Юлски бебета - Тема 25

• 27 209
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Стрелче, добре завърнали се у дома Hug, най-добрите новини са твоите Peace Дано да оздравяват скоро и останалите вече и да разчистваш плота в кухнята.

направих мляко с нес
..не знам какво ми става, ама 100 пъти го прочетох това като "направих малко секс " Joy

да не ги изпотръжкам там.
...хм, ти какво - свекърите на търг ли нещо ще предлагаш newsm78 ( Wink)

Инкс
, щом не можеш да си представиш да направят нещо през главата ти твоите свекъри, ДА, наистина си случила, аз не мога да се похваля с такава случайност, за нещастие ooooh!

Джил,  Peace опитах се да предупредя  за канибализма в градинската тема, ядат с парцалите там и са много лоши; честно казано , не знам защо го правят. А твоето изказване ти прави чест!

След като вчера и днес Ния хапна спанак, мога да се похваля , че имах зелено човече вкъщи  hahaha Понеже свършихме голямата работа, докато обядвахме, след това почиствах зелен пълнеж в носа, зелено лице и зелено дупе. Mr. Green

# 361
Ех, Медула, пак внесе настроение в темата Joy Hug В навечерието на празника (без значение дали го празнувате) секс ти се привижда Laughing
.....една буквичка и ги продаде свекитата Мимето... Wink

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 15:41 от djidjito

# 362
Стрелче, радвам се, че сте си вкъщи и дано бързо забравите всякакви болести! Hug
Джиджи, и аз настръхнах направо като те прочетох, сигурна съм, че всичко е наред със Стелличка. Признавам, че аз почти никога ен връзвам Влади, когато таблата е пред него, и той също много се навежда настрани, назад.. взимам си бележка, коланите не ограничават много движенията, така че ще гледам да ги слагам винаги!
П.П. Нямало ме е в Скайпа, пиши пак. Hug
Мила, и аз съм почуквала Влади, а и Юлиана, носейки ги по стени, врати, обикновено без реакция.. Simple Smile
Миме, кой й ее забранил нета на Мама Барба? Приятни ми бяха включванията й, много свежа!
И наистина няма ли вече някоя да се похвали с положително тестче, време е?! Simple Smile
Дзимби не е писала скоро също, Вили, Валерия..
Александра, можеш да си вземеш сушилня втора употреба, има по-добри даже от новите, моята е такава - Miele, докато си взема нова със същата марка, нали бързахме да се нанесем..
Диди, страашна е Катето! И Влади преди няколко дни започна да се изправя сам, все забравям да пиша. В кошарата му е най-удобно, но всякакви опори намира, предвижва се по малко и настрани. Той не пълзи и може и да не започне въобще като гледам, напарво иска да ходи, задължително поне по 5-6 пъти на ден правим обиколки, като го държа за ръце.
Нели, честита ви прическа!
Медула, отдавна подозирам Влади в недолюбване на оранжевия цвят, та съвсем ме замисли да мсеня концепцията, току виж проял.

Всякакви обриви по всички дечица бързо да изчезват!
За Дейзи и Миро и аз писах, че са за Гинес, защото по груби сметки той всъщност е бил може би и на ненавършени 6 м. - пише "преди Коледа"! Както вече писах на Юлиана първата дума беше "пъп" на 8 м., а специално за топка си спомням, че в началото казваше "топта".
Влади също ме мамосва, но още не съм напълно сигурна дали е съзнателно и затова не съм се похвалила, макар че често се случва да го казва в подходящ момент, когато ме иска или се нуждае от нещо. Иначе най-често си мърмори "ба-ба-ба-ба..." до безкрай и от кеф, и когато е сърдит нещо с долното чене, много е смешен. Simple Smile

Джил, отивам да видя в Страстите.. Simple Smile

# 363
Джиджи за жълтъка педиатърката ме посъветва да давам 1/4 около 2-3 седмици и след това да увелича на 1/2. Освен това ми каза през ден, дори и когато го въвеждам. За цял още не сме говорили, но една моя позната даде цял след навършване на годинка.

