време ме тръшна. Ех, добри времене бяха... А, за бай Ганеца - много се смях... Вода  hahaha
Свекърва ми беше един от най-прекрасните хора, които познавам! Обичах я от все сърце! Много ми става тъжно, като чета какви свекърви има Sad
Годежен пръстен имам - скромен, но от сърце. Май страннито е, че и аз му подарих годежен на него - взех му го от Щатите и помня, че много ме беше страх дали ще му стане... Не че ги носим, де Simple Smile
И аз много си падам по екскурзиите - медения ни месец беше месец и половина - пътуване из Европа с нашата си кола. Ех, колко гот беше - тръгнахме с по един сак и всички парички от сватбата, обърнати в евро. Изкарахме невероятно (роман мога да напиша по въпроса), бяхме в Будапеща, Виена, Прага, Париж, Сем Тропе, Кан, Ница, Монте Марло и Монако, Ла Специя, Венеция... Не съжалявам и за миг за избрания подарък (винаги ще мога да си купя ютия, фритюрник, спални комплекти и т.н.), но не винаги ще можем да си позволим месец и половина да не сме на работа и да сме събрали толкова пари... Всеки ден не знаехме какво ще решим за следващия и къде ще се озовем. Това е може би най-безгрижния период в живота ми, и със сигурност - един от най-щастливият!
90-дневния режим го правих точно преди да забременея, смъкнах 11 кг и съм доволна. Като спра да кърмя, обаче, мисля да пробвам един Дюкан!
Ох, айде, че сме будни и много цвъркаме!!!
Тони, с теб сме, душа. И аз в понеделник се скъсах да рева, ама реших да не ви занимавам, а и не ми се пишеше! Нали знаеш, "не може вечно да вали"  Heart Eyes Целувки за всички, напук на мрачното време!!!

# 663
  • София
Роска, честита ви последна месечинка!  Hug За медения месец ви завидях, ех...  Heart Eyes
Тони, много  Hug от мен! И аз често-често изпадам в дупки напоследък.  Rolling Eyes

# 664
  • Варна
Здравейте! Честито на патерица на всички сладки рожденичета от вчера! Всичко най-хубаво желая на тях и на родителите им!
Интересни теми сте обсъждали гледам. Аз съм доста заета тези дни и затова не можах да се включа навреме.
На всички, които започват нов бизнес или нова работа пожелавам успех! Аз хем взех леко да се спичам от ежедневието си (и по-скоро от мисленето си) на домакиня, хем не мога да си представя да се разделя със Симона и да се опитвам пак да жонглирам между децата и работата. Шу, мечтата ти за бялата рокля и коктейла, направо ми бръкна в раната. Омръзна ми да ходя по анцуг и жадувам да имам повод и възможност да се почувствам красива жена.
За сватбеното пътешествие - не сме ходили на такова и много се надявам по-нататък да мога да пътувам по широкия свят! Ако имам мечта, то това е именно да пътешествам.
Еля, направо паднах от стола, като прочетох пожеланието от свекърва ти. То бива бива скрито напрежение, ама това нейното си е открита злоба. Добре, че сте отделно.
Ох, още щях да пиша, но забравих половината. Нищо, следобед може пак да се включа.

# 665
  • София
 Честит първи рожден ден на патерици на Мария, Илияна и Ивайло!!!

Честит рожден ден, Дивена:) Бъди много щастлива и винаги обичана майка и съпруга:)

Росикв - и ние вчера бяхме от 13 до 18 навън с кратка пауза за хапване, което така и не се осъществи. Има ли други неядящи деца като моето все още? За дерматита - има ситни безцветни пъпчици по цялото личице и тук таме по ръчички и крачета. Появиха се на Коледа, първо си мислехме, че мн са го целували бабите, ама на..друго се оказа. За нещата, с които съм се захванала - още са в зародиш, като стане факт, ще се похваля, както е казала Зеленкото:)
 За годежните пръстени - Андрей ми предложи брак със златен пръстен с цирконий, обещал е един ден да го заменим с диамант. След това свекърва ми импровизира годеж на рождения му ден, беше обидена, че не сме направили всичко по правилата ooooh!
Меден месец имахме в Турция, но вече бях бременна и по-скоро се наслаждавах на курортуването, по-малко на близостта с мъжа ми, или по-точно наблягах на духаовната ни близост и дори това, че получих гастритна криза, не ми се отрази, ами друго си е да те боли зверски стомах, когато се припичаш на плаж и гледаш синьо-зелените вълнички да се плискат под краката ти Mr. Green
 Изкушавам се да се пооплача от свеки - тя постоянно прави забележки как гледаме и храним детето. Та аз и казах, че все пак никога не е боледувал, а тя каза - имате късмет!!!! А не, че добре се грижим за него  #2gunfire
 Вили ст, изкарали сте меден месец мечта Peace
 Шу, не се ядосвай, всичко ще се нареди Hug
 22, как ще те е срам, добре си направила Wink, ах как си мечтая и аз един ден да се наспя, вече нямам сили, всеки ден по-трудно и по-трудно ставам.
 Стаси, майката на моя приятелка цял живот е била пухкава, докато не забременяла с второ дете и до днес е много слаба Peace Индивидуално е, според мен.
 И накрая, че много дълго стана, искам да се похваля, че ще ставаме кумуве за пръв път през май!! Сватбата ще е скромна, искат хората да си правят ремонт, че ще има и бебе, но честта си остава висока, както и вълнението Party

