Юлски бебета - Тема 25

• 26 261
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ами нали глутена не бива да се вкарва изведня(ъж и затова лека полека.Солетки Великови-по 1 на ден.Солетки Лъки Гърл с награди.Взимем тях,защото са по-безсолни.И затова се зачудих,защото давам пуканки и солетки,а от сухарите/който и те съдържат глутен/ има алергия  newsm78
А сирене съм и дала 2пъти и то много малко.Не съм казала,че всеки ден яде по 1пакет солети и пуканки  Peace Mr. Green
Галето  Hug Hug Hug

# 61
  • София
Ох, недейте с тези мерки - ние нямаме 7 кг.

# 62
Хей, мерси за поздравите за месечинката!

Карелия, благодаря, ще го видя тоя сос, не че знам какво значи, ще е нещо в собствен сос  Crazy няма да има оправия, ама ей така от любопитство.
Върдж, само 13 зъба ви останаха, браво на Кайче.
Гале, малкото цвете е станало голямо цвете.
Лени, Владето си е супер, гледай си детето, зарежи ги таблиците.
Мацко, Hug,и ние яздим гърнето.
Джил, няма незахранени деца, и ти не се притеснявай Hug
Днес много информация се извървя, не знам кой забравих още и за какво, но ви изпращам гушки за лека нощ на всички.

# 63
Уф нахлувам с въпрос, че пак теглих бебето и пак се изпържих пак нищо не е наддала.
Сега ще въведа каша сутрин и вечер, а не само вечер, а плода около нея някъде ще гравитира, но се озадачавам, че пише, че кашите на милупа повечето съдържат мляко, според мен се няма предвид млечен протеин, а адаптирано мляко? Гледам го в един сайт, не знам дали ще излезне линка тука
http://papa-bebe.com/ka6i/milupa.html
Аз вече съм давала оризовата каша на милупа, мислех, че в нея няма мляко ?!? А според този сайт има... явно АМ се има предвид....

# 64
Ем, млечните каши са с АМ.
Някой знае ли нещо за Мама Диди, нещо се изгуби.

# 65
  • Canada
Карелия, благодаря, ще го видя тоя сос, не че знам какво значи, ще е нещо в собствен сос  Crazy няма да има оправия, ама ей така от любопитство.
Joy Joy Joy Ама наистина са си в собствен сос... Hug

# 66
  • София
Емили има безмлечна оризова каша на милупа аз такава давам не съдържа никакво мляко и адаптирано даже, точно сега я видях, че я има и в този сайт който си качила като броиш от горе надолу десетата, съдържа само оризови люспи, виж я, а когато има в кашата мляко пише млечна каша, ако съдържа адаптирано мляко пише, че съдържа съобразено с възрастта мляко, като съответно на опаковката пише кашата за кой месец е. Сега видях, че на кашите на милупа пише млечна когато съдържа АМ, но по принцип на тези на които пише млечна не са с АМ а с мляко с млечен протеин, виждала съм го по опаковките май и на Хип са така.
Дарка живко при солетите според мен проблема не е точно в глутена и в него но повече в добавките които съдържат, чела ли си съдържанието на опаковката аз скоро не съм, но сигурно имат я някакви консерванти, я стабилизатори, я някакви оцветители знам ли, погледни ги.
А за въвеждането на глутена противно на очакванията четох, че като почне да се захранва с него е хубаво да е последователно и в достатъчно количество и без прекъсване като постепенно се увеличава количеството в продължение на една седмица, така можело да се установи дали ще се прояви някаква алергия към него, не си го спомням точно много добре но смисъла беше, че от малкото количество глутен може да не се прояви алергията, но при същинското захранване с него вече да се изрази. Иначе за никоя от нас вече не е прекалено рано за захранване с глутен, за опасно рано се счита преди 4-я месец така че спокойно. Нищо фатално не е станало. Пуканките са си откровенна царавица ако са изпукани в къщи (пак нищо фатално), но пък при тях има опасност от задавяне, купените (полуфабрикатите в пликчетата) обаче не ги намирам за подходящи защото съдържат най-малкото неподходящи мазнини и доста сол, а и не знам още какво.

# 67
Медулич - Честита ви месечинка!!!
Да е жива и здрава Нийчо и винаги усмихната и чаровна!

То аз като се шашнах с тез мерки днес, та ... забравих за празненствата!  Hug Hug Hug
Емили - явно тоз месец не наддават юлчетата - споко! Мен ми мина вече  Crazy Flutter Питам се само защо не може и майките има да не наддават  Whistling Flutter Rolling Eyes Laughing Mr. Green

# 68
  • София
Питам се само защо не може и майките има да не наддават  Whistling Flutter Rolling Eyes Laughing Mr. Green
Joy hahaha Joy

# 69
Питам се само защо не може и майките има да не наддават  Whistling Flutter Rolling Eyes Laughing Mr. Green
Joy hahaha Joy

Смей се ти смей се - 10 чифта дънки седят и хващат молци в гардероба, щото няма как да се пъхна в тях  Flutter Flutter Flutter #Cussing out #Cussing out #Cussing out мъкаааа, мъкаааа  Flutter Crazy

# 70
  • Силистра

Не са с Ам, а със сухо мляко  Close

Да ви питам,горе където пише кои преглеждат темата има и скрити,как става това,не че ще се крия,но ми е интересно newsm78.

В профила си, на потребителски настройки, можеш да си смениш статуса си  оф или он

# 71

Не са с Ам, а със сухо мляко  Close

Има такива, които са с АМ!!!!!!!!

# 72
  • София
Здравейте!  Hug
Днес бяхме на консултация-70см,7020гр.
Нямаме зъби,казваме ба-ба-ба и се набира,но не може да седи сам.
Почнах Дюкито,но издържах 2 дена.Тва пилешко и тия яйца ми дойдоха в повече  Sick .Не се наяждах като хората,почти през цялото време си бях гладна.Е,свалих 2 килограма,но просто имам нужда и от други храни,зеленчуци,плодове някакви,много сухичко ми идва.Водата не ми стига  Naughty .Може би ще пробвам по-олекотената версия  Laughing .И за капак днес в Билла съзрях едни блатове и ми щукна да направя торта.Купих 2 шоколада,разтопих ги и естествено почнах да облизвам лъжицата,няма как  Blush  Grinning .Ще видим как съм я докарала тая торта,за първи път ми е.
и аз днес се измъчих с количката,в тая киша няма минаване,набирах се като глист на буца  Joy

# 73
  • USA
Svetly,мерси   bouquet.

Миме-то,гледах клипчето.Не мога да повярвам,че я изяде тази пълна купичка и то с какъв апетит,нито се цапа,нищо smile3501.Стейси това го яде няколко дни,като на лигавника има повече храна,отколкото е изяла ooooh!.Направо ти завиждам,и аз искам детето ми да обича да си хапва.Голяма е сладурана Heart Eyes.

# 74
Цветен верно, тази каша съм давала, безмлечната... Аз вече толкова се ошашавих, че я пропуснах тази... Във форума за захранване ме поуспокоиха, Лени...
Да питам тази кашичка на Милупа някой дали я е пробвал

Био безмлечна каша грис

За деца над 6 месеца, 250гр. Подходяща е при алергия към белтъка на млякото.
Състав: съдържа фини и лесно разтворими люспи от ориз и царевица и Био-нишесте от тапиока.

Общи условия

Активация на акаунт