Я да ви питам за регистрирането в системата за детските градини. Не можах да си регистрирам предимството за работеща в ЦДГ баба.  Grinning Ако вие знаете как става, че докато ми отговорят на мейла може да мине доста време. А в онази другата тема не ми се пита, че жива ще ме одерат.  Joy hahaha Joy

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 16:34 от Анонимен

# 364
Нелир,и ние се обръщахме само на ляво и спеше само на ляво,но от извесно време е станала като шило Simple Smile
А4,благодаря,че попита днес сме по добре,не кашля толкова и сополките намаляха.
Стрелче,много се радвам,че сте си в къщи ДАНО ВСИЧКО ЛОШО ВЕЧЕ ВИ Е ЗАД ГЪРБА.
Малката ми бузанка може да казва баба,дядя,кака,лала.Мама и тати още не е усвоила.Не може да пълзи и се търкаля,като магаренце за да стигне до играчките си.Но предпочита да почне да мрънка и мама или тати да и я дадат на готово.Обаче от днес реших,че и да мрънка няма да и я дам.Така де нека сама малко да се напъне за да си я вземе.Не обича да стои самичка и само да ме испусне от поглед започва рев.
Джиджи,много неприятно преживяване дано не се повтаря.
Мама Диди,много сте пъргави Laughing

# 365
Моника много отдавна когато плаче нещо и и се спи вика"мааам", "маааама", но съм далеч от мисълта, че казва "мама" Simple Smile
Юлско бебе, ти ме изплаши - що неща поръчах размер за годинка - сега ако са малки ooooh!
От "Судокрем" и аз съм много доволна.
[r=magenta]Инкс и Прашец[/color] , благодаря ви ,че така се включихте в моя въпрос. Моята дружка не иска нищо от баша си защото не е силно казано дори,че го мрази.Просто не иска нищо от него и семейството му.За други мотиви незнам. Тя дори ме попита дали може да се срещне с някоя от вас  Joy Ама ще трябва доста да се поразходи  Laughing

[/b]
В такъв случай няма нищо сложно - едно заявление за отказ с нот. зав. подпис, както е обяснила Прашец Simple Smile Всеки колега ще свърши работа Simple Smile
Миласара, няма спор - и двете я пратихме на адвокат Wink
Миме, и моя свекър има мустаци и мирише на цигари, но е сладур, винаги е насреща, ако имаме нужда от нещо, а малката се забавлява да му дърпа мустаците Simple Smile

Абе да ви питам - хубаво съм взела аз една добавка пуешко - тя е 80гр. - колко се очаква да сложа в зеленчуковото пюре - цялата ми се вижда много newsm78  

# 366
Инкс, около 15 гр месо на порция  препоръчват.

# 367
  • Canada
ЕЕЕ изпуснах правния спор този път... Но другия път, и аз ще се включа... Wink
Дейзи, наистина ни разби всичките... Наистина са за Гинес!!! Hug
Инкс, не мисля че е майтап че Моника казва "мама".. Нико за първи път на 2 месеца каза нещо подобно и тогава не бях сигурна. Но след като го повтори още 2-3 пъти вече бях убедена че се опитва да ме извика... Даже и Кари го чу втория път, а и педката беше у нас когато веднъж ме извика така...

# 368
  • София
Аз да се оплача в Била в Хиподрума няма рапично олио а се вдигнахме само заради него. #Cussing out
След това тръгнахме малко на разходка той парка е съвсем близо, ноооо непроходимо, в парка по алеите пълно със сняг и огромни локви, на всичкото отгоре задуха и много силен вятър та само 15 мин. бяхме на вън пак провал на разходката. Нещо не ми върви след Била да правим разходка и миналия път стана така.
Инкс ако говориш за тези бурканчета на Хип които се водят чисто пуешко месо и вече си захранила с него, можеш да сложиш половин бурканче от него и остатъка до нужното количество зеленчуково пюре. Аз така го давам.
Медула 15 г. не са ли съвсем малко, то и без това не е все пак чисто месо има ориз и разни други примеси в него. Може би имаш предвид наистина чисто месо.
Я кажете в коя тема са тези "канибали" дето "ръфат чивешко месо" за които говорите във връзка с някакви детски градини? Стана ми любопитно и аз да погледна.

# 369
Момичета за детските дрехи на Ла редут. Не гледайте възрастта, а височината и кг. Ето таблици:
http://www.laredoute.fr/sizeGuide.aspx?rayCode=LE&popup=1 - SA taille Boutique Bébés

http://www.laredoute.ru/help/sizes.aspx?show=Kids

Като правило марката Cocoon е умалена.  Peace

# 370
Хайде и аз да ви нагледам!
Гледам отбора на скачачите вече има нови членове  Hug Hug Hug добрееее дошлиии дето се вика!!!!

Джиджи дано си запазила спокойствие - супер е гадно наистина, нали и Влади скоро падна и то само заради моята небрежност и самонадеяност и цял ден ми беше криво, но поне той не го разбра надявам се.  Hug Hug Hug Доста ще има да падат тепърва! Дано е все без последици!