# 666
  • Стара Загора
Дивена  newsm59
Всичко най-най ти пожелавам!!!!

# 667
Привет!

На мен нещо тия дни хич не ми остава време да пиша, и ние все сме навън, та и аз на патерици - ЧЕСТОТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!!!

А нашите мерки на 1 г. са 8.150 кг. и 73 см. (пораснала е със 150 гр. и 2 см.)На мама джобното гадже  Laughing Доки каза, че си е екстра, даже ми показа таблицата, за момичета границите са 7 кг. - 11 кг., така че даже не сме на мимимума  Mr. Green Аз не, че съм се притеснила, де.Даже не мога да кажа, че е злояда, яде си детето, не по много, но достатъчно и качествено.  След малко ще кача снимки да видите какво и е любимото занимание  Crazy

Еля, опасна е твоята свекърва, ама явно и голямо мрънкане ще да е било  Wink Аз пък от поста на Мънки разбрах, че си си изпросила пожеланието, а не самия пръстен  Wink.

Роска, благородно ви завидях за медения месец - евала!!!Ние никъде не сме ходили, а и пръстен нямам, а халките отдавна не ги носим и двамата  Crazy, ама това не ни пречи на любовта  Mr. Green

Стаси, всичко си е строго индивидуално и надали можеш да си направиш някакъв генерален извод от прочетеното тук, ама ще ти кажа и при мен как стоят нещата - качих абсолютно еднакво и 2-та пъти, по 20 кг. Струва ми се, че първият път по-бързичко съм се възстановила, но горе=долу пак е било след първата годинка, така че още не мога със сигурност да кажа. Но има и други фактори - бях на 23 г., а сега съм на 31  Wink, кърмих до 8 мес., после си пуших стабилно...а сега още кърмя все пак, а и това си има значение. Не, че се оправдавам, щото и си хапвам стабилно, което много ме ядосва, че хич нямам воля да ям по-малко  Crazy.
Помня, че последните 2-3 години преди да забременея пак отслабнах много, бях към 49-50 кг.Сега до тях ми остават още 10 кг, които не помръдват.

Та и аз сериозно се замислям да погледна за какво става въпрос в тази 90 дневна диета, ама на - още даже не съм си направила труда да прочета  Crazy.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 13:14 от *Nikita*

# 668
  • София
 Ей тоз месец почти няма ден без рожденик
 DiVeNa, ЧРД  много здраве, щастие и късмет от нашата дружина, а другото - от магазина!

Честита последна месечинка на Стела и на патерички на Станимир и Илия  Hug

Elwing, честито и на сестричката ти - все така да се разбирате и обичате. Дано наистина не е със скарлатина Иво  Praynig и бързо да се оправя. А Алекс как е, нали и той беше почнал да кашля?

Ваксина против грип никога не съм си слагала и не мисля да си слагам, на децата също.

Роси е обикаляла света и заради мен  Mr. Green Аз не стига, че не съм излизала извън родината, ами и тук не съм обикаляла кой знае колко - с милото сме решили да наваксваме  Laughing

Мънки, ама наистина ли е над 10кг. Илийката, изглежда ми доста по-слаб от Тео, а той е малко над 9кг.

kikoimery, от къде ще ги сваляш тия 10кг.  Thinking , ти си супер и така, нали скоро се виждахме. Тя и stasi скоро споменаваше, че трябвало да сваля кила, пък на мен доста слаба ми се видя на коледното парти, а и по снимките като я гледам

Deziderata, аз съм с 1см. по-висока от теб  Mr. Green Тук съм 42кг., а след като родих Ники съм била най-малко 45кг. Сега съм 46кг., но трябва да почна да правя някакви упражнения, че корема ми е като мекотело  ooooh!  

