Препоръчайте интериорни врати!

• 360 553
  • 980
  •   2
Отговори
# 870
  • София
темата се превърна в реалити формат направо Grinning

# 871
На пръв поглед изглеждат много добре, майсторите се постараха, почистиха си даже грубия боклук след тях. Интериорната врата е чам (надничах навътре преди да сложат бравата, още е опакована с фолио и оставиха летвички да подпират, докато стегне пяната. Не разкъртиха много. При външната има съвсем микроскопично разкъртено, и тя изглежда много добре. Ама доста чакане за поръчката падна.

Ще я наснимам като изтрия и махна фолиото. Simple Smile

# 872
Потвърждавам за Инос горе изписаното, затова се отказах-голяма разправия ми се видя. На Цариградско ходих, но са много арогантно особено човечето наречено управител. Сега май ще поръчам от тези на България.

# 873
Здравейте, някой дали е слагал интериорни врати на Солид? Интересувам се дали сте доволни от качеството и дали си спазват срока за изработка?!

# 874
Споделям новата ми интериорна врата. Няммам забележки за слагането,само на две места има разкъртено от страна на стаята. Майсторите бяха точни, внимателни, изработка е идеалн, точно както я очаквах. Минус-лятото са доста заети и се позабавиха. Но си заслужаваше чакането. Контактите са в сайта praviavrati com. Изработката е по поръчка, мерят по размер. Вътре е чам, отгоре е Крафт Мастер, цвета избираш по желание, има десетки нюанси. Излезе ми 280 лв с монтаж и махане на старата, почистиха след себе си боклука и събраха старите врати на едно място да не пречат.

# 875
  • Пловдив
Споделям новата ми интериорна врата. Няммам забележки за слагането,само на две места има разкъртено от страна на стаята. Майсторите бяха точни, внимателни, изработка е идеалн, точно както я очаквах. Минус-лятото са доста заети и се позабавиха. Но си заслужаваше чакането. Контактите са в сайта praviavrati com. Изработката е по поръчка, мерят по размер. Вътре е чам, отгоре е Крафт Мастер, цвета избираш по желание, има десетки нюанси. Излезе ми 280 лв с монтаж и махане на старата, почистиха след себе си боклука и събраха старите врати на едно място да не пречат.

Честито! Снимката не е много ясна, но ми се струва, че фугата от страната на бравата е доста по-голяма от тази към пантите.
Погледнах сайта и се учудих. Такова покритие Краф Мастер - няма! Крафт Мастер е типа визия ( с някакъв релеф ) на вратата, а обикновено таблата е МДФ с някаква дебелина. Пълнежа може да е различен. От дървена рамка до хартия пчелна пита. Повечето големи производители си внасят готови пана с определена "шарка", обикновено от Китай и ги използват за производство на врати. Обърнете внимание, че навсякъде, където предлагат врати ТИП Крафт Мастер, наименованията на сериите модели са еднакви, според фрезовката на челния панел.
Ето Тук например продават всякакви материали за врати Simple Smile

# 876
Може, не разбирам от врати Simple Smile Отвътре знам какво е, отвън може да си има друго име - изглежда като на снимката. Фугата на касата отгоре и от страна на бравата, е с ширината, която си правят всички модели - стандартна е. От страна на пантите трябваше да е по-малко, защото самата врата е много близо до стената. От другата страна в коридора трите са си еднакви. Старите ми каси бяха с много тесни фуги, не знам защо - толкова тесни не бях виждала досега. И са плътно залепени ъглово, няма и милиметър стена. В хола ще е по същия начин.

# 877
  • София

Скрит текст:

[/spoiler]
Ако сте в София- коя е фирмата?Добре са се справили, с минимални поражения на стените,но вероятно предвиждате ремонт след това?Цената също е приемлива.

# 878
B U, по-горе съм написала сайта и контакти, не пуснах директен линк да не се приеме за реклама. В София са, но за големи поръчки пътуват и другаде. Нещо споменаха, че излизат отпуска, така че ако не вдигат - пробвай пак след няколко дни. Ясно, че трябва да замажа Simple Smile Даже очаквах повече. Сега остава да достроя и стена отгоре... Имаше прозорец - оберлихт от старата врата, ще го изграждам с гипскартон да стане плътно.

# 879
  • Пловдив
Сега остава да достроя и стена отгоре... Имаше прозорец - оберлихт от старата врата, ще го изграждам с гипскартон да стане плътно.
Това е било добре да го направите преди да сложат новата врата. Първо се маха старата, изгражда се отвора и после новата врата. Дано да стане добре, въпреки обратния ред.

# 880
Винаги ли има такива видими поражения по стените? Ние ще слагаме на нов апартамент врати, и първо ще боядисаме стените, след което ще слагаме врати.. Не ми се иска да ми потрошат новите стени Confused

# 881
  • софия
Когато се сменят врати, винаги около тях се оправя след слагането им.

# 882
При нас нямаше абсолютно никакви поражния по стените. Както бяхме сложили специална мазилка, само това оставаше - да я разкъртят, че да се чудим как да я кърпим.

# 883
  • София
При нас също нямаше поражения по вече боядисаните ни стени!

# 884
Благодаря Ви! Поръчахме от Инос, не споменаха че може да повредят стените. Напротив - казаха най-добре е да се сложат след като боядисаме.

Общи условия

Активация на акаунт