Радослав, Мария и Константин - днес празнуват първият рожден ден!!!!

• 36 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Привет!
Аденис, дано всичко е наред!  Praynig
За тортите - за 1вия рд на баткото беше от 100грама сладки. На вкус беше страхотна, но външния вид нещо не го бяха докарали като на снимката, и цветовете бяха по-силни, явно бяха прекалили с боята  Rolling Eyes И аз си запазих фигурки за спомен  Simple Smile , сега мисля също да направя така. Е, липсват по някоя ръчичка или крак, но  Crazy А иначе - поне при нас - тортата е по-скоро за по-големите деца, а и за самия обичай. Нито ще може да духне свещичката, нито ще му дам да яде  Rolling Eyes
А да се "похваля", че ние сме сополиви, бая време изкара без такива екстри  Tired Явно ще посрещнем рд в прекрасна форма. Дано все пак се разминем само с това  Praynig И по този повод - няма да можем да дойдем утре на среща.  Sad

# 346
  • София
А някой знае ли какви са цените на тортите в 100 грама сладки сега? Аз май само сладки съм си взимала и са им много вкусни, но са и скъпички.

# 347
Здравейте и от нас!

Първо да честитя на рожденниците - те са много бре!  Mr. Green
Честито на Никола, на Дума, на Лора на Сия, на Дидито, на Тони (като гледам новините за Белгия, все за теб се сещам, дано сте здравички!) .. май имаше още. А, да на Веси честитка също! Да те живи и здрави най-вече! Да сте обградени с  много любов, късмет и да имате много парички в джобчетата! (че в тая криза.. вече това ще пожелавам!  Mr. Green )

Ние от вчера сме с Т. Снощи цяла вечер и днес продължава. Сутринта беше 38.3-4. Слагах белтък на крачетата и в чорапки после. Давах и панадол (а май не трябваше, че не свърши никаква работа Sad )И сега се надяавам да се пооправи. Иначе е чист отвсякъде, и доки потвърди моите подозрения, че са зъби, ама да видим. Досега не е вдигал такава Т. Като стана сутринта беше толкова унил миличкия, а нормално не седи на едно място.

Честита месечинка на Марти на Добро настроение - да ти е жив и здрав юнака и само да те радва!

Аз продължавам с курсовата - е*ати и чудото излезе. Проектиране на една длъжност+работно място=12стр. Ужас!  Crossing Arms

# 348
  • София
adenis Hug
veselina_s_p, когато препоръчах Маркрит/създадени1990г/, имах предвид вкус и качество на тортите. Нали след снимките трябва да се изяде  Simple Smile Нямам никаква идея какъв избор на детски торти имат. Ако става въпрос, то и захарното петле на вид е доста привлекателно, а на вкус  Sick
Преди няколко години Скайлайн/създадени2001г/ ги държеше приятел на мъжа ми. Нямам представа дали още се занимава с това. Та тогава, често ходехме в техните сладкарници и съм опитвала доста от продуктите им. Лично му казах, че нещата им са УЖАСНО сладки, даже за човек, като мен, който обича сладко. Отговори ми, че като има кой да ги купува, защо да променят нещо.  Shocked
Нинчето, виж, че напоследък, повечето дечица изкарват неспокойни нощи.  Дано по-бързо премине този период.
Има ли някаква връзка, че Вики ми е боледувала само веднъж и кърменето?

# 349
  • София
Статистически би трябвало да има. Иначе, Илийката досега (да чукна на дърво) температура не е вдигал и само веднъж имаше сополи два дни, а го дохранвам от втория месец и спрях да го кърмя съвсем на 9 месеца, ама и това до деветия месец беше символично.

# 350
  За цените на тортите в "100 грама сладки" не мога с точност да кажа, защото нашата беше сватбена на 3 етажа и т.н., та затова не ни излезе евтино, за детски торти не мога да коментирам.

Е, мънки, 9 месеца пак не е малко кърмене, пак макар и последните месеци символично  Wink

# 351
  • София
Явно всичко е въпрос на вкус  Simple Smile Rolling Eyes Аз съм яла торта на Маркрит, по мое мнение не са нещо кой знае какво  Simple Smile и не бих ги наредила като клас до тези на 100 грама сладки и Лагуна, примерно.  Peace Актуални цени и аз не знам в момента.  Rolling Eyes
За кърменето и неболедуването - - баткото е ял много малко кърма (пиша го така, защото де факто не е кърмен, а е приемал цедена кърма), бих казала, че в сравнение с негови кърмени връстници (от другата тема), за момента боледува по-малко, да чукна на дърво. Всичко е много относително. Алекс от своя страна е папал доста повече кърма от Ивайло, пък все си влачим сополи  Rolling Eyes

# 352
  • София
 Бързо да се разпиша и аз за днес, докато Тео все още си спи в кревата

По повод тортите - сега за именния ден ще правя от тази специалната бебешка, за да може и Тео да си хапне. kris4e, ми даде страхотната идея да я направя във формата на подкова - хем е е лесно за изпълнение, хем има връзка с конете  Wink Много ти благодаря, още веднъж, мила   bouquet и непременно ще я покажа като я направя. Иначе мисля, че съм далеч съм от енциклопедия, има мноооого неща които не знам, но имам още време пред себе си  Mr. Green
 За РД на самия ден пак аз ще си направя торта, а за празненството с роднините, което най-вероятно ще е в някой ресторант, ще поръчам някаква, само дето още не съм решила каква.
 100 грама сладки имам спомен, че са много скъпи детските торти, както и в Двете фукли.
 Аз също пазя фигурки от първата торта на Ники, но нашите бяха едни на Дисни, гумени и въпреки, че той доста си играеше после с тях, все още са читави.