Ха хаааа Медула, секс ааааа?!!!
Гледам  и свекъри на търг раздавате - няма лошо, който има да ги шитне напред - назад  Rolling Eyes, дано докато дойде нашия ред да станем такива, малко се променят нравите в тези взаимоотношения : Flutter

# 371
Да, Прашец, за чисто месо в порцията говоря Peace В готовите пюрета зеленчук +месо, 15гр е количеството на месото в цялото пюре.
Ей я темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471520.0 справедливост се раздава там, ей, кое как трябва да е, всичко ще ти обяснят Mr. Green

# 372
  • Canada
Незнам дали са умалени от Cocoon, но поне като качество съм доволна от тях... Peace

# 373
  • USA
Здравейте,момичета.
Учудвам се,че не си връзвате бебоците, а не са падали Simple Smile.Стейси е като шило,не спира и за секунда newsm32.Не само,че отдавна я връзвам,ами не я държа никъде освен в кошарата или на килимчето,ако не съм до нея.Иначе досега да е тупвала всеки ден.

Снощи Стейси към 3 часа какво и стана започна да се буди на 15 мин.,най-накрая отидох и я взех при мен и сега мнооого ми се спи.

За свекървата,като я знам ,за да ощастливи някого би направила всичко и много като че ли обича да прави напук Close.Един ден стоим аз ,мъжа ми,свекъра ми и тя и аз чопля слънчоглед,ама явно доста звучно  Laughing,защото свекъра нещо промърмори и накрая и мъжа ми ми направи забележка.И познайте,свекърва ми отиде и купи още 2 пакета слънчоглед Shocked.Още един пример,аз много мразя хапчета да се пият,освен ако не е наистина наложително.За глава пия само ако вече ми се доповръща и не издържам и така научих и мъжа ми.И свекървата много добре знае това.Мъжа ми се оплака,че го боли главата и тя му вика вземи хапче,а аз се обаждам и казвам не, и тя напук отива и носи #2gunfire.Та не съм сигурна какво може да даде на Стейси и най-вероятно ще е без мое знание #2gunfire.

Миме-то,и моите са много добри,обаче много,много ме дразнят.И те викат на Стейси Стейсито,направо откачам Close.

Юлско бебе
,Стейси няма 7 кг.,но отдавна носи дрехи за 9 месеца и годинка,а вие сте повечко кг. така ,че нормално е да не и стават.

Zабелязах на Мама диди и Миме-то бебчетата са доста самостоятелни.Аз само като вляза в стаята,Стейси веднага хвърля всичко.Подавам и някоя играчка, а тя гледа мен .Как става това,може би си е дете, ама пък са много различни,а са доста малки Thinking

# 374
Юлско бебе-утайката колко е/ето за сравнение на Ема резултатите,тук-там и ние сме извън посочените норми,но педи каза-супер е,важен бил хемоглобин и утайка
   Ема Референтни      
хемоглобин   121   110   165
еритроцити   5.14   3.8   5.8
левкоцити   8.9   3.5   10
хематокрит   0.364   0.35   0.5
тромбоцити   432   150   390
MCV   71   80   97
MCH   23.5   26.5   33.5
MCHC   332   315   350
пръчкоядрени гранулоцити   0.01   0.03   0.06
сегментоядрени гранулоцити   0.1   0.51   0.67
моноцити   0.04   0.04   0.08
лимфоцити   0.82   0.22   0.4
еозинофилни гранулоцити   0.03   0.02   0.04
скорост на утаяване на еритроциите   3   0   15
Някъде изпуснах в темата как ще го слагате това рапично олио и каква точно марка да търся Embarassed
Относно амбициозните баби и мен това много ме дразни, но да Ви споделя нещо-нали моята щерка е клечава,а аз упорствам с кърменето и от 3тия месец ми се "намеква" да се захранваме,сокчета и тинтири минтири-дай му това да близне,онова да лапне,че нали слабичка била,водичка давай млечница да не хване---и тн,та от както открих на мъжа си детския картон настана мир и тишина-оказа се,че на нашата възраст таткото,захранен от 2рия месец е бил с умопомрачителните 400 грама по-тежък,разбирайте 2 напикани памперса, и при цялото блъскане с водичка е имал и афти и млечници.Аз пък ето 8 месеца стана кърмя няма нито афта,нито млечница Crossing Armsбез водичката и захранена от 6тия месец си е ОК бебка-на височина дори  е  повече от татко си на съответния месец.Сега никой не смее да ми каже за лазене,говорене и тн,че в картона всичко си пише Outta Jointи не може да ми се даде светъл пример.

Общи условия

Активация на акаунт