Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Някои от обсъжданите теми във форума включват бременност, контракции, резултати от изследвания, срещи на майки в различни градове, както и споделяне на лични преживявания и проблеми свързани с бременността. Също така има споделяне на радостни новини за узнаване на пола на бебетата и поздравления за рождени дни.
-
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от щастливите моменти, които майките споделят във форума?
-
Какви могат да бъдат причините за болка по време на бременност и как могат да бъдат облекчени?
, на две момчета - метла зад вратата
, на момиче и момче - курназ майка

Падна бавно при нея, мажех със спирт, не ползвах пудра, защото четох, че не се препоръчват вече за бебетата. Докато падне пъпа, къпех над леген, държейки я с едната ръка и поливайки с другата. Оправях се сама идеално. Бяха ми казали, че и да се намокри не е проблем, важното е след това хубаво да се подсуши и да се сложи спирт.
Само минавам да ви пожелая приятен ден и отивам да ви чета, че много бързо пишете. Честито на всички видяли пола на бебока. 
!
Толкова мила беше док,че и направление за финна диагностика ми даде.Каза,че ми се полага втората,а първата не се е полагала,защото съм на 27,а не над 35 години.И аз ей така !
Не съм го очаквала от нея.Пак си ме прегледа вагинално,но страшно много обяснява за всичко.И реших да си остана при нея.Явно последния път не и´ беше ден,а и на мен и от хормоните попреувеличих и аз.
Гледа бебето обстойно на видеозон,цели 25 см е и потвърди,че ще е момченце.Говорихме и за плануваното секцио.Може и да мине работата.В 36 седмица ще ми напише направление за раждане и ще ходя да се представя там пред някой лекар.Каза ми кои болници са склонни за такова раждане и имайки предвид,че първото раждане е завършило със секцио по спешност,сега мога да си го изискам по-лесно. 

уроци и подготовка, последния месец те викат май за тоновете по-често, но е според доктора.