Малък Сечко вън се мръщи, тича вече Януарчето из къщи

• 43 425
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Христос Воскресе!!!!
Много здраве за семействата ви, момичета!!!

# 646
  • Русе
Во истина воскресе! Здраве и любов!

# 647
Христос возкресе!

Во истина возкресе!
Бъдете живи и здрави, и се обичайте!   bouquet

easter

easter

# 648
# 649
Христос Възкресе !

Обичайте се  и бъдете добри  Hug

# 650
  • София
Воистина Воскресе Hug Hug
Мир и светлина Hug HugБъдете много здрави и добри Praynig Hug

# 651
  • софия
Христос Воскресе!
Любов,щастие и благоденствие!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 652
  • София
Малко по нощите, но Христос Возкресе !!! Снощи ходихме на църква. Днес цял ден по разходки и маси...Да се похваля с произведенията си Simple Smile

# 653
Христос Возкресе!!!Бъдете всички много здрави и щастливи!

Ралче Hug

Дони, чудесни козунаци си спретнала!  smile3501
Мойте нещо не станаха тази година и аз обвиних брашното Laughing Голям зор- почнах по обед. Направих си всичко но така и не втаса тестото. Навъртях го на кофли с плънка и започнах втори опит, като използвах две различни брашна. Тестото втаса, но малко, което ме навя на мисълта че проблемът е бил в брашното. До един през нощта пекох. И месенето беше на ръка Shocked Направо се размечтах за машина за хляб! Сега ще чакам да ги изядем и пак започвам, че място не мога да си намеря от яд, че не ми се получиха. Но ще си ги изядем де, поне са красиви.

Ягодке, и твоята маса е много красива  bouquet Само ягодките й липсват Wink

# 654
  • София
Радостчо, аз мисля, че е било от маята. Преди 2 седмици бях случила на калпава партида и що павета сътворих...

# 655
Доника, страшни, страшни козунаци си направила!
Радостчо, може да си сложила много захар. Ако е така, тя възпрепятства маята да се развихри и надигне козунаците. Те и моите не станаха тая година, ама догодина.  Важното е, че сме имали желание. Laughing

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 10:52 от yagodka

# 656
Христос Воскресе! Много здраве и щастие за вас и вашите семейства, момичета, нека има любов, вяра и светлина в душите и сърцата ви!  Hug Hug Hug

Дони, страхотни козунаци, поздравления! В машината за хляб ли ги пече? А на вкус сигурно са просто неустоими. Аз не мога да меся, т.е не съм опитвала, може и да ми се отдава де  Wink. Но като гледам творенията ви, май ще се амбицирам и аз.

Ралче, браво за екскурзията до Благоевград. пет години съм живяла там, учейки в езиковата гимназия, и към този град имам особен сантимент. Дано сте си изкарали страхотно!

Еспа, много прегръдки на теб и Сами, включвай се, когато можеш  Hug

Наде, Криско е голям сладур!
Ягодка, страхотна маса!
Люби, много сте готини с Кари!
Мим, тази сладурана Елия напарво ще я изям, само да ми падне  Hug

Много хубави снимки на яйчицата и най-вече на прекрасните ви дечица сте показали. Да не остана и аз по-назад ето Александрина и яйчица, тя много активно се включи...в чупенето на яйцата едно в друго, но така се забавлява.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 23:12 от elli_g

# 657
Ели много ти е хубава Александрина. ( като майка си  Wink) Heart Eyes
Дони голям майстор си на козунаците. smile3501
Радос4о права е Ягодка важното е че сме опитали. Пък ако това не ни е силната страна имаме си много други. Wink
Сега чакаме снимка от трапезата на Еспа. Със сигурност ще е уникална.  chef

# 658
  • Русе
Дамм, и аз очаквам с нетърпение да видя произведенията на Еспа.
Дони, страхотни козунаци. Предполагам са с локум. Много обичам. От снощи сигурно ми се събира един, че и един и половина козунак. Сонощи бяхме у свеки, довечера сме у нашите и утре пак у свеки, че имат 30-годишнина от сватбата. И после след празниците smile3535
Ели, особено ми харесва втората снимка. Браво на куклата, добре се е забавлявала. Ние вчера пробвахме да дадем на Каринка яйце да се чукне и тя не знаеше какво да прави с него.

# 659
  • София
Здравейте и от мен за днес,
Ели- Александринка е прекрасна Heart Eyes, да в Благоевгар си изкарахме супер, разходихме се, ЙоЙо се натича на чист въздух Grinning
Дони- поздравления и тук за козунаците  bouquet
Радостчо- догодина ще станат по-доре козунаците Hug
Аз от утре вече спирам с угощенията, че от толкова преяждане тези дни едва дишам и мисля от утре да наблегна на велото и на по лека храна, че в петък съм на сватба на една приятелка и не искам да се чувстрвам като буренце.
И да попитам нещо- от вчера ЙоЙо вади едни бистри сополи Crossing Arms, иначе нищо друго й няма, няма температура, не кашля, яде си нормално, гледам, че долните венци са ужасно подути, най-вероятно са кътниците, дали е възможно тези сополи да са свързани с избиването на зъбите или се разболява по-сериозно и това е само началото Tired

Общи условия

Активация на акаунт