Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 268
  • 977
  •   1
Отговори
# 675
А къде видяха бебе казваш?
Ами не видяха...в крайна сметка в Тина Киркова, казаха, че и да е имало бременност, то тя се "разваля"...аз си пуснх кръвен тест на ЧХГ, щото бе беше страх от извънматочна и там показа някакви си 72 единици...никой не можа да ми каже със сигурност какво в било...биохимична ли, извънматочна ли....
Пожелавам успех на всички майко със или без "бледата черта"!

# 676
Аз също бях с бледа черта и зацапване, изписаха ми дуфастон, детето  ми е на 9 и половина години вече. Няма задължителни неща ни при бледите, ни при ярките черти и двете може да се развият и успешно и недобре. Няма защо една жена с по-бледа черта, да се мята веднага в  мисли как ще стигне до аборт. А бледа черта освен всичко друго може просто да значи, че овулацията е била по-късно.

Или просто да послужи за индикация докторът да свърже и другите ти проблеми и да предприеме нужните действия, за да подпомогне успешен край Simple Smile Моята бледа черта е на 3 годинки и нямаше да я има без моята лекарка, ако бях попадала на разни такива неадекватни месари, за каквито са писали момичетата. Направо се плаша какви хора практикуват тая професия, без изобщо да им пука за нищо. Sick

# 677
Моля за мнение... Адски много искам бебче.Трябва да ми дойде на 26.02, но поради една или друга причина направих два теста днес. Аз лично виждам вторите чертички на фантазия. Вие как мислите дали най- накрая съм бременна?

# 678
  • София
изчакай няколко дни и повтори теста.

# 679
Изчакай до датата на М и тогава повтори теста (предполагам дата е 26.03, не 26.02). Успех Peace

# 680
Да извинявам се 26.03  Blush да разбирам ли, че толкова рано не е възможно да се разбере?

# 681
кръвен тест се прави най-рано 12 дни след доказана О, домашен тест за бременност се прави 12-14 дни сле доказана О. Да, има случаи, в който и по-рано се вижда положителния резултат, но не по-малко от 10 дни след доказана О и те са изключителна рядкост и се правят с кръвен тест  Peace

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 20:25 от Бубстър

# 682
  • София
Да извинявам се 26.03  Blush да разбирам ли, че толкова рано не е възможно да се разбере?
Сериозно ли? Имаш 8 дни до цикъл и питаш  дали е рано?????? Рано е..

# 683
Здравейте, момичета! И аз се присъединявам към вашите емоции. Закъснява ми вече 3-ти ден и днес направих теста. Утре ще го направя и с първата урина,но през думите ви май е положителен  Simple Smile

# 684
Имах бледа 2ра черта, пуснах кръвен-нищо не отчете.. Въпреки това аз си знаех, че съм бременна и след няколко дни отидох направо на преглед с ехограф и там вече бебка се видя   bouquet  bouquet

# 685
Винаги съм се чудила на такива феномени...Как може уринен тест да отчете, а кръвен не Rolling Eyes

# 686
  • София
Вероятно и там може да станат грешки... както при всяко изследване.

# 687
  • Щастлива мама на 3 слънца
Винаги съм се чудила на такива феномени...Как може уринен тест да отчете, а кръвен не Rolling Eyes
еми аз знам ,4ре трябва да има закъснение от седмица две май

# 688
Аз кръвен никога не съм правила, всичките ми + тестове са си били +.
Даже след + тест, след 2 дни направих пак за всеки случай и показа - , помислих, че е дал грешка, но след малко време ми дойде Rolling Eyes .

# 689
 Аз си направих тест за бременност 5 дни преди датата на цикъла, първо илезе отрицателен , но след половин час като го погледнах се беше появила втората черта. Помислих си че не може да е верен резултата, но пък толкова ми се искаше да имам бебе, и така следващите дни до закъснението си правих тестове всеки ден втората линя също беше много бледа почти незабележима и си появяваше все около 15-20 минута докато накрая в деня на очакваната менструация се появи ясно разграничима втора черта някъде към 10 минута, след 10 дни и лекаря ми потвърди бременността.

Общи условия

Активация на акаунт