~Elg~, ето ти още една идея, докато си на творческа вълна Eто и клипче, да добиеш представа как се прави - не е трудно, а е страшно ефектно  Peace

# 669
Здравейте и от мен и честито със закъснение, но от сърце на порасналите дечица Илияна, Мария и Ивайло. Да са ви живи и здарвички.
Честит Рожден Ден и на ДиВеНа- всичко най-най.
Ох, Роси като прочетох за сватбеното ви пътешествие много се развълнувах- страхотно е. А пък с разказите ти за Щатите онзи ден в колата така си трогнала моя мъж, че не ме оставя на мира с тоя Вегас- трябвало да ходиме там. Не че имам нещо против, ама и аз съм една.... все искам първо да се устроиме да се обзаведеме пък тогава екскурзии... ама май не съм съвсем права. Нищо ако не успеем скоро да стигнем до Вегас ще се видиме на кафенце да му разкажеш пак newsm62. Ама наистина си те бива де- докато разказваше имах чувството че съма там Laughing
Иначе годежен пръстен имам.Моят мъж не е от романтичните, но все пак много си го обичкам.
Когато го беше купил и решил да ми го даде, беше на един 14.02 и трябваше да излизаме някаде, аз докато се прибера от работа той горкия беше заспал и оставил пръстена на масата та не беше никаква изненада ама все пак... Ама първо ми предложи брак и чак след месец ми купи пръстен. Имахме кратко сватбено пътешествие на нашето море, защото сватбата ни беше лятото и така... Спомени, спомени беше преди 4 години. Като гледам да ви кажа тези мъже по филмите то букети, то романтика за всеки празник си викам "къде бяха тези мъже аз когато се омъжвах" в кръга на шегата разбира се не бих заменила мъж ми за нищо на света не е романтичен, но пък много ни обича по някога ми става криво че не се е сетил за подарък за някой повод ама какво да се прави. А пък за  изписването на детето няма да ви казвам за малко да забрави да  купи цветя. Беше разтичал да купива ядене че нашите и техните дойдоха в къщи след това, а пък и той работи в хранителния бизнес от доста време и затова това му е в главата та... накрая се присетил и се обажда даже не той а свекърва ми да ме пита какво цвете искам  стана ми много мъчно да ви кажа..... още му трия сол на главата за тоя за тоя случай. Обещал е при второ да се реваншира пък ще видим Laughing
За свекитата не ми се говори че роман мога да напиша много се радвам като чета  че има толкова добри свекърви моята е средно положение, но пък и аз съм доста особена.
Зеленко много ми стана мъчно за Калинко- стискам палци всичко да се оправи.
Успех в бизнеса на Галя.
Честита последна месечинка на всички.
 Е,айде толкова от мен ще бягам за кухнята на Андреа.

# 670
Честит рожден ден на Дивена и от мен!  bouquet
Ами предлагам като свършат рожденните дни да си обявим една класация за най-голямо момче и момиче на една година!Почти съм сигурна че ще спечелим първото място! Mr. Green

# 671
  • Стара Загора
На 1 година теглото се умножава по 3 от рожденното тегло. Следователно Радо си е баш в нормите - нито по малко нито повече. Той е роден 4 кила абсолютно нормално е да е 12 сега.  
Симона като е родена 2,800 на 1 година е 9 кг, което прави повече от това което и да е(ама за мен пак е малко). Тъй, че не се шашкайте кой слаб и кой над нормата.

Нинка я си виж линийката!

# 672
А Никита- моля моля, хич не си беше мрънкане. Тогава нея я нямаше и ме пита по скайпа дали имам годежен пръстен. Та и казах, че си нямам и си го чакам. Мрънкам си пред мъжо, а той не е от дези дето споделят. На нея да съм го казалаоще 1 път.
Ама аз си знам защо ми е това пожелание.

Вероники- много благодаря за идейките, ще и ги запазя са догодина, като имам повече време

# 673
На 1 година теглото се умножава по 3 от рожденното тегло. Следователно Радо си е баш в нормите - нито по малко нито повече. Той е роден 4 кила абсолютно нормално е да е 12 сега.  
Симона като е родена 2,800 на 1 година е 9 кг, което прави повече от това което и да е(ама за мен пак е малко). Тъй, че не се шашкайте кой слаб и кой над нормата.

Нинка я си виж линийката!
Линийката е така...утре ще показва 1 годинка Rolling Eyes
Иначе си абсолютно права за теглото.Аз и затова вчера казах че сме точно като по таблица.А за ръста знам че за една година порастват с приблиз.25 см.

# 674
  • София
И аз чух по телевизията, че се препоръчва деца над 6 месеца да се ваксинират за свинския грип  newsm78 На Калин предстои ваксината на 13 месеца (внушила съм си някакви ужасии по този повод) и може би затова не беше коментирана друга...

Дивена, честит рожден ден   bouquet и заповядай на Скайпа за снимки от срещата, откога те дебна  Mr. Green

Моята свекърва е добричка, отрудена скромна женица, много се радва на Калин, но сега вече сме доооста далече и рядко ходим  Tired Поне гледам да й нося снимки  Peace

Линийките на БГ-МАММА не броят правилно. Аз писах в една тема за подобни неща и просто си сложих друга, не знам кога ще го оправят...

Общи условия

Активация на акаунт