Перник-21

• 54 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД на Борко! Нека расте здраво и щастливо дете, а мама и тате да го слушат много!

# 91
  • Перник
Честит рожден ден на Борис! Да расте здрав, весел и не много палав!

Милена, и аз готвех с много подправки едно време, ама се научих  Mr. Green
И аз искам среща, ама през уикенда, ако може  Peace

# 92
  • от Луната
 Да ви почерпя, момичета. Днес навъртях още една годинка на календара ми  Mr. Green

# 93
ЕЕЕ Светле ама къде се изгубихте вие.
Никакви ви няма. Peace

# 94
Вики да си жива и здрава,много много обичана майка и съпруга.

# 95
Честит Рожден Ден, Виктоалия! Много здраве, щастие, любов и късмет!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 08:38 от alissa nik

# 96
  • Перник
ЕЕЕ Светле ама къде се изгубихте вие.
Никакви ви няма. Peace

Тук сме. Чета редовно, но нямам кой знае какво за писане. Освен пак да взема да се оплача от педи. Вчера сутринта майка ми звъни, че Калоян е обринат целия и понеже е кисел, предполага,че може да има шарка. На мен ми се видя малко вероятно, тъй като не е бил контактен, или поне не знам да е бил. В неделя вечерта правихме сладкиш и той си хапна доста орехи, та предположих,че е реакция. За всеки случай го заведоха на лекар. Тя не знаела от какво е обрива, не е шарка със сигурност, ама за всеки случай изписала "Елоком". Листовката започва с думите "мощен кортикостероид"  Shocked Естествено,че не сме го купили и мазали. Снощи пъпчиците бяха почти изчезнали.

И сега да го похваля - вчера не е спал цял ден, а следобед и в детския център на "Р.Димитров" се е забавлявал. Към 19 часа заспа в колата и до 7:30 тази сутрин, когато излязох, не се беше събудил...Ако можеше да е така всеки ден...  Flutter

# 97
Виктоалиа T ЧРД! Много здраве, любов и усмивки... и много подаръци  Wink

# 98
Виктоалия, честит рожден ден! Желая ти много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

# 99
Вероника, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти желая  bouquet

# 100
Виктоалия, честит рожден ден! Много здраве, късмет и усмивки!

# 101
Здр. знаете ли от кой сайт мога да изтегля електронен бебешки дневник /безплатен/.. навсякъде излиза от замунда, но там нямам регистрация   bouquet

и аз съм ЗА среща  Simple Smile

# 102
Здравейте,

аз понеже купувам предимно органични дрешки, проблем с прането нямам, имам чуството че и с бабешки сапун да ги переш пак няма да мръднат... Sunglasses

# 103
Здравейте,

аз понеже купувам предимно органични дрешки, проблем с прането нямам, имам чуството че и с бабешки сапун да ги переш пак няма да мръднат... Sunglasses
Какво разбираш под органични дрешки, на коя марка?

# 104
  • от Луната
Алекс, пуснах да ти сваля един, но май ще е най добре да ме намериш в скайпа и да ти го пратя . verik1979

Общи условия

Активация на акаунт