И аз да напомня за срещата утре Приказка без край от 14.00 часа. За тези, които не са ходили там до сега, тук е обяснено как да стигнете до него.

зеленко, дали няма да си останем само ние двете с теб утре, а  Laughing?

Илийчо е страхотен гимнастик  Hug , а и снимките от първия рожден ден на Симонката са прекрасни. На нас все не ни остава време да отидем да си направим хубави семейни снимки.

Хайде показвайте си новите прически, де - само се похвалихте и после се скатавате. Аз от толкова отдавна не съм се подстригвала, че не мога да се трая вече. Какво да направя, като през деня няма кой да гледа детето, а вечер и през уикенда фризьорката е заета. Не мога да си запиша час предваритерлно, защото мъжа ми не е с нормирано работна време и не се знае кога точно ще се прибере. Сега съм решила да се подстрижа късо. Ако не кърмех щях да се обезцветя яко, но сега не смея. Трябва да си изровя снимки от преди години да ви покажа на какво приличах в главата.

Аз тези дни пробвах рецептата за лазаня, която беше пуснала kris4e - стана много вкусна. Почти сама си ометох цялата тава, защото мъж ми не е фен на макаронените изделия, но въпреки това и той яде два пъти.
 Вчера пък пак си правих чийзкейка на rossykv, но с малки подобревния от моя страна - сложих и банани, а също и още един ред бисквити, по желание на половинката - облизахме си пръстите. Ако продължавам така лятото ще ме е срам да отида на море  Embarassed

Въобще не помня какво друго исках да пиша  ooooh!
 Бързо оздравяване на болните и послушни и спокойни дечица.

# 353
Добър ден и от мен.
И мен ме е подгонила треската за утрешния ден, а толкова неща имам да свърша.... ooooh!

Купих дори кори за баница и сирене и ще направя една истинска баница за предястие, освен тортата...  Ще ми се да я направя днес, ама не знам дали ще ме оставят домашните да поработя малко... пък да видим...

Слънце, снимките ви много ми харесаха... искам и ние да направим подобни, но тук точно токива фото-та не съм виждала, та сигурно няма да ни огрее...

Аденис, дано притесненията ти не са основателни. Много стиснати палци от мен и изследванията ти да са добри. Praynig

Нямам представа дали има връзка, но Рая до сега не е боледувала - да чукна на дърво - с изключение на сополки 1 ден преди да избие първото зъбче.

Исках още сумати неща да пиша и ги забравих, ама днес ми е простено...то съвсем нещо не съм в час. #Crazy

# 354
  • София

това е за тези, които се интересуват и нямат фейсбук...простете не много добре направения колаж, но това ми е първият през живота Embarassed

И тъй като нали съм си блейка: Честито на всички празнуващи и рожденици-бебоци.

Слънце, снимките са страхотни. Чак и на мен ми се иска да заведа Светланката да й направят такива снимки

# 355
Аденис,  Hugзвучи много тежко, но вярвай в добрия изход на нещата Hug Hug

Слънце, това е, но освен за Крис, за другите не знаем, че мамите не пишат много много
Класация за най-късно пробило зъбче: Крис на kikoikris, bellabu, Дариян на Nagaina, Калина на Tedsan, Божидар на Веве, Тея на marty24

kris4e, за съжаление при нас въпреки изключителното кърмене, вече два пъти сме пили антибиотик Cryвсе заради червено гърло. Така, че въпреки кърменето не ни се размина, виж сина ми започна да се разболява едва като тръгна на детска градина на 2г. и половина. Късмет Wink

Уау, какви красоти glafira, браво за умението

Аа, Слънце, Симонка да я нацелуваш по палавите опашки Simple Smile

# 356
Здравейте,

Бодливка- и аз много се забавлявам с този сайт.
Крисче- аз имам малко странно мнение за кърменето, но тук нямам намерение да го споделям, че ще ме изядат с парцалите.
Елия не е къмена (20-30мл на хранена за 20 дни не е кърмене) и до сега е вдигнала Т 3 пъти за по 2-3 часа и 2 дни сополи.

Аз днес си поръчах торта на мама при един познат. Някаква пеперуда ще ни докара. Хич не съм в настроение.

# 357
  • Стара Загора

Слънце, това е, но освен за Крис, за другите не знаем, че мамите не пишат много много
Класация за най-късно пробило зъбче: Крис на kikoikris, bellabu, Дариян на Nagaina, Калина на Tedsan, Божидар на Веве, Тея на marty24

Мерси. Редактирах го!

Аа, Слънце, Симонка да я нацелуваш по палавите опашки Simple Smile

ще, ще .  Laughing

# 358
Глафира, чудесни красоти си сътворила! HugЕвала за таланта!  bouquet
Радослав е кърмен 18 дни, досега температура не е вдигал(пу-пу Praynig),2-3 пъти е имал сополи, главно от зъбите... Wink

# 359
И при нас теориите за кърменето не се потвърдиха. С Маги се борихме да се кърмим два месеца с дохранване. До 2-рата годинка не помня и сополи да е имала. После от яслата тръгнаха нещата.
Мира я кърмих до 9мес. и отгоре и си имаше доста често сополи по седмица и повече  Rolling Eyes

За тортите, аз последно май ще ес ориентирам към Рицка. Тях съм ги яла и са много хубави. А и на цена са добри  Peace Че и аз не обичам да ми е много сладка тортата  Rolling Eyes А нямам нерви да обикалям всички сладкарници и да пробвам торти  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт