Израел - 49

• 41 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Наинка, честито! Лека бременност с чудно бебче на финала  Hug   bouquet!

# 661
Е, не. Засега няма какво да споделям... Но ми стана смешно това "изнудване"...  Laughing
Все пак, Наина - Честито! И спокойно да продължиш напред!
Благодаря!Да ти кажа не ми липсва спокойствие,и силна храна! Laughing

Тали,благодаря и на теб  bouquet

# 662
Наинка,чудесна новина! Hug Да се пазиш!Леко бременеене и още по-леко раждане!
Бубе, на беба дадохме името, което баба й беше избрала - Девора Лиел. Утре ще кача някоя снимка, сега много ми се спи.

# 663
  • Някъде там...
Девора Лиел...Страхотно  Heart Eyes
Ох забравих да кажа:
Добро утрооооооооо  Hug
Аз все още съм превъзбудена от новината на Наинка и се събидух в страхотно настроение  Grinning
Цитат на: tigar-migar

link=topic=471339.msg14811727#msg14811727 date=1271099283
Е, не. Засега няма какво да споделям... Но ми стана смешно това "изнудване"...  Laughing
Все пак, Наина - Честито! И спокойно да продължиш напред!

Тигиииииииии  Flutter

Един прекрасен, прекрасен, слънчев ден ви пожелавам  Hug

# 664

Ей такива новини винаги мноого силно ме развълнуват  Party

verano azul честита радост на вашето семейство. Пожелавам на малкото слънчице много здраве и мноого късмет да има в живота. Много приятно име сте избрали.

Наинка тъкмо мислех да пиша, че се губиш, а ни беше обещала да ни кажеш нещо ииии каква изненада да прочета такава новина страхотна. Честито, лека бременност  Hug

# 665
  • T"A
Наина, браво на вас  Mr. Green Лека и приятна бременност ти желая   bouquet И аз се чудих къде се губиш, а то било заради силната храна  Joy Между другото, и аз качих първите 3 месеца няколко кг (доколкото помня - 4), но докторът тях не ги брои, каза ми, че е важно от втория триместър нататък как се качва, тъй че не си го слагай на сърцето   Wink

Повлякох крак, а? Кой е следващият?  Flutter

Верано, засадете сега едно дръвче във Варна, а пък като дойдете, и тук едно  Grinning Много хубаво име сте дали на бебка, интересно е, оригинална комбинация на двете имена   Hug

Аз съм много добре и смея да твърдя почти напълно възстановена (само където корема още е голям, но всяко нещо с времето си) Wink

Това да са ни проблемите  Hug  Wink

Илка, ментовото бебече си чака количката и другите джунджурии, да не е балама да излиза преди да е напълно обзаведен  Mr. Green (надявам се на още малко време просто....  Blush)

Hug

# 666
   Наинка, честито Wink  Направо ти завиждам, че не ти прилошава и вече си качила 6кг. Аз съм качила 1-2 килограма и те лесно изчезват в дните когато не мога да задържа храна Crazy
    Верано, хубаво име  Grinning

ПП. Мента днес не се е разписала и вече имам подозрения Flutter
А ето точно докато пишех се отчете  Laughing Hug

Хубав ден на всички!

# 667
  • T"A
ПП. Мента днес не се е разписала и вече имам подозрения Flutter
А ето точно докато пишех се отчете  Laughing Hug

Амиии, докато се дотъркалям от леглото до компютъра....  Blush

П.П. Чак сега виждам лентичката... Няма да се правя на изненадана  Blush но само ще ти пожелая попътен вятър и най-щастливите мигове  Hug  bouquet Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 13:03 от Mentha

# 668
  • София-България, Израел - където си поискам
Влизам да пожелая на Наинка лека бременност и виждам на Мимикис лентичката Wink браво момичета Hug
много се радвам и вие желая и на двете лека и безпроблемнна бременност Peace
Верано, много хубаво име сте избрали Peaceчакаме снимки Peace

Повлякох крак, а? Кой е следващият?  Flutter

Бубето,  и другите по-млади булки  Laughing на мен ми е минало времето вече за бебета Mr. Green

# 669
Мимкис, радвам се много на твоята линийка, вече официално  Hug! Стискам палци неразположението да отминава бързо.
Мъж ми пита да приготвя ли скарата за шабат  Grinning?

Бубе, дай им зор на тези от мисрад аПним, че както и да го смятам е твой ред, пък и ти се пада  Hug Heart Eyes!

# 670
  Ментуш, Жаки, Тали мерси за поздравите Hug

Тали, може да се прави барбекю, даже по-добре направо на плажа, надявам се да е хубаво времето.Ти ще ми пишеш аз какво да приготвя и към колко ще сте тук.  Hug

Бубале, вие как сте за събота няма ли как да отскочите?

# 671
  • София
Мимкис, хайде честито и на теб! За момент помислих, че съм изпуснала новината, но като гледам и други не са били в час  Whistling Леко и безпрблемно и на теб. Колкото за  Sick аз като бях бременна с Ида така се надявах да ми прилошава, че с този пуст мой апетит ... ама не би! Станах 100 кила докато дойде време да родя  Crossing Arms

Мента, аз като ти гледам линийката - има още време. Не знам защо, но бях решила, че едва ли не вече преносваш. Личи си колко следя форума напоследък  Embarassed

# 672
Privet na vsichki!!
Molq da me izvinite,che pisha na latinica,imam problem s klaviaturata,NO ne mojah da se sturpq pri tezi hubavi novini
Verano,chestita beba-strahotno ime,da vi e jiva i zdrava!
Mimkis,Nainka iskrenni pozdravi,uspeh zanapred!!!  bouquet
Mentha Hug
Hubav den, suforumki/ci!!!

# 673
 mimkis и на теб честито и леко бременеене и аз сега видях лентичката .

Ей че хубави новини.

Стискам палци на Бубето бързо да им се подредят нещата с документите  Flowers Four Leaf Clover

# 674
  • Пловдив
Момичета, много хубава темичка сте си заформили тука. Чета ви редовно. EmbarassedИзвинявайте, че се намесвам, но имам едно притеснение, което все повече нараства с времето.Синът ми ще пътува лятото до Израел сам, вече купихме билета.Баба му и дядо му ще го чакат там, но проблемът е че ще пътува сам в самолета и го виждам, че е притеснен.Да си призная и аз съм малко стресирана.Ще се радвам да чуя съвети за безпроблемно и спокойно пътуване и всякаква друга информация, която да ни е от полза.Благодаря ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт